- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.221
Allah razi olsun abla. Degerler pek ic acici degil ama net sonuc biyopsiyle ogrenilecek
Cocuklarini dusun abla. Hepimiz bir yerdeyiz biz Allahtan tatile gelmistim de, erkek kardesim doguda gelemedi surekli ariyor agliyor keyfi nasil, yemek yedi mi endisede. babam bunlari gordukce cok pismanlik duyuyor belli.
ankara sonatoryum hastanesindeydik dun. 32 yasinda bir genc vefat etmis karisi, annesi koridorda nasil bagristilar yaa icimiz gitti(
Allahim esirgesin herkesi ama gercekten birakmak gerek
tabi tabi %90 etken sigaraymis zatenAkciğer kanserinde en büyük etken sigara. Hatta bir yazıda okumuştum net hatırlamıyorum ancak Amerika’da mesela sigara içen insanların sağlık sigortalarına ödedikleri primler daha yüksek olması veya sigaradan kaynaklı hastalıklarda sigortanın devre dışı kalması gibi bir şey gündemdeydi sanki.
Aminn canimAllah korusunn
Hayat bu canim her sey bizim icin.. herkesin basina her sey gelebilir.Allah razi olsun abla. Degerler pek ic acici degil ama net sonuc biyopsiyle ogrenilecek
Cocuklarini dusun abla. Hepimiz bir yerdeyiz biz Allahtan tatile gelmistim de, erkek kardesim doguda gelemedi surekli ariyor agliyor keyfi nasil, yemek yedi mi endisede. babam bunlari gordukce cok pismanlik duyuyor belli.
ankara sonatoryum hastanesindeydik dun. 32 yasinda bir genc vefat etmis karisi, annesi koridorda nasil bagristilar yaa icimiz gitti(
Allahim esirgesin herkesi ama gercekten birakmak gerek
Fiyatini bilmiyorum ben sekiz senedir filan kullaniyorum bunu. Dusun zamaninda praktiker vardi ordan hesapli denk getirip almistim. Praktiker Turkiye den cekildi o derece eski bir zaman:)benim haberim var da o kadar para verilir mi değer mi bilmiyorum..
seninki kaç liralık.. gerçi elinde sıkıyorsan ne anladım o işten. :S
bizim çaycı ablamız da koçtaştan vileda pedallı olandan ondan alıyorlar memnunlar... ben hiç denemedim.. klasik vileda bizimki...
Allah acil sifalar versin. Sigara aslinda genetik materyalde de hasara sebep oluyor. Bu durum da bir sonraki nesile geciyor. Yani icenler sadece kendi etkilenmiyor cocuklari da etkileniyor. Sigaraya baslamada zaten cevre, ozellikle universiteye arkadas ortami cok etkiliymis. Bizde babam icermis Hatta dedemden gizli sakli icermis ben bebekken bronsit olunca birakmis. Nasil bir iradesi varsa masallah bir daha icmemis. Simdi kp iciyor cok laf atiyoruz birakmasi icin ancak birakmaya hic niyeti yok.tabi tabi %90 etken sigaraymis zaten
sadece akcigere degil ki, neler neler ortaya cikiyor. Içmedigim icin belki konusmasi kolaydir fakat sagliga, butceye herseye zarar. sukur ki baslamamisim universite okurken falan
Allah razi olsun abla insallah korktugumuz basimiza gelmez.Hayat bu canim her sey bizim icin.. herkesin basina her sey gelebilir.
insallah biyopsi temiz gelsin.. umarim en kisa zamanda birakiriz..
Kuzum canhiras bir sekilde ugrasiyor.. icim gidiyor ama kestirip atamiyoruz.. duam sizinle.
Ne guzel masallah babana.Allah acil sifalar versin. Sigara aslinda genetik materyalde de hasara sebep oluyor. Bu durum da bir sonraki nesile geciyor. Yani icenler sadece kendi etkilenmiyor cocuklari da etkileniyor. Sigaraya baslamada zaten cevre, ozellikle universiteye arkadas ortami cok etkiliymis. Bizde babam icermis Hatta dedemden gizli sakli icermis ben bebekken bronsit olunca birakmis. Nasil bir iradesi varsa masallah bir daha icmemis. Simdi kp iciyor cok laf atiyoruz birakmasi icin ancak birakmaya hic niyeti yok.
Canim adana salcasina hicbirsey olmaz.
Cunku yaz sicaginda tuz atarak birkac gunde kurutuyorlar. 2 yil da kalsa hicbirsey olmaz
Tabiki al . Hicbirsey olmaz emin ol. Serin kuru gunes almayan bir ortamda sakla. Dolapta alt rafa da koyabilirsin. Buzluga atma benceO fiyata bulamam alabildiğim kadar alıcam, gerçekten çok lezzetli
Tabiki al . Hicbirsey olmaz emin ol. Serin kuru gunes almayan bir ortamda sakla. Dolapta alt rafa da koyabilirsin. Buzluga atma bence
Konserve koydugun odada da saklayabilirsin.Tamam o zmn
Ben evde sürekli olmadığım için kestiremiyorum fakat bu durumda geçici
Ztn yogun ve katı bir salca
Buz dolabında alt rafa damı koymayayım
Soguk bir odam var, diğer konservelerde orada orayamı koyayım
Şu an dolapta duruyor, tupper kaplarında duruyor
Konserve koydugun odada da saklayabilirsin.
Benimki bir kismi kilerde bir kismi dolapta alt rafta
yani marka olarak değil de pahalı moplar olduğunu biliyorum canım.. şu basınca dönenler var ya ona bile 75 vermek istemedim ben kaldı ki 250 verecemFiyatini bilmiyorum ben sekiz senedir filan kullaniyorum bunu. Dusun zamaninda praktiker vardi ordan hesapli denk getirip almistim. Praktiker Turkiye den cekildi o derece eski bir zaman:)
Silvia nasil bir seymis? Guzelse anneme surpriz yapayim
Amin insallahh tesekkur ederim_kunfeyekun_ gecmiş olsun inş korktugunuz basınıza gelmez Allah şifa versin
Amin canım inşallah temiz gelsin.. umarım biz de kesip atarız. ben de hep düşünüyorum biliyor musun bi hasta olsak napacam bırakabilecem mi? diye.Allah razi olsun abla insallah korktugumuz basimiza gelmez.
Insallah siz de yavas yavas kesersiniz.
Çoğu birakamiyor ama iradeyi öne cikarmak gerek.Amin canım inşallah temiz gelsin.. umarım biz de kesip atarız. ben de hep düşünüyorum biliyor musun bi hasta olsak napacam bırakabilecem mi? diye.
Ayy bu halde bile araniyor demi nasil bir zikkimsa... bebis istedigimizden ilac da kullanamiyorum.. irade o konuda sifir nerdeyse.. hayirlisi bakalim..Çoğu birakamiyor ama iradeyi öne cikarmak gerek.
herhalde milletce "raki icen öldü de su icen olmedi mi" kafasindayiz:) hastanede yatan bir adam diyor ki, camdan bakiyorum asagida icenler oldukca nasil canim cekiyor, bulsam icecegim. Babam da aslinda aramis evde paketi ama cantama almistim bulamamis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?