- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.301
Havsa çok yakın Edirne’ye 15dk fln bizim iş yerinde bir abi vardı havsadan gelip giderdik.Osmanlı köyüne giderdik jöftecisi ne güzeldi ya olsada yesekAnladım canım havsalı bızımkıler, kucuk bır kasaba kendı halınde oradan gececeksınız sızde. Bızım evlerede selam edın :)
Edirne bademli kurabiye ve badem ezmesi de 10 numara 5 yıldızdı. Tadına bakın fırsat olursaMerkezine ben önceden yemistim hoşuma gitmisti
Bende cok korkuyorum ınsan nasıl dayanır bu acılara hıc aklım almıyor kızlar. Allah sabır versın gerçekten .Bende soracaktım am
Bizim trafik kazası sonucu olduğu icin karşı taraf yüklü bi miktar tazminat ödedi oyle annem ev aldi bi kardeşim daha var hepimize ödenen tazminatla alındı. Babanın hayat sigortası vardi aylik maas var. Anneme veriyorum ben hala maaşımı. Annem de babamdan dolayı aldığı bi maasi var. Öyle böyle geçiniliyo bi şekilde. Manevi yönden hayata nasi devam ediyoruz benim bile aklim almıyor . Allah sabır veriyo bi şekilde hayatımıza devam ediyoruz. Ama acısı hep kalbimde dinmeyen bi huzursuzluk oluyo
kızlar sağolun.. Allah sağ olanlara ömür versin sağlıkla sıhhatle..Basın sagolsuncan09e mekanı cennet olsun
gunaydın canım ben de dun aldm ya bankadan bankaya bıle farkedıyo akbank degerlerine bakıyorum 2kurusta olsa daha dusuk benım bankam kuveyttürk ama bankamdan memnun oldugum için devam edıyorum.mesela döviz bürosu da daha pahalıGünaydın tasarrufdaşlarımDolar alayım dedım baktım 5.26 ama banka 5.37den veriyor ne alaka Bayada fark var iş bankasında Beklemedeyım normale döner diye
Allah razı olsun canım
doktorlar her görüştüğümüzde söylediler daha kötü şeyler olabilir kendinizi hazırlayın beyin işlevini kaybettikçe kötü günler gelecek vb birsürü şey ondan sonra rabbim şifa ver ömrü bitecekse acı çektirme demeye başlıyosun.Abimle benim düğünlerimiz arka arkaya oldu babam görsün diye ben yeni evliydim eşim başka şehirli orda düğün oldu annem babam gelemedi
Benim ilk olarak memurluğa başladığım,oğluma kucağıma aldığım şehir 4yıl kaldım çok severım Edirne’yi benim içinde gezınEşim ileride tayın olursa tekrar giderız belki Sağlık müzesini mutlaka gezin çok sevıyorum orayı
Tesekkur ederim kizlar verdiginiz guzel fikirler icinEdirne bademli kurabiye ve badem ezmesi de 10 numara 5 yıldızdı. Tadına bakın fırsat olursa
amin canım Allah razı olsun..can09e seninde başın sağolsun canım mekanları cennet olsun hepsinin
ooo zafer bizimdir desene canımBu arada eşime yaptığım binbir şirinlik ile 50 dolar 50 euro ve migros deterjan indiriminden siyah perwoll - yeni çıkan perwol ve bazı eksikleri/ stoklukları sanal market ile almış olabilirim
ooo zafer bizimdir desene canım
Ay ağlattın benı canımdoktorlar her görüştüğümüzde söylediler daha kötü şeyler olabilir kendinizi hazırlayın beyin işlevini kaybettikçe kötü günler gelecek vb birsürü şey ondan sonra rabbim şifa ver ömrü bitecekse acı çektirme demeye başlıyosun.Abimle benim düğünlerimiz arka arkaya oldu babam görsün diye ben yeni evliydim eşim başka şehirli orda düğün oldu annem babam gelemedi
babam iyice ağırlaşmıştı 3. sonra geldim babam üzüntüden felç geçirmiş çok zor günlerdi gerçekten rabbim kimseye yaşatmasın.eşimden çekinirdim ağlamaya kalkıp banyoda ağlardım rüyalarımda ağlarmışım eşim uyandırırdı su getirirdi.annemi hiç yalnız bırakmadık bırakırsak biliyordum oda hastalanır bitek annem kaldı başımızın büyüğü diye eşimde sağolsun annemi göndermedi evine bizimle kaldı kızımla vakit geçirince aglamaya çok fırsat bulamamış annemi aglarken gören kızımda başlamış ağlamaya sonra annem ağlamadım diyor.
şimdi abimle yaşıyor annem sabah geliyorlar abimle ben işe gidiyoruz annem çocuklarıma bakıyor yemeğimi yapar akşam yemeğimizi yer çayımızı içeriz bazen yorgunum der çaya kalmaz giderler abimle eşimde alıştı başlarda biraz farklı davranışları oluyordu ama kendi ailesi zor günlerimizde gezmeye gelir gibi geldiler çocuklara kim bakacak ne yapacaksın diye sormadılar bile benimde çok zoruma gitti kendi annem kaç parçaya bölündü kucagında küçük kızımla çok yogun bakım kapılarında bekledi teyzelerim yogun bakımda yattığında anlatsam emin ol nasıl katlandınız dersiniz sanki annem mecburmuş gibi davrandılar eşimde öyle yaptı en sonunda dayanamadım yeter katlanamıyorum hem ailenin yaptıklarına hem senin davranışlarına ayrılcam sana ihtiyacım yok nasılsa çocuklara bakanım var abimde başımızda durur, mahkeme nasıl uygun görürse o zamanlar gelir görürsün çocukları dedim.Benimki hiç beklemiyordu sanırım.Ben bunları düşünemedim vb birsürü şey en ufak bişeyde bırakırım bundan sonra sabretmeye ne gücüm ne takatim kaldı kimsem kalmadı annemden başka başımızda büyük senin ve ailenin yüzünden onuda kaybedemem kusura bakma dedim.Şimdi iyi gibi ne kadar sürer böyle bilmiyorum.Ay ağlattın benı canım
Sevdıklerımızı kaybetme dusuncesı yanı bunu dusununce bu seferde hersey bos geliyor .
Annen sımdı sızle mı yasıyor? Benım annemde annesinden senelerce ayrı yasadı. Hatta bır donem ne saçmalıksa uzun sure gorusemedıler kusluk fılan yok ananem amerıkadaydı , bız turkıyde aslende yunanıstanlıyız. O donem yunanıstana cıkıs yapamıyorduk belkı 5 sene gorusmedıler. Sonra annem sık sık turkıyeye geldı. Her gelısı benım bır olayıma denk geldı. butun tup bebek denemelerım, doğumum ve boşanmam. Annem hep der kı sana bakmaktan anama bakamadım dıye
Sonra vefat ettı ben boşandıktan sonra. Neyse yanı söylemek ıstedıgım su senelerce gorusulmedı , ama yasıyordu ya annem normaldı. Ama ananem öldüğünde annemde cok başka oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?