Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu güneşte kurumuş kuru ve koyu yogun bir salça, bence bir problem olmaz gibi geliyor. En az 1 yıl dayansın istiyorum. Biber tuzsuz, domates tuzlu. Yanlız kavanozda değil, poşetle geldi, ben tupper kaplara aldım. Vakumlu olsa, kavanoz kavanoz alırım, korkmam. Annemle bir konuşayım da öyle karar vereyim. Çok teşekkür ederim

Gıyınırken fılan acır mı acaba sonrasında?
Anlık bir acı oluyor. Şöyle düşün sanki cildinin üstünde mısır patlıyor gibi ya da şöyle tarif edeyim hani Mutfakta ocakların elektrikli çakmağına basınca çıtçıt bir parıltı çıkıyor ya onun gibi oluyor.
Lazer sonrası asıl koruman gereken şey güneş. Onu da zaten kışın yaptıracaksın ve soguk diye çok açık giyinmeyeceksin yani güneşe direk maruz kalmayacaksın.

sigara siz mi kullaniyorsunuz?
ne olur kullanmayin. babam da kullaniyor ve 1 haftadir hastane hastane geziyoruz akciger kanseri olma riski var. duydugumuzdan beri yerde miyiz gokte mi bilemiyoruz. babam belki 50 senedir kullanmis suan icmiyor pat diye kesti okadar pisman uzgun ki

Ayy deme yaa.. Rabbim sifa versin insallah yoktur oyle bir durum...
Dua edin birakalim bizde:/

Azı dişlerden biri çekilecek falan olursa da hamileliğin 4.5. ve 6. Aylarinda yapıyorlar biz 6 aylık olduk randevu alayımda bir göstereyim sonra bir şey yapılacaksa da geç kalmış olmayayım

Akciğer kanserinde en büyük etken sigara. Hatta bir yazıda okumuştum net hatırlamıyorum ancak Amerika’da mesela sigara içen insanların sağlık sigortalarına ödedikleri primler daha yüksek olması veya sigaradan kaynaklı hastalıklarda sigortanın devre dışı kalması gibi bir şey gündemdeydi sanki.

Ben de yaklaşık 10 yıl önce lazer yaptırdım. Şimdi sadece 6 ayda bir gidiyorum. Çok çok çok azaldı. İyi ki yaptırmışım. En güzel yatırım .
Biraz altın alacağım beklemedeyim. Bir taraftan harıl harıl okul araştırıyoruz . Fiyatlar almış başını gitmiş. Her kurum ayrı bir vaatlerde bulunuyor .
Eve yerleri silmek için mop almam lazım . Temizliğe gelen kadın bir marka söyledi 250 tl eder mi o kadar bilmem

silva mı?

Ay cok gecmıs olsun ya .
Ben bırakıp bırakıp gerı başlıyorum kurtaramadım paçayı sundan

Okul fiyatlari almis basini gidiyor? Cocuk kac yasinda ? Anaokulundan itibaren vereceksiniz sanirim. 250 liraya mop mu varmis

Okul fiyatlari almis basini gidiyor? Cocuk kac yasinda ? Anaokulundan itibaren vereceksiniz sanirim. 250 liraya mop mu varmis
Valla bende yeni öğrendim . Tek yer silme bilgim vileda anaokulundan itibaren düşünüyoruz ama iyi diye adı çıkan okullar 45 50 bin . Bir de kura da çıkarsa daha .

Valla bende yeni öğrendim . Tek yer silme bilgim vileda anaokulundan itibaren düşünüyoruz ama iyi diye adı çıkan okullar 45 50 bin . Bir de kura da çıkarsa daha .
Zaten anaokulundan itibaren vermeniz lazim birinci siniftan itibaren alanlarda sayi 10-15 kisi filan oluyor. Bende scotch brite in mopu var baya ince bir sey yatak altina filan rahat giriyor bezi de microfiber oldugu icin ne kadar toz varsa topluyor ben memnunum. Tek defosu sikma isini elde yapmak gerekiyor; elime temas etmeden sikayim deme yok.

Teşekkür ederim bakacağım hemen

Canim adana salcasina hicbirsey olmaz.
Cunku yaz sicaginda tuz atarak birkac gunde kurutuyorlar. 2 yil da kalsa hicbirsey olmaz

benim haberim var da o kadar para verilir mi değer mi bilmiyorum..
seninki kaç liralık.. gerçi elinde sıkıyorsan ne anladım o işten. :S
bizim çaycı ablamız da koçtaştan vileda pedallı olandan ondan alıyorlar memnunlar... ben hiç denemedim.. klasik vileda bizimki...

Ayy deme yaa.. Rabbim sifa versin insallah yoktur oyle bir durum...
Dua edin birakalim bizde:/
Allah razi olsun abla. Degerler pek ic acici degil ama net sonuc biyopsiyle ogrenilecek
Cocuklarini dusun abla. Hepimiz bir yerdeyiz biz Allahtan tatile gelmistim de, erkek kardesim doguda gelemedi surekli ariyor agliyor keyfi nasil, yemek yedi mi endisede. babam bunlari gordukce cok pismanlik duyuyor belli.
ankara sonatoryum hastanesindeydik dun. 32 yasinda bir genc vefat etmis karisi, annesi koridorda nasil bagristilar yaa icimiz gitti (
Allahim esirgesin herkesi ama gercekten birakmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…