- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.261
Amin canim Allah razi olsun.. Allah sizinkilere omur versin.Can09e penguen babalarınızın mekanı cennet olsun
Allah kabul etsin inşaallah :)Kizlarrr topikdaslarr merhabalar.
Biz memlekete geldik. Tezcanli esim iznini baslatmis. Bana da kisa bir sure once habe r etti. Bende toparlandim. Valizleri hazirladim. Evi temizledim. Bozulacak sebze meyve ve yogurdumu bakicimiza verdim.
Sonra avmye ugradik. Gorumcelerin cocuklarina kv ve anneme hediyeler aldik.
Esime birkac parca pantolon ve üst aldik.
Eve de birkac parca stokluk aldim fiyatlar guzeldi.
Mesela 550ml dove 9.95
2li 75ml colgate 15tl ... bunlari da stoklamis oldum.
Avm de 900 küsür gitti.
Depomuz full du zaten yola koyulduk.
Yolda kaburgaci gorduk. Esim 2 kilo yedi210da orda gitti.
Aksam memleketteydik.
Hos bes yemek derkenn bakamadim buraya.
Sabah gittiler adaklik kurbanlari aldilar.
1 oglan icin akike
1 malvarligimiz icin
1 yurtdisi gorevi icin
1de benim vardi.
4 adet küçükbaş 4 bine bagladik isi.
3ü oldugu gibi gercekten ihtiyac sahibi kisilere dagitildi .
1 akike eve getirdik. Aksama kavurma yapilacak eşimin halalari ve dayilari çağirildi. Onlara ikram edecegiz.
Bir kismini da benim aileme.
Allah kabul etsinicim huzurlu.
6bin butce ayirmistim zaten. 1000 tl gibi bi miktar kaldi.
Bekledigim para vardi o geldi 250 dolar aldim 5.36dan attim birikime
Maas farkim yatmamis henuz. Onu da burda bi ogrenciye verecegim
Yaa başın sagolsun mekani cennet olsun babaciginin Allah onun omrunu sizlere versinBiz de kaybettik babamizi.. ben ortaokuldan mezundum kardesim ilkokuldan mezundu.. daha gencecikti..sadece 33 yasindaydi... agustosta 26 seneyi dolduracak... hatta bugun de andik.. mekanlari cennet olsun..
Maalesef ki evet canim. Beyin kanseri 2 sene omur bicildi.. ve maalesef yanilmadilar..Yaa başın sagolsun mekani cennet olsun babaciginin Allah onun omrunu sizlere versin
Nasil bir illet yaa artik grip gibi herkeste cikiyorMaalesef ki evet canim. Beyin kanseri 2 sene omur bicildi.. ve maalesef yanilmadilar..
Oyle bir illet canim.. seneler once dendi bu dogrudur inanirim.Nasil bir illet yaa artik grip gibi herkeste cikiyor
bugun birisi diyordu ki, kanserin caresi aslinda bulunmus ama ilac sanayi aciklanmasini engelliyormus.
dogru olma ihtimali var midir ki? bunca insana sebep oluyorlar
Bereketli olsun canım iyi bir fiyattan almışsın2gündür takip edıyodum kızlar aldım doları 5.2695 ten 600 dolar bakalm becerebılırsem al sat denıcem bu ay
Sagol canim.Başınız sağolsuncan09e
Allah rahmet eylesin ablacığım. Bende babamı trafik kazasında kaybettim ben 17 yaşındaydım babam daha 40 yaşına girmemiştiMaalesef ki evet canim. Beyin kanseri 2 sene omur bicildi.. ve maalesef yanilmadilar..
Cok yazik... Allah sizlere omur versin.Allah rahmet eylesin ablacığım. Bende babamı trafik kazasında kaybettim ben 17 yaşındaydım babam daha 40 yaşına girmemişti
NedenAllah mekanlarini cennet eylesin
Bende bir mezari olsa arkasindan okusam duzgun ansan bana bsyler katmis olsa diye cok isterdim.. en son ne zmn gordum hatirlamiyorum ne yapiyor bilmiyorum ztn can mal ve namus guvenligim icin bilmemem gerekiyor
Amin. Öyle yıktı gecti bizi gercektenCok yazik... Allah sizlere omur versin.
Genc olum daha zor gercekten.
sagol canım kendımce takıp etmeye calıstm daha dusermi bılmıyorum ama bi kac gundur gorduklerimin neredeyse en dusugune aldmBereketli olsun canım iyi bir fiyattan almışsın
Fisin birini görmemişim bende neden bu kadar az tutmuş diyorum marketin birinden de 20 TL lik alışveriş yapmışEşim markete gitmişti geneli meyveden oluşan bir alışveriş yapmış toplam 80 TL
3 kiloya yakın portakal
1 kilo kivi
2 kiloya yakin muz
2 kibirlo mandalina
Ben çilek asermistim bir paket çilek
1,5 kilo turp
Biraz taze zencefil
4 tane Nescafe
Halley büyük paletli olanlarından
Kaymak
Peynir
Zeytin
Ekmek kadayifi tatlısı
Evet canım daha düşüğünü görmedim bendesagol canım kendımce takıp etmeye calıstm daha dusermi bılmıyorum ama bi kac gundur gorduklerimin neredeyse en dusugune aldm
Paranın değeri yok...Eşim markete gitmişti geneli meyveden oluşan bir alışveriş yapmış toplam 80 TL
3 kiloya yakın portakal
1 kilo kivi
2 kiloya yakin muz
2 kilo mandalina
Ben çilek asermistim bir paket çilek
1,5 kilo turp
Biraz taze zencefil
4 tane Nescafe
Halley büyük paletli olanlarından
Kaymak
Peynir
Zeytin
Ekmek kadayifi tatlısı
YouTube dan 2018 alışveriş videolarina bakıyorum diyorum ki kesin 1000 TL tuttu kadın 400 diyor marketi eve taşımış ama o kadar tutmuş şimdi az geliyorParanın değeri yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?