Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah kabul etsin inşaallah :)

Biz de kaybettik babamizi.. ben ortaokuldan mezundum kardesim ilkokuldan mezundu.. daha gencecikti..sadece 33 yasindaydi... agustosta 26 seneyi dolduracak... hatta bugun de andik.. mekanlari cennet olsun..
Yaa başın sagolsun mekani cennet olsun babaciginin Allah onun omrunu sizlere versin

Maalesef ki evet canim. Beyin kanseri 2 sene omur bicildi.. ve maalesef yanilmadilar..
Nasil bir illet yaa artik grip gibi herkeste cikiyor
bugun birisi diyordu ki, kanserin caresi aslinda bulunmus ama ilac sanayi aciklanmasini engelliyormus.
dogru olma ihtimali var midir ki? bunca insana sebep oluyorlar

Allah mekanlarini cennet eylesin
Bende bir mezari olsa arkasindan okusam duzgun ansan bana bsyler katmis olsa diye cok isterdim.. en son ne zmn gordum hatirlamiyorum ne yapiyor bilmiyorum ztn can mal ve namus guvenligim icin bilmemem gerekiyor

Nasil bir illet yaa artik grip gibi herkeste cikiyor
bugun birisi diyordu ki, kanserin caresi aslinda bulunmus ama ilac sanayi aciklanmasini engelliyormus.
dogru olma ihtimali var midir ki? bunca insana sebep oluyorlar
Oyle bir illet canim.. seneler once dendi bu dogrudur inanirim.

Eşim markete gitmişti geneli meyveden oluşan bir alışveriş yapmış toplam 80 TL
3 kiloya yakın portakal
1 kilo kivi
2 kiloya yakin muz
2 kilo mandalina
Ben çilek asermistim bir paket çilek
1,5 kilo turp
Biraz taze zencefil
4 tane Nescafe
Halley büyük paletli olanlarından
Kaymak
Peynir
Zeytin
Ekmek kadayifi tatlısı

Fisin birini görmemişim bende neden bu kadar az tutmuş diyorum marketin birinden de 20 TL lik alışveriş yapmış
Toplamda 100 TL gitmis

Paranın değeri yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…