Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ortalama 20-25 dk filan. poset buglama etkisi yapiyor, hizlandiriyor sanirim. Ic harci piserken bir taraftan da patlican ve biberler de firinda pismis oluyor; doldurup tekrar firina suruyorum.
Bi de bu sekilde deneyeyim bakalım. Yağlı yemek tercih etmiyorum pek ama bu patlıcan da nasıl bi sebzeyse resmen yagda ortaya çıkıyor tadı tarif için teşekkürler

Bende familia buldum begenirim guzel yani.
32li 29.95e aldim
2 paket hic acilmamis 32li var

Günaydınlar
Dün akşam yeşil mercimek & kırmızı biberli makarna yedik.
Ayrıca 2 yufkadan annem hemen sıgara boregı sarmış, fırında pısırdım .
Kerevız kavurmuş annem yıne salata ıcın sarımsaklı yoğurt ,mayonez ve cevızle hazırladık . Yedık
Ufaklıgada sütlaç yaptım , kasla goz arasında uzerı prınc olmuş herhalde aksam mutfak ve çocuk odasında prınc vardı hep yerlerde

Evde iş bolumu var , 1 gun esım , 1 gun ben mutfağı topluyoruz.
Dıger odaları mutfak sırası olmayan oyuncak ve yatakları açma olarak yapıyor.
Camasır yıkama ve serme ısı hep bende , ama toplamak hep onda
Bu hafta temızlıkcı abla gelemeyecekmıs , cuma aksamı ıs basa dustu esımle supurup sılmemız lazım . Cok uzun zamandır temızlık yapmamıştım belkı 5 aydır
Dün akşam markete sırf ekmek almak için uğramıştım , 10 lıra harcadım . Bu hafta 25 lira harcamış oldum böyle ufak tefek ıslere.
Sıgaramıda evde unutmuşum , bugun harcamam ınsallah sadece 10 lira olacak . Yemek evden getırmedım oglen ıcın yemek kartımda son 40 lıra kaldı oradan takılacağım artık

Hastanede yaptıracaksın dımı canım ? Bende cumartesı gunu gorusmeye gıdecegım. Ama bazı arkadaşlarım ılk baslarda cok acıdığından bahsettı delı gıbıde korkuyorum valla.
Bızımde cumartesı ası olmamız gerekiyor bak ıyı hatırlattın gerçekten .
Bızde alt 2 11. ayda cıktı . Ustten ve yandan gelen bır dıs var patlamak uzere ıncecık bır derı kalmış ustunde ama henüz patlamadı .
Bu sabah yıne servıste ölü gibi uyumuşum , inerken kaldırıyorlar beni

Ö
Evet hastanade canim
Ozellikle genital bolge cok aciyormus
Tek atis yapip bekleriz acele etmeyiz dediler
Acirsa acisin modundayim
Bi sonu var sonucta ,biktim kildan tuyden sevmiyorum , az da olsa aliyorum biktim gercekten
Senin oglanla bizimkinin disler basa bas gidiyor

Deme ya , gerçekten mı? Nasıl bır acı kı ne kadar olabılır . Stres oldum bende ıst hangı hastaneyle konuştun ozelden yazar mısın?
Benım oğlanda 14 aylık olacak . Senın tek mıydı bebek?

Şuanda eksı sözlükten okuyorum , sanırım yapamayacağım

Günaydın hanımlar.Dün eşim tarhana çorba ve pırasa yapmıştı Çorba oğlana kadar kaldı pırasa var bırde makarna yaptım onlar yeter bugün bize.Altında düşmüş baya

ay hayret bir şeysin cute doğum yapmadın mı sennn
Ay dünde tam bundan bahsettık
sezo benım her ıkısıde ,
2.dogumdan sonra 14 aydır sezo dıkıs yerıme ne baktım , ne ellıyorum ınanırmısın
Goresım yok onu , ağdacı alıyor onuda aldırırken tansıyonum dusuyor

Şuanda eksı sözlükten okuyorum , sanırım yapamayacağım
Okuyup okuyup kendini kurma. Yapılamayacak kadar acısa ben kaçardım :) lAzer probun ucunda bir de soguk hava üfleyen bölüm var o hafifletiyor. Genital bölge için de lokal anestezik kremler var uygulamadan 30 dk önce sürüp bölgenin biraz uyuşmasını bekliyordum ben.

benim de sezo o daha ağır bence büyük ameliyat en nihayetinde:) yoruluyum üşüyüm hala acır yeri...10sene olacak nerdeyse...
en nihayetinde geçici acı bak balık ısırığı gibiymiş ben de o ağda acısını her ay yaşıyorum işte toptan gidip kurtulmak en iyisi...
sen bu gazla başlarsın bence hemen..

ciceklientari canım bak sımdı kızlar yazınca aklıma geldı sen deneme atışı yaptırdın mı? Bırde emzırıyormusun sen ben soylemeyı unuttum emzırıyorum hala ama koltuk altıma başlamam suanda dıye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…