- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.341
Aynen. Bana da şevk geldi.Bende bu topiğe geldiğimden beri altın aşığı birikim aşığı oldumBizde bugün öercımek çorbası var birde kısır istıyor eşim kısır yaparız
ben evlendigimden beri hep altın alırım hic dolar euro almadimBende bu topiğe geldiğimden beri altın aşığı birikim aşığı oldumBizde bugün öercımek çorbası var birde kısır istıyor eşim kısır yaparız
sulu köfteyi bizde çok severiz bulgur kıyma soğan maydanoz çok az salca ve baharatları yoğurup misket kadar yuvarlarız sizinde öyle mi canimakşama ne yemek yapacağım bılmıyorum :/ sulu köfte yapayım dıye dusundm caya mısafır var kek borek yaparm onlarıda yerız yemek hafıf olsun bari
sulu köfteyi bizde çok severiz bulgur kıyma soğan maydanoz çok az salca ve baharatları yoğurup misket kadar yuvarlarız sizinde öyle mi canim
Bende pazar günü lüfer alacağım annemlere gidecegız kılosu 75tl dedi eşim 100tl lik alırız 4kışiye yeter.Yarında pazara gidecegım meyve fln alırım yarında pazarda 50tl gider harcamasız tek günüm yok benımSlm kızlar,
Akşam menüde salata ve balık var harcamalı bir gün balık market rahat 50tl tutar
çok iyu6 kilo omo 30 tlye düşmüş diye mesaj attı eşim.. nasıl kaç ay önce 35 e alo almıştık.. bu fiyat iyi mi bilen var mı?
Cok iyi. Bilindik bir market mi yoksa yerel market mi6 kilo omo 30 tlye düşmüş diye mesaj attı eşim.. nasıl kaç ay önce 35 e alo almıştık.. bu fiyat iyi mi bilen var mı?
Migros canim. Alsin o zmn.Cok iyi. Bilindik bir market mi yoksa yerel market mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?