Bugün ne aldin kaç tl harcadin

markete gidip geldik.dikkat ettim de sucuklar bir ara 250 gr dan 220 gr a düşmüştü. bugün ise bazı markalarda 200 gr a düştüğünü gördüm.
Aycicek yaglar da oyle. 4 veya 4.5 litre tenekelerde satiliyor.
Bende market pazar gezdim bugun biraz.
Patates 2.5
Sogan 3.5
Marul 4
Havuc 4
Karnabahar 5
Ispanak 5
Pirasa 4 liraydi.
Tabi bunlar akdeniz ege ..
Istanbul ankara bursa daha pahali

Aracilar cogaltiyor fiyatlari...uretim de yok... kis sebzesi de 7 lira olursa ne yenecek... en iyi kurular iste..

Iyiki domates kons3rvesi yapmisiz.
Patlican biber fasulye bamya da var.
Ispanak ilk ciktigi gunler alip gozleme yapip atmistim buzluga 20 tane kadar.
Bu yaza yine yapariz kizlar hep beraber.
seftali kayisi konservesi yapmadigima nasil pismanim. Yemeklerin yaninda super oluyor.

Pırasa makarna yoğurt turşu yedık.Yarın kısır yapalım dedık ama doyarmıyız bılmemÇamasır atacağım makınaya çay demledim.Eşim 100tl lık kuru yemıs almış kantınden Peyman marka kaju fındık çiğ kuru yemış soslu kuru yemıs cekırdek 10paket kadar böyle şeyler almış.Öğlen bazlama alıp bazlamadan kaşarlı tost yaptık. 1000tl para geldı onunla yarın dolar veya altın alacagım

Rabbim korktugunuza uğratmasın bende babamı sanatoryumda kaybettim akciğer kanseri dediler 6 ay yaşar bilemedin 7 dediler öğrenmemizle kaybettiğimiz arası 8 ay sürdü hep iyileşcek diye bekledim ölümü konduramadım. Mekanı cennet olsun

Basin sagolsun.. Allah sizlere omur versin canim.

Mekanı cennet olsun babacığının

Biz de kaybettik babamizi.. ben ortaokuldan mezundum kardesim ilkokuldan mezundu.. daha gencecikti..sadece 33 yasindaydi... agustosta 26 seneyi dolduracak... hatta bugun de andik.. mekanlari cennet olsun..
Başınız sağolsun Allah kimseyı anasız babasız bırakmasın çok zor.Genc yasta ölümler dahada üzücü

Aminn mekani cennet olsun
Rabbim herkese sifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…