- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.381
Perwoll siyahı sadece siyahlara mı kullanıyorsun yoksa laciverte de olur muBu akşam ben de Migros’a uğradım tek alabildiğim şey perwoll siyah ve renkli sunu deterjan oldu. 3 lt si 14,90 lira idi. Şampuanlar duş jelleri sticklerde hiç indirim filan yoktu yine pahalı geldi. Tuvalet kağıtları da öyle İki gün önce 39,90 a aldığım Papia (32li) 47 liraydı
Ben beyazlarda ortalama 2-3 çorba kaşığı kadar ekliyorum. 1 tatlı kaşığı kadar da limon tuzu. Zaten 50C yi geçmem hiç. Zararlı olduğunu düşünmüyorum çünkü esası sitrik asit ve asitlik derecesi 4-5 filan en çok.Hmm beyazlarda toz iyi diyorsun yani olabilir tabi, acaba ben tozu az mı koyuyorum ki 60 derecede yıkıyorum ama program kısaltıyorum genelde 1.15dk oluyor, yeterli gelmiyor olabilir mi süre?bir de limon tozu makinaya zarar vermez mi? renklileri toz sanki daha yıpratıyor ya. Sıvı pratikti gercekten şimdi toxu koyarken dokuyorum falan:)
Koyuya yakın renklilerde kullanıyorum. Siyah lacivert kahverengi, griler hatta bordolar. Bizim evde çamaşır dört şekilde yıkanır beyazlar, açığa yakın renkliler ve nevresimler, koyuya yakın renkliler. Bir de benim donlar.Perwoll siyahı sadece siyahlara mı kullanıyorsun yoksa laciverte de olur mu
canım ben olayı soyle cozdum naparsan yap yeterli temizlik ıstıyosan bence makınayı doldurmayacaksın yani tama yakın koyarsan performans cok dusuyo ben oyle yapıyodum tama yakın koyuyodum yani yıne bosluk oluyodu ama artk bölerek yıkıyorumHmm beyazlarda toz iyi diyorsun yani olabilir tabi, acaba ben tozu az mı koyuyorum ki 60 derecede yıkıyorum ama program kısaltıyorum genelde 1.15dk oluyor, yeterli gelmiyor olabilir mi süre?bir de limon tozu makinaya zarar vermez mi? renklileri toz sanki daha yıpratıyor ya. Sıvı pratikti gercekten şimdi toxu koyarken dokuyorum falan:)
Bu güneşte kurumuş kuru ve koyu yogun bir salça, bence bir problem olmaz gibi geliyor. En az 1 yıl dayansın istiyorum. Biber tuzsuz, domates tuzlu. Yanlız kavanozda değil, poşetle geldi, ben tupper kaplara aldım. Vakumlu olsa, kavanoz kavanoz alırım, korkmam. Annemle bir konuşayım da öyle karar vereyim. Çok teşekkür ederim
Kv nar eksisi sosu getirdi. Nar eksisi gibi tadi agir degil. Şekerimsi sanki biraz. Ondan katiyorum .harikaÇok pahalı gercekten. Mecbur alacaksın kısır yspacaksan gerci kurusoganla da yapıyorlarda yeşillede guzel oluyor. Az kullanılır zaten kalanını doğra buzluga at bir daha yaparken kullanırsın, benim bu şekilde yaptıgım oldu birkaç kez acil durumda. Nar ekşisi de koyuyormusun çokguzel oluyor
Aynı bende bu şekilde ayırıyorum. 2yasada kadar kozlarınınkini de ayırıp bebek deterjanı ile yıkıyordum. 50 yok bende 60da yıkıyorum beyazları renklileri de 40da kısmen temiz yada narinse 30da. Perwoll siyahı deneyeceğim, uygun mu suan migrostaki fiyatıKoyuya yakın renklilerde kullanıyorum. Siyah lacivert kahverengi, griler hatta bordolar. Bizim evde çamaşır dört şekilde yıkanır beyazlar, açığa yakın renkliler ve nevresimler, koyuya yakın renkliler. Bir de benim donlar.
Canım zaten gruplandırınca çok olmuyor ki, dediğin gibi sıkıştırmamak lazımcanım ben olayı soyle cozdum naparsan yap yeterli temizlik ıstıyosan bence makınayı doldurmayacaksın yani tama yakın koyarsan performans cok dusuyo ben oyle yapıyodum tama yakın koyuyodum yani yıne bosluk oluyodu ama artk bölerek yıkıyorum
Selam ben perwolkolik :))Aynı bende bu şekilde ayırıyorum. 2yasada kadar kozlarınınkini de ayırıp bebek deterjanı ile yıkıyordum. 50 yok bende 60da yıkıyorum beyazları renklileri de 40da kısmen temiz yada narinse 30da. Perwoll siyahı deneyeceğim, uygun mu suan migrostaki fiyatı
Alınabilir fiyat denemek istiyorsan al benceAynı bende bu şekilde ayırıyorum. 2yasada kadar kozlarınınkini de ayırıp bebek deterjanı ile yıkıyordum. 50 yok bende 60da yıkıyorum beyazları renklileri de 40da kısmen temiz yada narinse 30da. Perwoll siyahı deneyeceğim, uygun mu suan migrostaki fiyatı
selam...
benim derin dondurucuda biber salçam bir buçuk yıl kalmıştı.hiç bir şey olmadı.dibinde kalanı tüketmekteyim.hazır domates salçası da(tenekede olan)buzluk kabında dondurup parçalar halinde kullanıyorum.bitene kadar bir şey olmuyor..bu şekilde devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?