Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla yesıl mercımek ve makarna var pazar gününden ama bozuldular mı acaba
Canım bozulmuş olabilir ya bugun 4.gun. Okadar bırakma bence az yap ertesi gun yenirse yenir yenmezse kavanozlanacak birsey ise sıcak kavanozla yoksa sonra yuketilebilir birsey ise buzluga at. Buarada ikisini de çok severim

Geceki 2o7tl den sonra bugun baska harcama olmaz gibi. Aa buarada kızlara hm den kaban aldım demiştim geldi begenmedim onları geri gonderdim. Yani okısım iade olacagı için cebime kaldı, buda bi tasarruf bence
aslında daha once indirimlerden 2ser kaban almıştım onumuzdeki yıl için zaten, bunlar daha kalınsa diye istemiştim ama değillermiş geri gonderdim, iyi oldu

Yaa masallah. Bende 1 yıl ombre kullandım sonra koyu kestaneye dondum seviyorum koyu renkleri. Ombreyi sevmiştim aslında ilk yapıldıgında çok havalı oluyor
Evet canim ombre cok havalı gerçekten bende seviyorum ama benim sacimi turuncu gibi sacma bi renk yapmışlardı. Bide benim kaslarım sim siyah sacimi siyah yaptığımda uyumlu oluyolar :)

biber dolması,tarhana
Pazara gidicem,en baş önceliğim ıspanak ve varsa mandalina istek üzerine.
Bakalım kaç harcarim:)
Biber dolmasının kabuğunu bırakıp içini yiyen olursa kaşıkla kafasına vurursun malum kilosu olmus 10 lira :))

Neyi bulasık makinasında yaptın ya? Ben birsey mi kacırdım
ahaha yok kaçırmadın daha önce bahsetmedim... kırmızı lahana turşusunu bulaşık makinesinde denedim...:))
valla bende bilmiyorum denedim oldu 1 defa 2 kavanoz yaptım... araştır bak istersen:) CuteMom sende bak:)
Evet kırmızı lahana ben karalahana diye yanlış ifade ettim sanırım. Kara olan sarması yapılandı değil mi :))
evet evet karası sarması yapılan :)

Biber dolmasının kabuğunu bırakıp içini yiyen olursa kaşıkla kafasına vurursun malum kilosu olmus 10 lira :))

onın bir üst versiyonu karnıyarığın içini yiyen 3 çocuklu koskoca adam

Bu 2.75 in anlami ne oluyor? Diyelim ki kk borcu 1500 lira, asgari odemesi de 500 lira onu odedik geri kalan 1000 lira (misal hic harcama yapilmaksizin) onumuzdeki ay icin nasil borclandiriliyor?
ıslem olarak nası hesaplanıyo bılmıyorum ama günluk faiz ıslendıgını bılıyorum dıyelim 10gun snra kalan 1000tl borcu yatırdın 10gunluk faizi ödüyorsun ustune. bu 2.75te onun orani benim bıldıgım bu sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…