- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.141
Bi de bu sekilde deneyeyim bakalım. Yağlı yemek tercih etmiyorum pek ama bu patlıcan da nasıl bi sebzeyse resmen yagda ortaya çıkıyor tadıOrtalama 20-25 dk filan. poset buglama etkisi yapiyor, hizlandiriyor sanirim. Ic harci piserken bir taraftan da patlican ve biberler de firinda pismis oluyor; doldurup tekrar firina suruyorum.
Bende familia buldum begenirim guzel yani.Bizim taze fasulye yalan oldu. Markete ciktik balik aldik firinda balik yaptik.
Ben karniyarik icin patlicani yagda kizartmiyorum. Firca ile hafif zeytinyagi surup firin posetinde pisiriyorum. daha hafif ve saglikli oluyor.
32 li Papia tuvalet kagidi buldum 39.90 a. Evde olmasina ragmen stok icin aldim.
Ben baktim yok benimkiKızlar farklar e devlette yayınlanmış 155 TL yani zam 310 TLbu ay maaş baya düşük yatacak anlaşılan
Guzel bir tespit porsiyonlar Eskiye gore daha minik geliyor.Dün arkadasimla bulustum. Yeme icme derken 61 lira gitti
Off hicbirseyin tadi yok.
Porsiyonlar kuculmus fiyatlar artmis.
Eski gunler geride kalmis
Hastanede yaptıracaksın dımı canım ? Bende cumartesı gunu gorusmeye gıdecegım. Ama bazı arkadaşlarım ılk baslarda cok acıdığından bahsettı delı gıbıde korkuyorum valla.Benim paket program 6 seans 6 kontrol seklinde
1 yil surecek
Kol ustu koltuk alti genital tum bacak , biyik hediye :)
2 bin küsürden indi düz 2000 e
Cok pazarlik yapacak vaktim de yoktu
Oglani uyutup ablaya biraktim
Kafamdan 1600 1800 arasidir dedim ama yeniyil fiyatlari artirmis tabi
Bizde yemek yok yapasim da yok
Disarda yicez bugun
Alincak biseyler de var onlara da bakarim hem
CuteMom ben 1 yasinda erkek bebesi olan uyeyim cnm :)
Sabah 1 yas asilarimizi olduk
Ucuncu disimiz cikti 4 5 yolda
Yerleri iyice belirginlesmis
Evet hastanade canimHastanede yaptıracaksın dımı canım ? Bende cumartesı gunu gorusmeye gıdecegım. Ama bazı arkadaşlarım ılk baslarda cok acıdığından bahsettı delı gıbıde korkuyorum valla.
Bızımde cumartesı ası olmamız gerekiyor bak ıyı hatırlattın gerçekten .
Bızde alt 2 11. ayda cıktı . Ustten ve yandan gelen bır dıs var patlamak uzere ıncecık bır derı kalmış ustunde ama henüz patlamadı .
Bu sabah yıne servıste ölü gibi uyumuşum , inerken kaldırıyorlar beni
Deme ya , gerçekten mı? Nasıl bır acı kı ne kadar olabılır . Stres oldum bende ıst hangı hastaneyle konuştun ozelden yazar mısın?Ö
Evet hastanade canim
Ozellikle genital bolge cok aciyormus
Tek atis yapip bekleriz acele etmeyiz dediler
Acirsa acisin modundayim
Bi sonu var sonucta ,biktim kildan tuyden sevmiyorum , az da olsa aliyorum biktim gercekten
Senin oglanla bizimkinin disler basa bas gidiyor
ay hayret bir şeysin cute doğum yapmadın mı sennnŞuanda eksı sözlükten okuyorum , sanırım yapamayacağım
Ay dünde tam bundan bahsettıkay hayret bir şeysin cute doğum yapmadın mı sennn
Okuyup okuyup kendini kurma. Yapılamayacak kadar acısa ben kaçardım :) lAzer probun ucunda bir de soguk hava üfleyen bölüm var o hafifletiyor. Genital bölge için de lokal anestezik kremler var uygulamadan 30 dk önce sürüp bölgenin biraz uyuşmasını bekliyordum ben.Şuanda eksı sözlükten okuyorum , sanırım yapamayacağım
benim de sezo o daha ağır bence büyük ameliyat en nihayetinde:) yoruluyum üşüyüm hala acır yeri...10sene olacak nerdeyse...Ay dünde tam bundan bahsettık
sezo benım her ıkısıde ,
2.dogumdan sonra 14 aydır sezo dıkıs yerıme ne baktım , ne ellıyorum ınanırmısın
Goresım yok onu , ağdacı alıyor onuda aldırırken tansıyonum dusuyor
benim de sezo o daha ağır bence büyük ameliyat en nihayetinde:) yoruluyum üşüyüm hala acır yeri...10sene olacak nerdeyse...
en nihayetinde geçici acı bak balık ısırığı gibiymiş ben de o ağda acısını her ay yaşıyorum işte toptan gidip kurtulmak en iyisi...
sen bu gazla başlarsın bence hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?