- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.241
Uzun zamandir oyle canim.dikkat etmek lazim..markete gidip geldik.dikkat ettim de sucuklar bir ara 250 gr dan 220 gr a düşmüştü. bugün ise bazı markalarda 200 gr a düştüğünü gördüm.
Aycicek yaglar da oyle. 4 veya 4.5 litre tenekelerde satiliyor.markete gidip geldik.dikkat ettim de sucuklar bir ara 250 gr dan 220 gr a düşmüştü. bugün ise bazı markalarda 200 gr a düştüğünü gördüm.
Rabbim korktugunuza uğratmasın bende babamı sanatoryumda kaybettim akciğer kanseri dediler 6 ay yaşar bilemedin 7 dediler öğrenmemizle kaybettiğimiz arası 8 ay sürdü hep iyileşcek diye bekledim ölümü konduramadım. Mekanı cennet olsunAllah razi olsun abla. Degerler pek ic acici degil ama net sonuc biyopsiyle ogrenilecek
Cocuklarini dusun abla. Hepimiz bir yerdeyiz biz Allahtan tatile gelmistim de, erkek kardesim doguda gelemedi surekli ariyor agliyor keyfi nasil, yemek yedi mi endisede. babam bunlari gordukce cok pismanlik duyuyor belli.
ankara sonatoryum hastanesindeydik dun. 32 yasinda bir genc vefat etmis karisi, annesi koridorda nasil bagristilar yaa icimiz gitti(
Allahim esirgesin herkesi ama gercekten birakmak gerek
Basin sagolsun.. Allah sizlere omur versin canim.Rabbim korktugunuza uğratmasın bende babamı sanatoryumda kaybettim akciğer kanseri dediler 6 ay yaşar bilemedin 7 dediler öğrenmemizle kaybettiğimiz arası 8 ay sürdü hep iyileşcek diye bekledim ölümü konduramadım. Mekanı cennet olsun
Afiyet olsun . Biz de çok seviyoruz çiğ kofteyiYazmayı unutmuşum eşim baya bır çiğ köfte almış onu yıyecegız
Başınız sağ olsunRabbim korktugunuza uğratmasın bende babamı sanatoryumda kaybettim akciğer kanseri dediler 6 ay yaşar bilemedin 7 dediler öğrenmemizle kaybettiğimiz arası 8 ay sürdü hep iyileşcek diye bekledim ölümü konduramadım. Mekanı cennet olsun
Mekanı cennet olsun babacığınınRabbim korktugunuza uğratmasın bende babamı sanatoryumda kaybettim akciğer kanseri dediler 6 ay yaşar bilemedin 7 dediler öğrenmemizle kaybettiğimiz arası 8 ay sürdü hep iyileşcek diye bekledim ölümü konduramadım. Mekanı cennet olsun
Başınız sağolsun Allah kimseyı anasız babasız bırakmasın çok zor.Genc yasta ölümler dahada üzücüBiz de kaybettik babamizi.. ben ortaokuldan mezundum kardesim ilkokuldan mezundu.. daha gencecikti..sadece 33 yasindaydi... agustosta 26 seneyi dolduracak... hatta bugun de andik.. mekanlari cennet olsun..
Amin canim yaa.. Allah sag olanlara saglik sihhat versin basimizdan eksik etmesin..Başınız sağolsun Allah kimseyı anasız babasız bırakmasın çok zor.Genc yasta ölümler dahada üzücü
Aminn mekani cennet olsunRabbim korktugunuza uğratmasın bende babamı sanatoryumda kaybettim akciğer kanseri dediler 6 ay yaşar bilemedin 7 dediler öğrenmemizle kaybettiğimiz arası 8 ay sürdü hep iyileşcek diye bekledim ölümü konduramadım. Mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?