Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben dogum yapalı 9 ay oldu. gebelik şekerim vardı yanlızca et taavuk balık yıyebılıyordum dıyetım o yondeydı. ama bıraz daha ekonomıktı market pazar ona butcemız kalıyordu. bu sene sutler bıle 4.5 tan asagı deegl. herssey cok pahalı. saglık ıcın bu sekılde beslenmek zorunda olan ınsanlar var ve asgarı ucretle bu ımkansız Allah herkese kolaylık versın

Çok haklısınız süt bile çok pahalı. Ben de stoktan tüketiyorum etleri, yoksa hergüne almak epey sarsardı bizi.
Asgari ücretle mümkün değil gerçekten, Allah'ım geçim kolaylığı versin cümlemize

Allah sağlıkla sıhhatle kucağıza almayı nasip etsin öncelikle gerçekten çok zor işimiz benimde kurbandan kv getirmişti az kaldı bitince arada yine alınır evde çocuk olunca mecbur haftada 1de olsa bolbol olmasada yedirmeye çalışıyoruz

Bebegini saglikla kucagina al Insallah.
Tavuk konusunda market tavuklarina dikkat et.

Bebegini saglikla kucagina al Insallah.
Tavuk konusunda market tavuklarina dikkat et.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Tavuk tüketmemeye özen gösteriyorum bende
Dediğiniz gibi çocuk olunca mecbur herşeyden yedirmek lazım. Bakın benim daha karnımda ama cimcime büyüsün diye herşeyden yemeğe çalışıyorum :)
Piyasalarda gerçekten çok dalgalı geçen hafta 230 olan altın şuan 219
Dolar desen 5,30 civarlarında
Pazar-markette tabi bu dalgalanmalardan nasip alıyor
Deterjan indirimli fiyatları bile 70 tl
Allahtan önceden stoğum vardı, bitince kara kara düşüneceğim.
İndirim kovalamaya devam

can09e deterjan da koyuyor muyuz canım koyuyorsak tablet mi toz mı bunlar hep onemli detaylar

Altın dolar düşüyorda çarşı pazar artıyor ne hikmetse zaten bizlerde birikim yapabiliyorsak ucundan kıyısından o da ya çift maaş yada eşlerimizin şu zamana göre maaşı iyi denebilecek olanlar asgari ücret ile cok zor Allah yardımcıları olsun onlarında bizimde....

Çok dogru soyledin ben de bir suredir boyle yapıyorum. Haftada 1 sebze alıyorum et ve koy tavugu bittikçe cok alıp koyuyorum ve buxluktan gidiyorum

Aminn gerçekten. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

Çok dogru soyledin ben de bir suredir boyle yapıyorum. Haftada 1 sebze alıyorum et ve koy tavugu bittikçe cok alıp koyuyorum ve buxluktan gidiyorum
Bizde de durum böyle gidecek, dün salatalığa okadar par averince içime oturdu resmen gerekmedikçe almayacağım hiç birşey

Ben asgarı ucretlı ınsanların nasıl gecınebıldıgını dusununce cok uzuluyorum kızlar. Bızler böyle zorlanıyorsak onları hıc dusunemıyorum gerçekten .
Annem bıze yemek yapmamış bugun. pazar gunu pısırdıgım yesıl mercımek ve soslu makarna var hıc ısıtmadım. Insallah bozulmamıslardır

Benim paket program 6 seans 6 kontrol seklinde
1 yil surecek
Kol ustu koltuk alti genital tum bacak , biyik hediye :)
2 bin küsürden indi düz 2000 e
Cok pazarlik yapacak vaktim de yoktu
Oglani uyutup ablaya biraktim
Kafamdan 1600 1800 arasidir dedim ama yeniyil fiyatlari artirmis tabi

Bizde yemek yok yapasim da yok
Disarda yicez bugun
Alincak biseyler de var onlara da bakarim hem

CuteMom ben 1 yasinda erkek bebesi olan uyeyim cnm :)
Sabah 1 yas asilarimizi olduk
Ucuncu disimiz cikti 4 5 yolda
Yerleri iyice belirginlesmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…