- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.161
Yook yaptirmadimciceklientari canım bak sımdı kızlar yazınca aklıma geldı sen deneme atışı yaptırdın mı? Bırde emzırıyormusun sen ben soylemeyı unuttum emzırıyorum hala ama koltuk altıma başlamam suanda dıye dusundum
Niye dokunamiyorsun kiAy dünde tam bundan bahsettık
sezo benım her ıkısıde ,
2.dogumdan sonra 14 aydır sezo dıkıs yerıme ne baktım , ne ellıyorum ınanırmısın
Goresım yok onu , ağdacı alıyor onuda aldırırken tansıyonum dusuyor
:)) beni niye alıntıladın acaba? bana diyceni de demeyi mi unuttunciceklientari canım bak sımdı kızlar yazınca aklıma geldı sen deneme atışı yaptırdın mı? Bırde emzırıyormusun sen ben soylemeyı unuttum emzırıyorum hala ama koltuk altıma başlamam suanda dıye dusundum
Ekşi ne allasen birak yaaa :)))Şuanda eksı sözlükten okuyorum , sanırım yapamayacağım
Destegınız teşekkür ederım , gıdıp tutsuletecegım kendımı
bir de o gün duş almayın diyorlarBen ev tipi kullanıyorum, kesinlikle çok rahatladım.
Gerçekten tütsülenmiş tavuk gibi kokuyo insan
bir de o gün duş almayın diyorlar
güle güle giysinler canım.Ogluma 3 4 parca kiyafet aldim ihtiyacı vardi 125 lira tuttu. Eşime 2 gömlek bi sweat 160 lira tuttu. Gule gule giysinler
Sagol canımgüle güle giysinler canım.
Ben de pusuya yattım bekliyorım altına girecemElimde az biraz nakit var. Birikimde degerlendirecegim. Yoksa harcanacak bu para da
Bende harcanmasindan korkuyorumElimde az biraz nakit var. Birikimde degerlendirecegim. Yoksa harcanacak bu para da
Agdaya aliskin birinin cok aci duyacagini dusunmuyorumDestegınız teşekkür ederım , gıdıp tutsuletecegım kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?