Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Olsun sağlıklı besleniyorsun fuzuliye kaçmıyorsun

selamlar yoğundum bugun ancak bakabildim. Deterjan konuşmuşsunuz ben evlendiğimden beri ariel sıvı kullanıyordum, toz deterjan daha iyi oluyor diye duyunca gecen ay toza geçtim renklilerde ariel beyazda omo. Ama pek farkı yok sanki, siz ne diyorsunuz? Toz deterjanı temizlik için mi ekonomiklik için mi tercih ediyorsunuz? Sanki sıvı da daha parlak kalıyordu giysiler

Ariel de omo da kaliteli guzel bence canim. Sivi olanı ben hemen bitirdiğim icin toz olanı aliyorum. Daha bereketli gibi geliyo bana. Ama sıvı deterjan kullanırken yumsaticiya pek ihtiyaç olmuyodu. Mis gibi kokuyodu

Selam canim Benim icin hem ekonomik olmasi hem temiz yikamasi onemli... makinayi fazla doldurmazsan toz deterjan da kalmaz bence. Fazla fazla doldurmak da temiz yikicak anlamina gelmez. Gercekten herkes camasir yikayamaz ya:))

kızlar aksam gttım mıgrosa persil kullanıyorum ben 4.5 kılosu 23.90dı 6 kılosu 32falan gelıyo hesaplayınca omo da 32liraydı ben de madem aynı her zman aldıgıma devam edım dedım
3paket persil 4.5kg aldm birini anneme verrm
2kutu da rinso sıvı aldm buyuk boy 14küsüre ınmıstı
fairy elde bulask 650mllikler 5.25ti 3tane aldm

Omo ariel fiyatlar tam hatirmiyor musun canim

Renklilerde sıvı beyazlarda toz kullanıyorum. Beyazlarda sıvı çok farketmiyor. Beyazlarsa toza ek olarak biraz da limon tuzu ekliyorum ben bazen azıcık da loc damlatıyorum. Beyazlarda f/p tozun daha iyi olduğunu anladım

Bu akşam ben de Migros’a uğradım tek alabildiğim şey perwoll siyah ve renkli sunu deterjan oldu. 3 lt si 14,90 lira idi. Şampuanlar duş jelleri sticklerde hiç indirim filan yoktu yine pahalı geldi. Tuvalet kağıtları da öyle İki gün önce 39,90 a aldığım Papia (32li) 47 liraydı

Taze yesil soganin baği 13 lira kizlar.
Nasil kisir yapicazzz
Çok pahalı gercekten. Mecbur alacaksın kısır yspacaksan gerci kurusoganla da yapıyorlarda yeşillede guzel oluyor. Az kullanılır zaten kalanını doğra buzluga at bir daha yaparken kullanırsın, benim bu şekilde yaptıgım oldu birkaç kez acil durumda. Nar ekşisi de koyuyormusun çokguzel oluyor

Hmm beyazlarda toz iyi diyorsun yani olabilir tabi, acaba ben tozu az mı koyuyorum ki 60 derecede yıkıyorum ama program kısaltıyorum genelde 1.15dk oluyor, yeterli gelmiyor olabilir mi süre?bir de limon tozu makinaya zarar vermez mi? renklileri toz sanki daha yıpratıyor ya. Sıvı pratikti gercekten şimdi toxu koyarken dokuyorum falan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…