- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.201
Tuzluysa ve sıcak sıcak kavanozlarıysa 2 yıl dayanır. Eğer tuzlu değilse şöyle yapabilirsiniz domatesi ve biberi karıştırın bol tuz ekleyip biraz ocak üstinde işitip sıcak sıcak kavanozlayım. Konserve mantığı 2 yıl dayanır kapaklar atmadığı sürece. Salca dayanıklı bir urun kurumaddesi yüksek. Ve güzel suyu cektirilirse rutubeti azalırsa küflenmez. Salca da en büyük problem kürtür. O da yüksek şu aktivitesinden kaynaklanır. Dediğim yöntemlerle küf gelişimini inhibe etmiş olursun7z.
Anlık bir acı oluyor. Şöyle düşün sanki cildinin üstünde mısır patlıyor gibi ya da şöyle tarif edeyim hani Mutfakta ocakların elektrikli çakmağına basınca çıtçıt bir parıltı çıkıyor ya onun gibi oluyor.Gıyınırken fılan acır mı acaba sonrasında?
sigara siz mi kullaniyorsunuz?Bugun 20 lıra harcadım.
10 lıra sıgara
10 lırada cıkolata fılan aldırdım
Vallahı son 100 lıram . Yarında son gun. 3 gun evdeyim beyıme yıkılmayı dusunuyorım. Kenara bır altın parası bırde oğluma sınav parası verecektim o unuttu herhalde , maaşımı alana kadar bekletecegım parasız bırakmıyım kendımı . Az kaldı maaşa,7 gün
Ayy deme yaa.. Rabbim sifa versin insallah yoktur oyle bir durum...sigara siz mi kullaniyorsunuz?
ne olur kullanmayin. babam da kullaniyor ve 1 haftadir hastane hastane geziyoruz akciger kanseri olma riski var. duydugumuzdan beri yerde miyiz gokte mi bilemiyoruz. babam belki 50 senedir kullanmis suan icmiyor pat diye kesti okadar pisman uzgun ki
Azı dişlerden biri çekilecek falan olursa da hamileliğin 4.5. ve 6. Aylarinda yapıyorlar biz 6 aylık olduk randevu alayımda bir göstereyim sonra bir şey yapılacaksa da geç kalmış olmayayımGeçmiş olsun her şey üstüste geldi. Diş ağrısı dişte çürük yoksa yirmi yaş dişi filan olabilir mi? Kaç numara? Devam ederse çekip durma bir diş hekimine görün belki bir çözüm bulurlar ağrını rahatlatırlar
Gıyınırken fılan acır mı acaba sonrasında?
acımıyor canım ben öğle arası yaptırıp işe geri geliyorumGıyınırken fılan acır mı acaba sonrasında?
Akciğer kanserinde en büyük etken sigara. Hatta bir yazıda okumuştum net hatırlamıyorum ancak Amerika’da mesela sigara içen insanların sağlık sigortalarına ödedikleri primler daha yüksek olması veya sigaradan kaynaklı hastalıklarda sigortanın devre dışı kalması gibi bir şey gündemdeydi sanki.sigara siz mi kullaniyorsunuz?
ne olur kullanmayin. babam da kullaniyor ve 1 haftadir hastane hastane geziyoruz akciger kanseri olma riski var. duydugumuzdan beri yerde miyiz gokte mi bilemiyoruz. babam belki 50 senedir kullanmis suan icmiyor pat diye kesti okadar pisman uzgun ki
silva mı?Ben de yaklaşık 10 yıl önce lazer yaptırdım. Şimdi sadece 6 ayda bir gidiyorum. Çok çok çok azaldı. İyi ki yaptırmışım. En güzel yatırım .
Biraz altın alacağım beklemedeyim. Bir taraftan harıl harıl okul araştırıyoruz . Fiyatlar almış başını gitmiş. Her kurum ayrı bir vaatlerde bulunuyor .
Eve yerleri silmek için mop almam lazım . Temizliğe gelen kadın bir marka söyledi 250 tl eder mi o kadar bilmem
Silva ve perla önermişti. Kullanan var mı acabasilva mı?
Okul fiyatlari almis basini gidiyor? Cocuk kac yasinda ? Anaokulundan itibaren vereceksiniz sanirim. 250 liraya mop mu varmisBen de yaklaşık 10 yıl önce lazer yaptırdım. Şimdi sadece 6 ayda bir gidiyorum. Çok çok çok azaldı. İyi ki yaptırmışım. En güzel yatırım .
Biraz altın alacağım beklemedeyim. Bir taraftan harıl harıl okul araştırıyoruz . Fiyatlar almış başını gitmiş. Her kurum ayrı bir vaatlerde bulunuyor .
Eve yerleri silmek için mop almam lazım . Temizliğe gelen kadın bir marka söyledi 250 tl eder mi o kadar bilmem
Valla bende yeni öğrendim . Tek yer silme bilgim viledaOkul fiyatlari almis basini gidiyor? Cocuk kac yasinda ? Anaokulundan itibaren vereceksiniz sanirim. 250 liraya mop mu varmis
Zaten anaokulundan itibaren vermeniz lazim birinci siniftan itibaren alanlarda sayi 10-15 kisi filan oluyor. Bende scotch brite in mopu var baya ince bir sey yatak altina filan rahat giriyor bezi de microfiber oldugu icin ne kadar toz varsa topluyor ben memnunum. Tek defosu sikma isini elde yapmak gerekiyor; elime temas etmeden sikayim deme yok.Valla bende yeni öğrendim . Tek yer silme bilgim viledaanaokulundan itibaren düşünüyoruz ama iyi diye adı çıkan okullar 45 50 bin . Bir de kura da çıkarsa daha .
Teşekkür ederim bakacağım hemenZaten anaokulundan itibaren vermeniz lazim birinci siniftan itibaren alanlarda sayi 10-15 kisi filan oluyor. Bende scotch brite in mopu var baya ince bir sey yatak altina filan rahat giriyor bezi de microfiber oldugu icin ne kadar toz varsa topluyor ben memnunum. Tek defosu sikma isini elde yapmak gerekiyor; elime temas etmeden sikayim deme yok.
Canim adana salcasina hicbirsey olmaz.Kızlar merhaba
Birşey sormak istiyorum
Biz 2 yıldır adanadan salça sipariş veriyoruz. Bu yıl adamla birebir görüştük. Nar ekşisi baharat bulgur ve kuru lar da var.
Bu yıl ilk aldığımda 22, ikincide 18 liradan aldım
Domates salçasıda sahane
Şimdi bitmeden tekrar alacağım cünkü bir daha 18 den veremem isteyenler toparlasın demiş.
Acaba buzluga atsam bişey olurmu?
5 kg biber 5 kg domates alayım cok bereketli ztn uzun sure gider, ama bozarım diye korkuyorum
benim haberim var da o kadar para verilir mi değer mi bilmiyorum..Zaten anaokulundan itibaren vermeniz lazim birinci siniftan itibaren alanlarda sayi 10-15 kisi filan oluyor. Bende scotch brite in mopu var baya ince bir sey yatak altina filan rahat giriyor bezi de microfiber oldugu icin ne kadar toz varsa topluyor ben memnunum. Tek defosu sikma isini elde yapmak gerekiyor; elime temas etmeden sikayim deme yok.
Biliyorum canim 2 tane.gecmis yillarda bende bakiyordum. Ama şuan 1 bordro gozukuyor. Az once baktimİki tane bordro çıkıyor ikincisinde ek ders bordrosunun içinde canım
Allah razi olsun abla. Degerler pek ic acici degil ama net sonuc biyopsiyle ogrenilecekAyy deme yaa.. Rabbim sifa versin insallah yoktur oyle bir durum...
Dua edin birakalim bizde:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?