- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.101
Aynen öyle. Hamileyim doktor protein ağırlıklı beslen dedi et,tavuk şeklinde.
Şükür kurbandan kalan etlerimiz var biraz daha bolca koymaya çalışıyorum ama , patates soğan bu halde ise insanlar nasıl et alsın, tavuk bile pahalı.
Et yerine kemik alıp, suları dondurucuya koyup yemeklere katacağız artık sanırım. Normaldede yaparım sağlık için ama mecburiyet sebebiyle yapmaya başlayacağız sanırım, et değil et sulu yemeği yapabilsek öpüp başımıza koyacağız.
bende çok severim yanında da turşu olcak offf canım çektiYaa ben dolmayı ekmeğin içine koyup yemeye bayilirim. Antepte de öyle yaparlarmış :))
ben dogum yapalı 9 ay oldu. gebelik şekerim vardı yanlızca et taavuk balık yıyebılıyordum dıyetım o yondeydı. ama bıraz daha ekonomıktı market pazar ona butcemız kalıyordu. bu sene sutler bıle 4.5 tan asagı deegl. herssey cok pahalı. saglık ıcın bu sekılde beslenmek zorunda olan ınsanlar var ve asgarı ucretle bu ımkansız Allah herkese kolaylık versın
Allah sağlıkla sıhhatle kucağıza almayı nasip etsin öncelikle gerçekten çok zor işimiz benimde kurbandan kv getirmişti az kaldı bitince arada yine alınır evde çocuk olunca mecbur haftada 1de olsa bolbol olmasada yedirmeye çalışıyoruzAynen öyle. Hamileyim doktor protein ağırlıklı beslen dedi et,tavuk şeklinde.
Şükür kurbandan kalan etlerimiz var biraz daha bolca koymaya çalışıyorum ama , patates soğan bu halde ise insanlar nasıl et alsın, tavuk bile pahalı.
Et yerine kemik alıp, suları dondurucuya koyup yemeklere katacağız artık sanırım. Normaldede yaparım sağlık için ama mecburiyet sebebiyle yapmaya başlayacağız sanırım, et değil et sulu yemeği yapabilsek öpüp başımıza koyacağız.
Bebegini saglikla kucagina al Insallah.Aynen öyle. Hamileyim doktor protein ağırlıklı beslen dedi et,tavuk şeklinde.
Allah sağlıkla sıhhatle kucağıza almayı nasip etsin öncelikle gerçekten çok zor işimiz benimde kurbandan kv getirmişti az kaldı bitince arada yine alınır evde çocuk olunca mecbur haftada 1de olsa bolbol olmasada yedirmeye çalışıyoruz
Bebegini saglikla kucagina al Insallah.
Tavuk konusunda market tavuklarina dikkat et.
Off off valla benim de çekti canim turşuylabende çok severim yanında da turşu olcak offf canım çekti
bilmiyorum yanlış yazmışım bilmiyordum olacaktı o biyerde karşıma çıktı... Alla Alla dedim bende bi deneyim olmadı atarım napıyım, ama oldu yendi.. eşimin içine sinmediği için de bir daha denemedim ama bence hiç bişey olmaz... ağzı kapalı sıfır kapak..
Altın dolar düşüyorda çarşı pazar artıyor ne hikmetse zaten bizlerde birikim yapabiliyorsak ucundan kıyısından o da ya çift maaş yada eşlerimizin şu zamana göre maaşı iyi denebilecek olanlar asgari ücret ile cok zor Allah yardımcıları olsun onlarında bizimde....İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Tavuk tüketmemeye özen gösteriyorum bende
Dediğiniz gibi çocuk olunca mecbur herşeyden yedirmek lazım. Bakın benim daha karnımda ama cimcime büyüsün diye herşeyden yemeğe çalışıyorum :)
Piyasalarda gerçekten çok dalgalı geçen hafta 230 olan altın şuan 219
Dolar desen 5,30 civarlarında
Pazar-markette tabi bu dalgalanmalardan nasip alıyor
Deterjan indirimli fiyatları bile 70 tl
Allahtan önceden stoğum vardı, bitince kara kara düşüneceğim.
İndirim kovalamaya devam
Çok dogru soyledin ben de bir suredir boyle yapıyorum. Haftada 1 sebze alıyorum et ve koy tavugu bittikçe cok alıp koyuyorum ve buxluktan gidiyorumDün marketten 4-5 adet salatalık alalım cacık için dedik, 5,5 tl ödedik şaka gibi. Meyve-sebzenin yanına yaklaşılmıyor bu ne böyle .
Derin dondurucu stoktan yemek en iyisi çorba+ana yemek yada ana yemek+pilav/makarna şeklinde geçiştireceğiz sanırım. Salata yerine turşu/yoğurt yiyeceğiz artık. Allah yardımcımız olsun
ahahaha araştırmadın heralde yoksa bana sormazdın
Yok daha fırsat olmadı, henüz bir bilene sorma asamasındayımahahaha araştırmadın heralde yoksa bana sormazdıntablet mi sıvı mı bilmem ama parlatıcı önemli onu unutma
Altın dolar düşüyorda çarşı pazar artıyor ne hikmetse zaten bizlerde birikim yapabiliyorsak ucundan kıyısından o da ya çift maaş yada eşlerimizin şu zamana göre maaşı iyi denebilecek olanlar asgari ücret ile cok zor Allah yardımcıları olsun onlarında bizimde....
Bizde de durum böyle gidecek, dün salatalığa okadar par averince içime oturdu resmen gerekmedikçe almayacağım hiç birşeyÇok dogru soyledin ben de bir suredir boyle yapıyorum. Haftada 1 sebze alıyorum et ve koy tavugu bittikçe cok alıp koyuyorum ve buxluktan gidiyorum
Yazdan salatalıgı rendeleyip koyabilirsin semizotu da olur. Bu mevsimde çok pahalı olur, tadı da olmayabilirBizde de durum böyle gidecek, dün salatalığa okadar par averince içime oturdu resmen gerekmedikçe almayacağım hiç birşey
Benim paket program 6 seans 6 kontrol seklindeGünaydın
Pazartesi akşamı 5.5
Salı akşamı 15 lira harcadım markette.
Bundan sonra eşime yıkılmayı düşünüyorum
benben00 biz senınle aynı seylerı ıstıyoruz galıba Bende fıyat aldım 6 seans komple bacak , genıtal bölge ve koltuk altı 1500 lıra. Hastanenın guzellık merkezı burası , 1500 lıra dedıler. bırde yanda bır hastane var ıkısıde ozel unı hastanesı orayı arayacağım bugun . Cumartesı on gorusmeye cagırdılar , ucret odenığ randevu alınıyormuş. Acaba randevu sıstemlerı nasıl bılemedım . Bırde sana @elecda kaş kontörü yaptırdığı yerı soyledı sanırım oda ıstanbulda bızde
hatta bız onunla cok yakın çalışıyoruzBanada uyar dıye düşünüyorum ,
Bizde de meyve yokYazdan salatalıgı rendeleyip koyabilirsin semizotu da olur. Bu mevsimde çok pahalı olur, tadı da olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?