Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz akşam anneme gitmiştik Hamsi tava ve tarhana vardı. Bugün evdeyiz mercimek çorba buzluktan taze fasulye var bir de beyin haşladım kavuracağım. Sonra gelsin yağ oranı %26-27 ler :)

Bende bu topiğe geldiğimden beri altın aşığı birikim aşığı oldumBizde bugün öercımek çorbası var birde kısır istıyor eşim kısır yaparız
ben evlendigimden beri hep altın alırım hic dolar euro almadim
Bu topikte faydalı oldu insana birşeyler katıyor yeni şeyler öğreniyorsun
Kv yapıyor içli köfteleriminigim durmadi
Kisirida özledim çok severim

Bu arada kızlar bu hafta sürekli araştırma hastanesindeydik kızımın allerjisi için
Deri testi
Yama testi
Kanda alerji bakıldı hepsi negatif çıktı
Pazartesi de çocuk gastroentolojiye gideceğiz birde orası bakacak doçentti gittigimiz dr bisey olduğunu düşünmüyorum ama bebek çok küçük olduğu için birde gastro baksın dedi
Buraya kadar gelmişken içim rahat dönmek istiyorum

akşama ne yemek yapacağım bılmıyorum :/ sulu köfte yapayım dıye dusundm caya mısafır var kek borek yaparm onlarıda yerız yemek hafıf olsun bari

akşama ne yemek yapacağım bılmıyorum :/ sulu köfte yapayım dıye dusundm caya mısafır var kek borek yaparm onlarıda yerız yemek hafıf olsun bari
sulu köfteyi bizde çok severiz bulgur kıyma soğan maydanoz çok az salca ve baharatları yoğurup misket kadar yuvarlarız sizinde öyle mi canim

Dün kiramız yatmıştı. Bugün yarısını nakit olarak lazım olur diye ayırdım. 5.29 dan 87 dolar aldım.
177 tl lik market alışverişi yaptım. Kantinimizden mantar, salatalik, 1 kg bulgur 1 kilo un, az çeri domates, çöp şiş, 30 yumurta, 600 gr kıyma, bir kg tavuk göğüs, 1500 ml pril bu da stokluk 7 tl , 3lu dalin ıslak mendil 10.90 bunun fiyati iyi gittikce alip stoga atıyorum. Büyük boy h.cevizi ve büyük boy susam portakal patates muz bunlar bu kadar tuttu

4tane simit aldım öğlen eve giderken.Eşimle kahvaltı ettik mesaiye geri geldım.Şimdi cheesecake alacağım A101 den eşim istedi kısır yapacağız çayla yeriz öercımek çorba yaptık bide bugün yeter bunlar.20tl ye yakın bir harcamayla bugünü kapatacagım inş. 200$ da birikim e attım Allah bereket versın

Slm kızlar,
Akşam menüde salata ve balık var harcamalı bir gün balık market rahat 50tl tutar
Bende pazar günü lüfer alacağım annemlere gidecegız kılosu 75tl dedi eşim 100tl lik alırız 4kışiye yeter.Yarında pazara gidecegım meyve fln alırım yarında pazarda 50tl gider harcamasız tek günüm yok benım

6 kilo omo 30 tlye düşmüş diye mesaj attı eşim.. nasıl kaç ay önce 35 e alo almıştık.. bu fiyat iyi mi bilen var mı?

kızlar iş cıkısı pentiye ugradım tayt almıstm ındırımlı buyuk beden daha varmı bakım dedım
o arada mıgrosa baktm persil toz, rinso sıvı, fairy elde bulask deterjanı baktm bunları kullanıyorum aksam alıcam 2ser 4er devamlı lazm nasılsa anneme de alıcam ınsAllah öbür ay bırıkım yapamıcam boyle gıderse ama hazır ındırımdeyken alım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…