- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.281
Ciğer yiyin hatta benim yerime de ye çıtır çıtır. Kavala kurabiyesi de al mutlaka. Şimdiden iyi gezmelerYarın edirneye gidicez eşimin arkadaşı davet etmiş bizede hava değişimi olur kafamız dağılır diye gidelim dedik bir gece kaliriz galiba
Çamaşır attım 2 defa evle falan ilgilenemedim 2-3 gündür biraz temizlik yaptım
Yarın hediye aliriz ve mazot
Hepsiburada da solo 32li 32.90 market market arama kapıya kadar gelsin 50tlüstü kargo ücretsiz, yanına da havlu kagıt ekle yada indirimli baska bir ürünTel sehriyeli bulgur pilavi ve kavurma yiyecez.
Tuvalet kagidimiz bitmek uzere 32li bir arastiriyim bakiyim.. biriniz 33 biriniz 39.90 demisti ben kaca bulucam bakalim..
İmkan varsa ufak bir oyuncak yada kitap hoş olabilirKızlar gideceğimiz ailenin 2 yaşında oğulları var evlerine hediye alıcam cocugada mi alsak kararsız kaldım size de bir sorayım dedim
Basınız sagolsunRabbim korktugunuza uğratmasın bende babamı sanatoryumda kaybettim akciğer kanseri dediler 6 ay yaşar bilemedin 7 dediler öğrenmemizle kaybettiğimiz arası 8 ay sürdü hep iyileşcek diye bekledim ölümü konduramadım. Mekanı cennet olsun
Basın sagolsunMaalesef ki evet canim. Beyin kanseri 2 sene omur bicildi.. ve maalesef yanilmadilar..
Teşekkürler canımCiğer yiyin hatta benim yerime de ye çıtır çıtır. Kavala kurabiyesi de al mutlaka. Şimdiden iyi gezmeler
Eşimde oyuncak demişti sende böyle diyince oyuncak alayımİmkan varsa ufak bir oyuncak yada kitap hoş olabilir
Merkezine ben önceden yemistim hoşuma gitmistiGünaydınlar
Bu hafta ıcı harcadığım toplam para 50 lıra.
Bugun pazarımız var onu evın butcesınden halledecegım , bıraz ıcer terlıgı almam lazım cok eskımısler bızdekıler. Mısafırlık fılan olarak , bızlerın kullandıkları ayrıda .
Bu aksama ne yıyecegız kararsızım , yarın buyuk oğlanı bır yere goturecegız ıstanbuldakılere fıkır olsun jungle ıstanbul. Dısarda yerız , bu aksam mantı fılan yaparım belkı bılemıyorum .
Suveybe13 buarada eşimde edirneli. Edirne merkeze mi gideceksiniz?
Kavala kurabiyesinin göbeğinden geliyorum ben ve bız pek sevmeyız . Yunanıstanlıyım bende , çocukluğumuzdan berı bıktık dıyebılırım sadece tozunu yedıgımı hatırlıyorum cocuklugumda
Anladım canım havsalı bızımkıler, kucuk bır kasaba kendı halınde oradan gececeksınız sızde. Bızım evlerede selam edın :)Merkezine ben önceden yemistim hoşuma gitmisti
Ben gitmedim ama esim biliyor oralari hep guzel anlatir bende bir kac kere gittim edirneye seviyorum icimin isindigi sehirlerden biriAnladım canım havsalı bızımkıler, kucuk bır kasaba kendı halınde oradan gececeksınız sızde. Bızım evlerede selam edın :)
Bende soracaktım am
Bizim trafik kazası sonucu olduğu icin karşı taraf yüklü bi miktar tazminat ödedi oyle annem ev aldi bi kardeşim daha var hepimize ödenen tazminatla alındı. Babanın hayat sigortası vardi aylik maas var. Anneme veriyorum ben hala maaşımı. Annem de babamdan dolayı aldığı bi maasi var. Öyle böyle geçiniliyo bi şekilde. Manevi yönden hayata nasi devam ediyoruz benim bile aklim almıyor . Allah sabır veriyo bi şekilde hayatımıza devam ediyoruz. Ama acısı hep kalbimde dinmeyen bi huzursuzluk oluyo@ppenguennpenguencan09e Scss94 kızlar ya basınız sagolsun .
Cok erken kaybetmıssınız babalarınızı , Allah rahmet eylesın .
Sonra pekı hayatınıza nasıl devam ettınız, hem maddı olarak soruyorum hemde aıle butunlugu acısından .
Sagol canim
Benim ilk olarak memurluğa başladığım,oğluma kucağıma aldığım şehir 4yıl kaldım çok severım Edirne’yi benim içinde gezınBen gitmedim ama esim biliyor oralari hep guzel anlatir bende bir kac kere gittim edirneye seviyorum icimin isindigi sehirlerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?