Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anladım canım havsalı bızımkıler, kucuk bır kasaba kendı halınde oradan gececeksınız sızde. Bızım evlerede selam edın :)
Havsa çok yakın Edirne’ye 15dk fln bizim iş yerinde bir abi vardı havsadan gelip giderdik.Osmanlı köyüne giderdik jöftecisi ne güzeldi ya olsada yesek

Bende cok korkuyorum ınsan nasıl dayanır bu acılara hıc aklım almıyor kızlar. Allah sabır versın gerçekten .
Ölümlü dünya eninde sonunda bunu yasayacagız , Allah sıralı ölümler versin inşallah .

Basın sagolsun can09e mekanı cennet olsun
kızlar sağolun.. Allah sağ olanlara ömür versin sağlıkla sıhhatle..
annem çalışmaya başladı babamın maaşı geçinmeye çalıştık işte.. aile bütünlüğümüz şükür devam etti... maddi ve manevi olarak zorlandık tabiki... hep bir yanımız eksik...

o kadar uzun bir hikayeki. Aslında ben şanslı kesimim yaşananların çogunda yoktum, annem ve kardeşim yıprandı. Kardeşim ona düşkün ve hep yaralı ben daha sert ve dik duruyorum.
Bir yerden sonrada zarar gördüğümüz, hayatta ilerlediğimiz için istemiyoruz.
Türlü türlü hayat var işte.. Allah sağlık versin..

Günaydın tasarrufdaşlarımDolar alayım dedım baktım 5.26 ama banka 5.37den veriyor ne alaka Bayada fark var iş bankasındaBeklemedeyım normale döner diye
gunaydın canım ben de dun aldm ya bankadan bankaya bıle farkedıyo akbank degerlerine bakıyorum 2kurusta olsa daha dusuk benım bankam kuveyttürk ama bankamdan memnun oldugum için devam edıyorum.mesela döviz bürosu da daha pahalı

doktorlar her görüştüğümüzde söylediler daha kötü şeyler olabilir kendinizi hazırlayın beyin işlevini kaybettikçe kötü günler gelecek vb birsürü şey ondan sonra rabbim şifa ver ömrü bitecekse acı çektirme demeye başlıyosun.Abimle benim düğünlerimiz arka arkaya oldu babam görsün diye ben yeni evliydim eşim başka şehirli orda düğün oldu annem babam gelemedi babam iyice ağırlaşmıştı 3. sonra geldim babam üzüntüden felç geçirmiş çok zor günlerdi gerçekten rabbim kimseye yaşatmasın.eşimden çekinirdim ağlamaya kalkıp banyoda ağlardım rüyalarımda ağlarmışım eşim uyandırırdı su getirirdi.annemi hiç yalnız bırakmadık bırakırsak biliyordum oda hastalanır bitek annem kaldı başımızın büyüğü diye eşimde sağolsun annemi göndermedi evine bizimle kaldı kızımla vakit geçirince aglamaya çok fırsat bulamamış annemi aglarken gören kızımda başlamış ağlamaya sonra annem ağlamadım diyor.

Edirne bademli kurabiye ve badem ezmesi de 10 numara 5 yıldızdı. Tadına bakın fırsat olursa
Tesekkur ederim kizlar verdiginiz guzel fikirler icin

Ay ağlattın benı canım
Sevdıklerımızı kaybetme dusuncesı yanı bunu dusununce bu seferde hersey bos geliyor .
Annen sımdı sızle mı yasıyor? Benım annemde annesinden senelerce ayrı yasadı. Hatta bır donem ne saçmalıksa uzun sure gorusemedıler kusluk fılan yok ananem amerıkadaydı , bız turkıyde aslende yunanıstanlıyız. O donem yunanıstana cıkıs yapamıyorduk belkı 5 sene gorusmedıler. Sonra annem sık sık turkıyeye geldı. Her gelısı benım bır olayıma denk geldı. butun tup bebek denemelerım, doğumum ve boşanmam. Annem hep der kı sana bakmaktan anama bakamadım dıye
Sonra vefat ettı ben boşandıktan sonra. Neyse yanı söylemek ıstedıgım su senelerce gorusulmedı , ama yasıyordu ya annem normaldı. Ama ananem öldüğünde annemde cok başka oldu

Bızım esımın maaşı yıne 1 hafta gecıktı normalde bugun alması gerekıyordu . Almadı, sunların bır hukumet meselelerı cozume kavuşmadı cok canımı sıkıyor. Gecen sefer soylentı cıktı maaslar yatmayacak dıye , ama sorunlar cozulmezse ne olacak hıc kestıremıyorum . Bende gecen haftalık 4000 lıralık dolar almıştım . Cok az bır tl kaldı ev butcesınde. 1000 lıra varsa ne ala valla.

şimdi abimle yaşıyor annem sabah geliyorlar abimle ben işe gidiyoruz annem çocuklarıma bakıyor yemeğimi yapar akşam yemeğimizi yer çayımızı içeriz bazen yorgunum der çaya kalmaz giderler abimle eşimde alıştı başlarda biraz farklı davranışları oluyordu ama kendi ailesi zor günlerimizde gezmeye gelir gibi geldiler çocuklara kim bakacak ne yapacaksın diye sormadılar bile benimde çok zoruma gitti kendi annem kaç parçaya bölündü kucagında küçük kızımla çok yogun bakım kapılarında bekledi teyzelerim yogun bakımda yattığında anlatsam emin ol nasıl katlandınız dersiniz sanki annem mecburmuş gibi davrandılar eşimde öyle yaptı en sonunda dayanamadım yeter katlanamıyorum hem ailenin yaptıklarına hem senin davranışlarına ayrılcam sana ihtiyacım yok nasılsa çocuklara bakanım var abimde başımızda durur, mahkeme nasıl uygun görürse o zamanlar gelir görürsün çocukları dedim.Benimki hiç beklemiyordu sanırım.Ben bunları düşünemedim vb birsürü şey en ufak bişeyde bırakırım bundan sonra sabretmeye ne gücüm ne takatim kaldı kimsem kalmadı annemden başka başımızda büyük senin ve ailenin yüzünden onuda kaybedemem kusura bakma dedim.Şimdi iyi gibi ne kadar sürer böyle bilmiyorum.
Kendini suçlama görüşmek isteyen her şekilde görüşüyor emin ol.sen annenle babanla çokça vakit geçirmeye çalış çocuklarınla git gel anılarını çoğalt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…