Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Senı o kadar ıyı anlıyorum kı , bız böyle bısey yasamadık ama kız aılesı ne kadar verıcı olursa ne kadar altan alırsa erkekler yanı damatlar sankı mecburlarmış gıbı goruyor. Emıım sızın durumunuzu yasasak esımde oyle yapardı , bu durumlara gelmeden bıle ben bazı davranışlarını hos karşılamadım ve bende senın gıbı bır rest cektım . Uzun zamandır bır sıkıntısı yoktu ama abıme bıseyler soylemıstı soyledıklerınden dolayıda atışmışlar. Ve esım o kadar haksız kı , bende hamıleyım o zaman 6 aylık 2 sene önceden bahsedıyorum. Dedımkı benım sana ıhtıyacım yok , ıstemıyorum senı sen madem durduk yere sorun çıkaracaksın benım ısımde var çocuklara bakanımda var , senı ıstemıyorum dedım .
Bır dahada o oldu. Umarım bır daha olmaz. Ben onun aılesıne ne böyle bısı yaparım , nede hoşlanmıyorsam gerçek dusuncelerımı yansıtabılırım . atsak atılmaz , satsak satılmaz mısalı ya.
Omur boyu yuzyuze bakacağız cırkınlesmenın ne alemı var , ve vardı .
Öyle yanı . Insallah sızde de bızde de sorun olmaz

ne güzel olmuş paranı değerlendir canım
param kalmadı biraz olsaydı bende alırım baya iyi düştü.
Evi kiraya verdık dün onunla aldım banka 400tl kesıntı yapmış ev kredısı varya şak eve sigortayı yapıyorlar ona yatırız birazda dedık ama gelen para gidiyor valla su gibi

Evi kiraya verdık dün onunla aldım banka 400tl kesıntı yapmış ev kredısı varya şak eve sigortayı yapıyorlar ona yatırız birazda dedık ama gelen para gidiyor valla su gibi
Hayirli olsun canim. Eski hatalara dusmeyin kiraci memur mu yani kirayi odeyebilecek mi eve iyi bakabilecek mi.

aynen canım sevinmeleri lazım her eksigimizi gideriyorlar ellerinden geldigince yardımcı oluyorlar , eşimizde bizi sayıp ailemizle iyi geçiniyor dedikleri yok.Benim eşimde öyle yaptı kıskançlığından yapıyor biliyorum abimi çok kıskanıyor seninkide öyledir muhtemelen

Hayirli olsun canim. Eski hatalara dusmeyin kiraci memur mu yani kirayi odeyebilecek mi eve iyi bakabilecek mi.
İşkura sözleşmeli memur olarak atanmış guvenlik soruşturmasını gecmıs teblıgatını 3gun önce almış hemen gelmiş evı ayarlayıp başlayacağım dedi bekar 29yasında erkek ona verdık bakalım dün.Sahıbındene koyduk 1haftaya tutuldu Emlakcı sokmadık araya daha iyi oldu böyle olması.İnş hayırlı biridir.Bir kira bedeli depozıto ve bir kıra aldık.Maasını aldığında 25ımden 25ine yatıracak 50tl aidat var onuda bize yatıracak bız yatıracağız kontratada yazdık

Sağol canım inş. Cekıngen terbiyelı biri gibi duruyor içimiz ısındı.Cok arayan oldu ama memur olmadıkları ıcın istemedık.2kiracı memur degıldı çok cektık
Memur kiracı gerçekten çok iyi oluyor biz de bu kiracımızda gördük ayın 15 inde maaşla birlikte direk kira da yatıyor hemen. Gerçi ben de çok özenli davrandım kiracı eve ilk taşındığında evle ilgili bir iş vardı eşimi tek göndermedim birlikte gittik giderken kek yapıp götürdüm evden istedim ki hep mesafeli ama düzgün bi ilişkimiz olsun ne o bizi ne biz onu kıracak bir şey yapmayalım.
Önceki kiracımız da mesela bir firmada satış müdürü eşi de thy de kabin amiri idi. Adam çok uyanık idi 3 liranın 5 liranın hesabını yapardı. Misal ocakta zamlı olması gerekiyor ya kira; tutar aralık sonunda ocağın kirasını yatırırdı ama eski kira bedelinden filan, böyle ufak hesaplar yapardı :) hani durumu uygun olmasa gerçekten anlarım ancak durumları iyiyidi

Süper. Aklim yatti bu kiraciya

Bizde bu yaz kendimizce kultur gezisi yaptik 2 gun Edirne ye
Meric ve tunca nehrine gidin vakit bulursaniz
Mevsim olarak var midir bilmiyorum amw carsidaki altay pastanesinde dondurma yedik efsaneydi
Tava cigeri yersiniz mutlaka ama ben sevmedim
Bir de uc serefeli camiyi cok sevmistim
Dorduncu murat av koskunde kahvaltiya gittik ama amqn aman biryer degil

bugün sabah simit aldım 2 tl başka bişey almadım alacaktımda aradığımı bulamadım yarın eşimle mağazaya gidip yiğenime kıyafet alcam artık doğum günü için

liste4deki hedefimi güncellesem mi acaba :))

Kiracıyla uğraşmak zor bir tane varmış evin bence ev falan alma Volvo al sefa sür ben olsam öyle yaparım

Slm kızlar
12 tam altın olan yıllık hedefimde 1 tam altın ve 1 çeyrek var
150 tl para var uzerimde eve dönünce üstünü tamamlar esim bir çeyrek daha alırım maastada 1 tam 1 yarim alma niyetim 3 tam altın olmuş olur
Onun dışında 1 tam 1 yarim 2 de ceyregim var 2018 de alınan onlar dursun üzerini tamamlayıp bilezik alasım var
Grip oldum oğlum ve büyük kızımda ayni şekilde grip ev sıcak dışarı çok fazla çıkmadık yinede hastayiz
Bugün kv ile içli köfte yapacağız yanina da çorba salata ayran

Bende bu topiğe geldiğimden beri altın aşığı birikim aşığı oldumBizde bugün öercımek çorbası var birde kısır istıyor eşim kısır yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…