Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba canım annemler bende Salı günü geldiler . Kardeşim Pazartesi gidecek onu başka şehire havaalanına götüreceğiz benzin harcamamız olur . Hafta sonu mangala gideriz harcama olur . Birazdan markete gideceğiz harcama olacak . Pazartesi tatil satın alacağız bakalım 2000 tl oraya gider bu ay zor geçecek emin olduk

oh ne guzel ıyı hasret gıdermeler canım

Kızlar merhaba
Birşey sormak istiyorum
Biz 2 yıldır adanadan salça sipariş veriyoruz. Bu yıl adamla birebir görüştük. Nar ekşisi baharat bulgur ve kuru lar da var.
Bu yıl ilk aldığımda 22, ikincide 18 liradan aldım
Domates salçasıda sahane
Şimdi bitmeden tekrar alacağım cünkü bir daha 18 den veremem isteyenler toparlasın demiş.
Acaba buzluga atsam bişey olurmu?
5 kg biber 5 kg domates alayım cok bereketli ztn uzun sure gider, ama bozarım diye korkuyorum

Slm kizlar
KAyinvalideyiz demistim yeni ev aldilar tasindilar cok rahat ettik burda keyfimiz yerinde haftayada burdayiz gibi
230 tl tefal robot aldim
50 tl vileda
54 tl cay seti kayinvalidem cok mutlu oldu
Kizima kumbara almis bir cuzdan bozuk para ayarlamis icine atmasi icin kizim cok sever sevdigini bildigi icin mutlu etti kizimi sagolsun 100 tl de harclik verdi yine kizima
Kaynim bir ceyrek takti minigime sagolsun
Kayinvalidem hic kiymaz ogluna bisey aldirmiyor hep kendi harciyor sagolsun :))
1000 tl kadar giyim harcamasi yaptik araba bakima gitti 360tl arabanin isleri masraflari bitti cok sukur
Zam farklari en son bizimde yatmamisti 219 tl yatacakmis esiminde
Buralarda cok pahali ben pek cikmiyorum kv havuc 5 tl dedibugun lahmacun var menude ben hazirliycam firinci gelip goturecek yapio getirecek cok rahat kv burda

Bu 2.75 in anlami ne oluyor? Diyelim ki kk borcu 1500 lira, asgari odemesi de 500 lira onu odedik geri kalan 1000 lira (misal hic harcama yapilmaksizin) onumuzdeki ay icin nasil borclandiriliyor?
kalan 1000 tl yi diğer ay ödeyeceksen faiz 2.75 ten 1000 tl ye uygulanıyormuş. Googleda hesaplayan siteler var. Yazınca buldum bende.

Suveybe13 nasilsin canim
Misafirlerin geldi mi
Abisi önümüzdeki hafta izin alacakmış benim hasta olduğumu biliyorlar eşimde hasta geçen gun ben doğum iznine ayrılınca mi gelsek demiş abisi tam net değil gelip gelmeyecekleri kendileri vazgeçer insallah
İyilesemeden birde dis ağrısı eklesti çürük de yok neden ağrıyor anlamadım soğuk su torbası koydum yanağıma biraz onla hafifledi vücudum iflas etti galiba her yerden bir rahatsızlık çıkıyor

Geçmiş olsun her şey üstüste geldi. Diş ağrısı dişte çürük yoksa yirmi yaş dişi filan olabilir mi? Kaç numara? Devam ederse çekip durma bir diş hekimine görün belki bir çözüm bulurlar ağrını rahatlatırlar

Buzlukta bozulur dıye düşünüyorum ama tamde emın degılım canım benım .

Merhaba kızlar? Nasilsiniz? Keyifler yerindedir umarim. Bu hafta yazamadım pek. Akşamları okudum ama. Bu hafta çok yoğun geçti. Okul tatil olunca ilk iki gün oğlum benle ise geldi. Yarın da son gün. Haftaya izinliyim anneme gideceğiz. Azıcık tatil yapayim yoruldum çok.

Tuzluysa ve sıcak sıcak kavanozlarıysa 2 yıl dayanır. Eğer tuzlu değilse şöyle yapabilirsiniz domatesi ve biberi karıştırın bol tuz ekleyip biraz ocak üstinde işitip sıcak sıcak kavanozlayım. Konserve mantığı 2 yıl dayanır kapaklar atmadığı sürece. Salca dayanıklı bir urun kurumaddesi yüksek. Ve güzel suyu cektirilirse rutubeti azalırsa küflenmez. Salca da en büyük problem kürtür. O da yüksek şu aktivitesinden kaynaklanır. Dediğim yöntemlerle küf gelişimini inhibe etmiş olursun7z.

Bugun 20 lıra harcadım.
10 lıra sıgara
10 lırada cıkolata fılan aldırdım
Vallahı son 100 lıram . Yarında son gun. 3 gun evdeyim beyıme yıkılmayı dusunuyorım. Kenara bır altın parası bırde oğluma sınav parası verecektim o unuttu herhalde , maaşımı alana kadar bekletecegım parasız bırakmıyım kendımı . Az kaldı maaşa,7 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…