Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Amin, Amin, Amin
Allah geçim kolaylığı versin hepimize ama başta sağlık. Sağlık paraylada satın alınamıyor çünkü.
Rabbim evimizi sağlıkla,huzurla,bereketle dolsun inşallah

Piremseeesim damla cikolata nin kıyafet ile ilgili yorumuna sonuna kadar katılıyorum kızlar
Kesinlikle kıyafete çok para harcamayin, çeşit olsun diye birsuru çul çaput doldurmayın eve
Birkaç parça kaliteli standart şeyler alin uzun yıllar kullanın, bunları da sezon sonu indirimleri takip ederek yapin tabi
Para gerçekten zor kazanılıyor ama çok kolay harciyoruz
Ben kışa girerken gardrobumu temizledim
O kadar çok şeyi elden çıkardım ki, ihtiyaç sahiplerine gittiği için sevindim ama hepsi para sonuçta yazık emeklerime dedim kendi kendime

canımsın
bizim içimiz yandı kimsenin yanmasın,di mi ama..ben de çok üzülüyorum dağıtmak güzel ama giden paralara yanıyorum.
hiç gereği yokmuş halbuki...

Merhabalar kızlar, bir süredir ara ara girip okuyorum yazılanları, bu akşam da
üye olup aktif olayım artık diye düşündüm. Bu gün sadece 10 tl harcadım kızıma pasta aldım, bu hafta pek harcama yapmadım ,1 çeyrek almak istiyorum yarın, gram hesabı açıp ilk gramımı aldım ben de .
gerçek manada yatırım yapma kniyetindeyim bilinçli şekilde

hayırlı olsun, hem üyeliğiniz hem birikim hedefiniz.
hoşgeldiniz.

Ben kızım olursa diye kıyafet çanta ayakkabı aldım da aldım. Miras bırakacağım güyaaaa... Ama bizim de 6 yıl oluyor evleneli henüz Bebek yok. Olur inşallah. Ben bugün evde ilk defa dikiş dikmeye özendim gömlek elbise dikmeye çalışıyorum ama sanırım Can'ım kumaş çöp olacak.
Biriken puanlar ile saçma sapan şeyler aldım market alışverişini de sanırım çok saçmaladım. Ama olsun en azından cebimden çıkmadı diye düşünüyorum. Faydalı olanlar sanırım şunlar: kazanlı ütü aldım bir de Fissler tencerenin küçük boyunu bir kaç spor kıyafeti . Velhasıl kredi kartımda alacak yer yok zaten. Nisana kadar bir çöp olmayacağım. Bunlar dediğim gibi biriken puanlar ile alındı.
Üşenmedim akşamı geçiştirecek nohut kavurma ve yoğurtlu kereviz yaptım şükür doyduk.
Üç gün memlekete gidiyorum eşim dışarıdan yemek kartı ile yer. Bana da annem para harcatmaz.
Kendinize iyi bakın şimdiden.
Memlekette kalan kışlık yeşil fasulye barbunyalar ve bulgur tereyağımı elmamı alıp geleceğim.
Ben de çok istiyorum Bebek haberi vermek ya. Duaya ihtiyacım var benim de hiç sağlık sorunum yok sadece pıhtılaşma var bir düşük oldu.

hayırlı yolculuklar olsun..
hamile kalmadan önce corasprin başlatmıştır dr mutlaka.gebelikte de heparin tarzı kan sulandırıcı iğnelerle sağlıkla alırsınız inşallah bebişinizi kucağınıza. Rabbim isteyen herkeslere sağlıkla,huzurla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah...

:))))))) teşekkürler.
ilk defa mı birikime başladınız?
hedefler nedir?
Evimize aylık ortalsma7000 civarı para giriyor

Kendi evimizde kasabada yaşıyoruz işe yürüyerek gidiş geliş yapıyorum yol yemek masrafim yok yani.
Eşim tek vasıta ile yada aracimizla gidiyor
Küçük kızım lise 1 de okuyor servis ve harçlık ayrıca tiyatro kursu aldığı için kurs parası ve bolca kitap harcaması oluyor.
Büyük kızım üniversitede okuyor devlet yurdunda kalıyor, 1000.1500 aralığında oluyor masrafı
Yüklü bir borcumuz yok şükür,
Iki cep telefonu aldık yeni borcu faturası, ufak tefek taksitli alışverişlerimiz oluyor,
300 benzin parası oluyor
Çok mu harcıyoruz bilmiyorum ama hiç para biriktiremiyoz
Az da olsa biriktirmek istiyorum
Eveet çocuk okutuyoruz birikimimiz onlar (eşim de böyle düşünüyor) ama acil durum paramiz olsun ıstiyorum
Destek kızlar

Bir kumbara yapsanız günlük 1 5 ne atabilirseniz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…