- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.321
ne güzel olmuş paranı değerlendir canım200$ aldım 5.27den
Senı o kadar ıyı anlıyorum kı , bız böyle bısey yasamadık ama kız aılesı ne kadar verıcı olursa ne kadar altan alırsa erkekler yanı damatlar sankı mecburlarmış gıbı goruyor. Emıım sızın durumunuzu yasasak esımde oyle yapardı , bu durumlara gelmeden bıle ben bazı davranışlarını hos karşılamadım ve bende senın gıbı bır rest cektım . Uzun zamandır bır sıkıntısı yoktu ama abıme bıseyler soylemıstı soyledıklerınden dolayıda atışmışlar. Ve esım o kadar haksız kı , bende hamıleyım o zaman 6 aylık 2 sene önceden bahsedıyorum. Dedımkı benım sana ıhtıyacım yok , ıstemıyorum senı sen madem durduk yere sorun çıkaracaksın benım ısımde var çocuklara bakanımda var , senı ıstemıyorum dedım .şimdi abimle yaşıyor annem sabah geliyorlar abimle ben işe gidiyoruz annem çocuklarıma bakıyor yemeğimi yapar akşam yemeğimizi yer çayımızı içeriz bazen yorgunum der çaya kalmaz giderler abimle eşimde alıştı başlarda biraz farklı davranışları oluyordu ama kendi ailesi zor günlerimizde gezmeye gelir gibi geldiler çocuklara kim bakacak ne yapacaksın diye sormadılar bile benimde çok zoruma gitti kendi annem kaç parçaya bölündü kucagında küçük kızımla çok yogun bakım kapılarında bekledi teyzelerim yogun bakımda yattığında anlatsam emin ol nasıl katlandınız dersiniz sanki annem mecburmuş gibi davrandılar eşimde öyle yaptı en sonunda dayanamadım yeter katlanamıyorum hem ailenin yaptıklarına hem senin davranışlarına ayrılcam sana ihtiyacım yok nasılsa çocuklara bakanım var abimde başımızda durur, mahkeme nasıl uygun görürse o zamanlar gelir görürsün çocukları dedim.Benimki hiç beklemiyordu sanırım.Ben bunları düşünemedim vb birsürü şey en ufak bişeyde bırakırım bundan sonra sabretmeye ne gücüm ne takatim kaldı kimsem kalmadı annemden başka başımızda büyük senin ve ailenin yüzünden onuda kaybedemem kusura bakma dedim.Şimdi iyi gibi ne kadar sürer böyle bilmiyorum.
Kendini suçlama görüşmek isteyen her şekilde görüşüyor emin ol.sen annenle babanla çokça vakit geçirmeye çalış çocuklarınla git gel anılarını çoğalt.
Evi kiraya verdık dün onunla aldım banka 400tl kesıntı yapmış ev kredısı varya şak eve sigortayı yapıyorlar ona yatırız birazda dedık ama gelen para gidiyor valla su gibine güzel olmuş paranı değerlendir canım
param kalmadı biraz olsaydı bende alırım baya iyi düştü.
Hayirli olsun canim. Eski hatalara dusmeyin kiraci memur mu yani kirayi odeyebilecek mi eve iyi bakabilecek mi.Evi kiraya verdık dün onunla aldım banka 400tl kesıntı yapmış ev kredısı varya şak eve sigortayı yapıyorlar ona yatırız birazda dedık ama gelen para gidiyor valla su gibi
aynen canım sevinmeleri lazım her eksigimizi gideriyorlar ellerinden geldigince yardımcı oluyorlar , eşimizde bizi sayıp ailemizle iyi geçiniyor dedikleri yok.Benim eşimde öyle yaptı kıskançlığından yapıyor biliyorum abimi çok kıskanıyor seninkide öyledir muhtemelenSenı o kadar ıyı anlıyorum kı , bız böyle bısey yasamadık ama kız aılesı ne kadar verıcı olursa ne kadar altan alırsa erkekler yanı damatlar sankı mecburlarmış gıbı goruyor. Emıım sızın durumunuzu yasasak esımde oyle yapardı , bu durumlara gelmeden bıle ben bazı davranışlarını hos karşılamadım ve bende senın gıbı bır rest cektım . Uzun zamandır bır sıkıntısı yoktu ama abıme bıseyler soylemıstı soyledıklerınden dolayıda atışmışlar. Ve esım o kadar haksız kı , bende hamıleyım o zaman 6 aylık 2 sene önceden bahsedıyorum. Dedımkı benım sana ıhtıyacım yok , ıstemıyorum senı sen madem durduk yere sorun çıkaracaksın benım ısımde var çocuklara bakanımda var , senı ıstemıyorum dedım .
Bır dahada o oldu. Umarım bır daha olmaz. Ben onun aılesıne ne böyle bısı yaparım , nede hoşlanmıyorsam gerçek dusuncelerımı yansıtabılırım . atsak atılmaz , satsak satılmaz mısalı ya.
Omur boyu yuzyuze bakacağız cırkınlesmenın ne alemı var , ve vardı .
Öyle yanı . Insallah sızde de bızde de sorun olmaz
hayırlı olsun canımEvi kiraya verdık dün onunla aldım banka 400tl kesıntı yapmış ev kredısı varya şak eve sigortayı yapıyorlar ona yatırız birazda dedık ama gelen para gidiyor valla su gibi
İşkura sözleşmeli memur olarak atanmış guvenlik soruşturmasını gecmıs teblıgatını 3gun önce almış hemen gelmiş evı ayarlayıp başlayacağım dedi bekar 29yasında erkek ona verdık bakalım dün.Sahıbındene koyduk 1haftaya tutuldu Emlakcı sokmadık araya daha iyi oldu böyle olması.İnş hayırlı biridir.Bir kira bedeli depozıto ve bir kıra aldık.Maasını aldığında 25ımden 25ine yatıracak 50tl aidat var onuda bize yatıracak bız yatıracağız kontratada yazdıkHayirli olsun canim. Eski hatalara dusmeyin kiraci memur mu yani kirayi odeyebilecek mi eve iyi bakabilecek mi.
Sağol canım inş hayırlı bırıdır.Oda bizde üzülmeyız ınshayırlı olsun canım
Hayırlı olsun kiracınız inşallah güzel bir iletişiminiz olurEvi kiraya verdık dün onunla aldım banka 400tl kesıntı yapmış ev kredısı varya şak eve sigortayı yapıyorlar ona yatırız birazda dedık ama gelen para gidiyor valla su gibi
Sağol canım inş. Cekıngen terbiyelı biri gibi duruyor içimiz ısındı.Cok arayan oldu ama memur olmadıkları ıcın istemedık.2kiracı memur degıldı çok cektıkHayırlı olsun kiracınız inşallah güzel bir iletişiminiz olur
Memur kiracı gerçekten çok iyi oluyor biz de bu kiracımızda gördük ayın 15 inde maaşla birlikte direk kira da yatıyor hemen. Gerçi ben de çok özenli davrandım kiracı eve ilk taşındığında evle ilgili bir iş vardı eşimi tek göndermedim birlikte gittik giderken kek yapıp götürdüm evden istedim ki hep mesafeli ama düzgün bi ilişkimiz olsun ne o bizi ne biz onu kıracak bir şey yapmayalım.Sağol canım inş. Cekıngen terbiyelı biri gibi duruyor içimiz ısındı.Cok arayan oldu ama memur olmadıkları ıcın istemedık.2kiracı memur degıldı çok cektık
Süper. Aklim yatti bu kiraciyaİşkura sözleşmeli memur olarak atanmış guvenlik soruşturmasını gecmıs teblıgatını 3gun önce almış hemen gelmiş evı ayarlayıp başlayacağım dedi bekar 29yasında erkek ona verdık bakalım dün.Sahıbındene koyduk 1haftaya tutuldu Emlakcı sokmadık araya daha iyi oldu böyle olması.İnş hayırlı biridir.Bir kira bedeli depozıto ve bir kıra aldık.Maasını aldığında 25ımden 25ine yatıracak 50tl aidat var onuda bize yatıracak bız yatıracağız kontratada yazdık
Bizde bu yaz kendimizce kultur gezisi yaptik 2 gun Edirne yeYarın edirneye gidicez eşimin arkadaşı davet etmiş bizede hava değişimi olur kafamız dağılır diye gidelim dedik bir gece kaliriz galiba
Çamaşır attım 2 defa evle falan ilgilenemedim 2-3 gündür biraz temizlik yaptım
Yarın hediye aliriz ve mazot
Bizde evlere arsalara baktik. Ama önümü göremiuorum. Nakiti oturmayacagim eve baglamak istemiyorum. 1 tane var cok sukur.
Mesela sabit olsak evde oturacagiz olsak hemen alirdik. Kendi evin kira sorunu olmaz vs diye. Uygun fiyati dusmus evler de var. Ama iste bizim tayin durumlarini biliyorsunuz
Kiracıyla uğraşmak zor bir tane varmış evin bence ev falan alma Volvo al sefa sür ben olsam öyle yaparımBizde evlere arsalara baktik. Ama önümü göremiuorum. Nakiti oturmayacagim eve baglamak istemiyorum. 1 tane var cok sukur.
Mesela sabit olsak evde oturacagiz olsak hemen alirdik. Kendi evin kira sorunu olmaz vs diye. Uygun fiyati dusmus evler de var. Ama iste bizim tayin durumlarini biliyorsunuz
Bende bu topiğe geldiğimden beri altın aşığı birikim aşığı oldumSlm kızlar
12 tam altın olan yıllık hedefimde 1 tam altın ve 1 çeyrek var
150 tl para var uzerimde eve dönünce üstünü tamamlar esim bir çeyrek daha alırım maastada 1 tam 1 yarim alma niyetim 3 tam altın olmuş olur
Onun dışında 1 tam 1 yarim 2 de ceyregim var 2018 de alınan onlar dursun üzerini tamamlayıp bilezik alasım var
Grip oldum oğlum ve büyük kızımda ayni şekilde grip ev sıcak dışarı çok fazla çıkmadık yinede hastayiz
Bugün kv ile içli köfte yapacağız yanina da çorba salata ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?