- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.061
Canım bozulmuş olabilir ya bugun 4.gun. Okadar bırakma bence az yap ertesi gun yenirse yenir yenmezse kavanozlanacak birsey ise sıcak kavanozla yoksa sonra yuketilebilir birsey ise buzluga at. Buarada ikisini de çok severimValla yesıl mercımek ve makarna var pazar gününden ama bozuldular mı acaba
Kirmizi olan miKaralahanayı önceden dilimleyip kavanoza yağ ve sirke ile basıyorum sadece o bile işimi kolaylaştırıyor. Diğerlerinde klasik usul.
Neyi bulasık makinasında yaptın ya? Ben birsey mi kacırdımKirmizi olan mi
Bende bulasik makinasinda yaptim... bir defa yedik guzel oldu:)
Evet kırmızı lahana ben karalahana diye yanlış ifade ettim sanırım. Kara olan sarması yapılandı değil mi :))Kirmizi olan mi
evet canım var5 yaşına girecek 10 gün sonra seninde varmıydı çocugun ilk evliliğinden
Kirmizi olan mi
biber dolması,tarhanaaksam nee yemek var
tamam canım şimdi baktım 2.75 miş teşekkür ederim.ekstrende yazması lazım faizi .. kalan tutara onu uygularlar... borç geri gelcek mi emin misin? değilse de verme yok de :)
Evet canim ombre cok havalı gerçekten bende seviyorum ama benim sacimi turuncu gibi sacma bi renk yapmışlardı. Bide benim kaslarım sim siyah sacimi siyah yaptığımda uyumlu oluyolar :)Yaa masallah.Bende 1 yıl ombre kullandım sonra koyu kestaneye dondum seviyorum koyu renkleri. Ombreyi sevmiştim aslında ilk yapıldıgında çok havalı oluyor
Biber dolmasının kabuğunu bırakıp içini yiyen olursa kaşıkla kafasına vurursun malum kilosu olmus 10 lira :))biber dolması,tarhana
Pazara gidicem,en baş önceliğim ıspanak ve varsa mandalina istek üzerine.
Bakalım kaç harcarim:)
a bu benBiber dolmasının kabuğunu bırakıp içini yiyen olursa kaşıkla kafasına vurursun malum kilosu olmus 10 lira :))
Bu 2.75 in anlami ne oluyor? Diyelim ki kk borcu 1500 lira, asgari odemesi de 500 lira onu odedik geri kalan 1000 lira (misal hic harcama yapilmaksizin) onumuzdeki ay icin nasil borclandiriliyor?tamam canım şimdi baktım 2.75 miş teşekkür ederim.
Çalışıyor canımevet canım var
2 aylıktı benımde oğlum. Buyuk oğlum ılk evlılıgımden benım. Sızınkı herseyın farkında cok zor o acıdan annesı çalışıyor mu?
Eşim de öyleBiber dolmasının kabuğunu bırakıp içini yiyen olursa kaşıkla kafasına vurursun malum kilosu olmus 10 lira :))
a bu ben
ahaha yok kaçırmadın daha önce bahsetmedim... kırmızı lahana turşusunu bulaşık makinesinde denedim...:))Neyi bulasık makinasında yaptın ya? Ben birsey mi kacırdım
evet evet karası sarması yapılan :)Evet kırmızı lahana ben karalahana diye yanlış ifade ettim sanırım. Kara olan sarması yapılandı değil mi :))
Biber dolmasının kabuğunu bırakıp içini yiyen olursa kaşıkla kafasına vurursun malum kilosu olmus 10 lira :))
ıslem olarak nası hesaplanıyo bılmıyorum ama günluk faiz ıslendıgını bılıyorum dıyelim 10gun snra kalan 1000tl borcu yatırdın 10gunluk faizi ödüyorsun ustune. bu 2.75te onun orani benim bıldıgım bu sekıldeBu 2.75 in anlami ne oluyor? Diyelim ki kk borcu 1500 lira, asgari odemesi de 500 lira onu odedik geri kalan 1000 lira (misal hic harcama yapilmaksizin) onumuzdeki ay icin nasil borclandiriliyor?
bence kızma burda da biri var öyleonın bir üst versiyonu karnıyarığın içini yiyen 3 çocuklu koskoca adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?