Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Perwoll siyahı sadece siyahlara mı kullanıyorsun yoksa laciverte de olur mu

Ben beyazlarda ortalama 2-3 çorba kaşığı kadar ekliyorum. 1 tatlı kaşığı kadar da limon tuzu. Zaten 50C yi geçmem hiç. Zararlı olduğunu düşünmüyorum çünkü esası sitrik asit ve asitlik derecesi 4-5 filan en çok.
Zaten kireç sökücü olarak kullanılıyor da, hani şu makinelere eklenen calgonitler var ya onlardan farkı olmasa gerek. Renklilere toz iyi olmuyor evet özellikle koyu renklilerde çok eklersen kalıntı kalabiliyor.

Perwoll siyahı sadece siyahlara mı kullanıyorsun yoksa laciverte de olur mu
Koyuya yakın renklilerde kullanıyorum. Siyah lacivert kahverengi, griler hatta bordolar. Bizim evde çamaşır dört şekilde yıkanır beyazlar, açığa yakın renkliler ve nevresimler, koyuya yakın renkliler. Bir de benim donlar.

canım ben olayı soyle cozdum naparsan yap yeterli temizlik ıstıyosan bence makınayı doldurmayacaksın yani tama yakın koyarsan performans cok dusuyo ben oyle yapıyodum tama yakın koyuyodum yani yıne bosluk oluyodu ama artk bölerek yıkıyorum

selam...
benim derin dondurucuda biber salçam bir buçuk yıl kalmıştı.hiç bir şey olmadı.dibinde kalanı tüketmekteyim.hazır domates salçası da(tenekede olan)buzluk kabında dondurup parçalar halinde kullanıyorum.bitene kadar bir şey olmuyor..bu şekilde devam ediyor.

Kv nar eksisi sosu getirdi. Nar eksisi gibi tadi agir degil. Şekerimsi sanki biraz. Ondan katiyorum .harika

Günaydin kizlar
Peynirli börek yaptim annemde.
Dün stokluk birseyler aldim.
Simdi ek dersimi bekliyorum birikime atmak icin

Dairelere baktik cok hosuma gitti ama icind3 oturmayacagim icin alma taraftari olamadik
Esim de arsa alalim icine ev yaptiralim diyor.
Villa istiyorum dedim

Aynı bende bu şekilde ayırıyorum. 2yasada kadar kozlarınınkini de ayırıp bebek deterjanı ile yıkıyordum. 50 yok bende 60da yıkıyorum beyazları renklileri de 40da kısmen temiz yada narinse 30da. Perwoll siyahı deneyeceğim, uygun mu suan migrostaki fiyatı

Canım zaten gruplandırınca çok olmuyor ki, dediğin gibi sıkıştırmamak lazım

Antalyadaki hortum felaketini duymussunuzdur. Buyuk gecmis olsun.

Seralar da mahvolmus.
Pazara manava fiyatlar yansir. Zaten yeterince yuksek

Selam ben perwolkolik :))
Siyahlarda da renklilerde de kullanıyorum gayet memnunum ve çok ekonomik.
Migrosu bilmiyorum a101’de 3 lt hala 20 tl. Aylardır fiyatı değişmeyen nadir deterjanlardan biri.

Alınabilir fiyat denemek istiyorsan al bence

Bende evde surekli olmadigim icin boluyorum buzluk kabinada koydum ama yinede bizim buralarda yaptigimiz ile alakasi yok diye kiyamadim cok lezzetli cok ta ucuz olunca degerlendirmek istedim

Kizlar ben perwol siyah hep kullanirim memnunum
Uzun yillardir toz deterjan kullanmiyorum
Siyahlar icin omonunda iyi oldugunu duydum aldim sirada bekliyor kullaninca size yazarim
Disarida giydigim kiyafetler icin perwol mavi/ kirmizi
Bir tik daha iyiler icin perwol altin sarisi
Gunluk kiyafetlere persil / ariel/ Alo/ omo / rinso renkli sivi
Beyazlar nevresimler havlulara da ariel sivi
Tursil ve bingo hic kullanmadim dusunmuyorumda
Koyu renklere perwol siyah
Su an migrosta cok uygun fiyatli.
Ihtiyaci olan stok dusunen degerlendirsin

Evde olmasam da firsatlari kacirmak istemem.
Birazdan migrosa gidip deterjan ve buzdolabi poseti cop poseti indirimlerinden faydalanacagim.
A101 haftasonu indirimlerine de bakacagim

Yerel marketleri de gezeriz fiyat arastirmasi.
Damacana pompam bozulmustu. Burdan 6 liraya aldim.
Migrosta 10 liraya gormustum en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…