Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar tatil güzel ve harcamalı geçiyor,
Kendime gold renginde spor küçük kolcantasi aldım, 226 dan 94 e düşmüştü, kızım başka bir markadan siyah sırt çantası gibi aldı 200tl ye.
Yalova çok güzel kızlar, Atatürkün yürüyen köşkü nü gezdik, muhteşemdi, kullandığı kahve fincanında aklım kaldı, benzerleri yapılıp satilsa keşke

Yarın edirneye gidicez eşimin arkadaşı davet etmiş bizede hava değişimi olur kafamız dağılır diye gidelim dedik bir gece kaliriz galiba
Çamaşır attım 2 defa evle falan ilgilenemedim 2-3 gündür biraz temizlik yaptım
Yarın hediye aliriz ve mazot

Kızlar gideceğimiz ailenin 2 yaşında oğulları var evlerine hediye alıcam cocugada mi alsak kararsız kaldım size de bir sorayım dedim

Ciğer yiyin hatta benim yerime de ye çıtır çıtır. Kavala kurabiyesi de al mutlaka. Şimdiden iyi gezmeler

Tel sehriyeli bulgur pilavi ve kavurma yiyecez.
Tuvalet kagidimiz bitmek uzere 32li bir arastiriyim bakiyim.. biriniz 33 biriniz 39.90 demisti ben kaca bulucam bakalim..
Hepsiburada da solo 32li 32.90 market market arama kapıya kadar gelsin 50tlüstü kargo ücretsiz, yanına da havlu kagıt ekle yada indirimli baska bir ürün

Günaydınlar
Bu hafta ıcı harcadığım toplam para 50 lıra.
Bugun pazarımız var onu evın butcesınden halledecegım , bıraz ıcer terlıgı almam lazım cok eskımısler bızdekıler. Mısafırlık fılan olarak , bızlerın kullandıkları ayrıda .

Bu aksama ne yıyecegız kararsızım , yarın buyuk oğlanı bır yere goturecegız ıstanbuldakılere fıkır olsun jungle ıstanbul. Dısarda yerız , bu aksam mantı fılan yaparım belkı bılemıyorum .

Suveybe13 buarada eşimde edirneli. Edirne merkeze mi gideceksiniz?
Kavala kurabiyesinin göbeğinden geliyorum ben ve bız pek sevmeyız . Yunanıstanlıyım bende , çocukluğumuzdan berı bıktık dıyebılırım sadece tozunu yedıgımı hatırlıyorum cocuklugumda

Günaydın dün markette galiba 60 tl filan harcadım bugünde meyve alacağım . Eşim nöbetçi annemle kısır yapacağız. Dün tazminatımız yattı Pazartesi ets den arayacaklar ödeme yapacağız ayrıca Pazartesi gece şehir dışına gidip geleceğiz .

Merkezine ben önceden yemistim hoşuma gitmisti

Bende soracaktım am
Bizim trafik kazası sonucu olduğu icin karşı taraf yüklü bi miktar tazminat ödedi oyle annem ev aldi bi kardeşim daha var hepimize ödenen tazminatla alındı. Babanın hayat sigortası vardi aylik maas var. Anneme veriyorum ben hala maaşımı. Annem de babamdan dolayı aldığı bi maasi var. Öyle böyle geçiniliyo bi şekilde. Manevi yönden hayata nasi devam ediyoruz benim bile aklim almıyor . Allah sabır veriyo bi şekilde hayatımıza devam ediyoruz. Ama acısı hep kalbimde dinmeyen bi huzursuzluk oluyo

Ben gitmedim ama esim biliyor oralari hep guzel anlatir bende bir kac kere gittim edirneye seviyorum icimin isindigi sehirlerden biri
Benim ilk olarak memurluğa başladığım,oğluma kucağıma aldığım şehir 4yıl kaldım çok severım Edirne’yi benim içinde gezınEşim ileride tayın olursa tekrar giderız belki Sağlık müzesini mutlaka gezin çok sevıyorum orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…