Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Temmmuzda iki borctan kurtuldugumuzda
Rabbim kaza bela vermez saglik verirse epey bi para kalacak her ay birikim icin.

Adaklari kestik rahatladik.
Bir adak daha diledim. Insallah gerceklesir de onun da kanini akitiriz

Rinsoyu bir ara ben de denemek istiyorum. Perwoll un o altin sarisi olanini ben sevemedim.

Slm kızlar,
İki sene önce 100tl ye A101den açılıp kapanır tek kişilik yatak almıştım ,ona kılıf diktireceğim .bugün tepehome a(L koltuğum da aynı marka) gittim 140tl 2 metre kumaş aldım ,haftaya gelir mağazaya teslim alırım.
Trendyoldan da 69tl avize, 40tl mıknatıslı takma kirpik,50tl ye de 2 adet takıları düzenleyici aldım. Küpeler o kadar her yerdeki üşenip takmıyorum gözümün önünde olursa alıp alıp takarım
Markete gittik biraz biraz kış sebzesi ve salatalık malzemesi ve siyah zeytin ve portakal ve muz aldık 68tl tuttu.
Temizlikçi geldi zam yaptık 150tl de ona verdik.
Kasap alışverişi 240tl.
Kredi kartı ile aldık marketi kasabı.
Elimizde nakit 200tl para kaldı. Maaşa kadar idareli olmamız şart.
Ben gene saldırdım kredi kartına ama içime sinen şeyler aldım.

tuce_tuce tucecim napiyosun. Annenle hasret gideriyosun galiba
Evet canım benim annemlerle ilgileniyoruz Pazartesi kardeşim gidecek annemler de birkaç güne kadar gidecekler o zaman eski formuma geri döneceğim özledim valla

Dün market alışverişi yapmıştım 30 tl harcadık
Balsamik sirke , portakal mandalinA , muz , Birkaç tane domates , salatalık almıştım . Bugün mangalla gittik . Onun için 2 kg çupra aldık mangal için 60 tl di . Yarım kg kasap köfte aldık 25 tl . Annem sucuk için Baharat getirmişti bende 1 kg kıyma aldım 45 tl . Su soda kola kıvırcık biber sarımsak soğan mandal kömürü vs aldık 50 tl de öyle tuttu . 15 tl piknikte harcadık toplam bugün 200 tl oldu . Eşim sucuğumuzu yoğurdu yarın kahvaltımız o olacak kalanı paketledik buzluğa koyduk sucuk içi şeklinde . Birazdan annemle irmik helvası yapacağız .

Selamlar

80 tl market deterjan tuv.kagidi vs var icinde..
80 tl oyun klubu cok eglendik bu defa
Watsonsta elemana sinirlendim sikayet mi etsem
O oyun yerlerini biz de Cok seviyoruz bazen arkadaslarla ekip halinde gidiyoruz:)
Watsons tan ben alisveris yapmiyorum asla. 10 a aldigim sey orda 1 lira olsun yine girip almam. O lise ogrencisine guvenlik gorevlisinin ruj caldin diye arka odaya goturup orda taciz etmesi ve rencide etmelerinden sonra protesto ediyorum. Sonra buna benzer olayi birkac kisi daha yasadi. Biliyorum bir benim almamamla onlar eksilmezler ancak elimden gelen bu

O konudan haberim yok... ben zaten gitmiyordum far ihtiyacim icin girmistimm.. goz gore gore istedigim far paletini kendi icin kaldirdi cekmeceye...
Bu arada praktiker gelmis haberin olsun.

Bugün bol harcamalı gecmis bizde de durumlar öyleydi. Biraz temizlik malzemeleri peynir felan aldim 80 lira. Yarin da meyve sebze alışverişi olacak

Bugun brz cop poseti buz dolabi poseti aldim koroplast nostalji 1.8 tl civarina dusuyor alacak olan varsa dikkat etsin
Sut gazoz brz taze kiyma de aldim.
Deterjanlar kapisilmis
Bu arada perwoll yeni mavi siseyi cok begendim mis gibi oldular

İyi akşamlar kızlar bayadır yazamıyorum ama hep takipteyim sizi. Hedefler konulmuş rica etsem benimkini de ekler misiniz listeye, gaza gelmeme yardımcı olacaktır:) 26000 tl lik ödeme yapmam gerekiyor bu yıl kredilerin birini kapatıp diğerini yapılandırmak için. O yüzden hedefim 30000 tl para biriktirmek :)

İyi akşamlar annemlere geldik yigenimin dogum günü için yiğenlerime kendi kızlarıma hediye aldım 225 tl tuttu kk dan aldım yarın arkadaşıma gitcem tuzlu simit yapcam sabah erken kalkıp halletmem lazım malzemelere baktım eksik yoktu. eşim yarın nöbetçi büyük kızım annemde kalır kuzenleriyle oynar küçügüde yanımda götürcem. Benden böyle

pure hazel sucuk ne aldın, cumhuriyet fermente aldım bende yarımkilo 27tl. 90tl markete harcadım 55tl penti internetten kızlara kendime çorap aldım guzel indirim var.
Marketten Perwoll siyah, patates, soğan, çöp poşeti, buzdolabı poşeti, sucuk, organik yumurta, fairy sıvı, çikolata, leblebi, çekirdek aldım. Migros baklagil indirimini beğendim ama taşıyamam diye almadım yarın eşime aldırmayı pilanlıyorum. Aynı ürünün 2. Yuzde 40 indirimde. Baldo pirinç(gönenin), mercimek(stokta var aslında), nohut(annem koyden almıştı ama bitmek üzere) ve dolma sütlaç için kırık pirinç alacağım

Biz cumhuriyet almistik begenmedik midemize iyi gelmedi. Sonra ikbal aldik onu begendik . Tekrar ikbal aldigimizda o seri de iyi cikmadi. Annemlerde Sabah sahin yedim Onda da cemenimsi bir koku/aroma var. En guzeli kizilcahamma dan aldigimiz kasap sucuklari, yerini hic bir Sucuk tutmadi

Kizlar edirne gezimizden donduk guzel gecti iyi geldi
Harcamalarimiz 150 tl mazot + 100 tl hediye+ 55 tl lik sucuk+ 50 tl de donuste yemek yedik yolda toplamda 355 tl harcamisiz
Esimin arkadasi 2 kg bal verdi balim bitmisti iyi oldu
Donuste esimin tanidigi yasli bir teyzeyle amcayi ziyaret ettik onlarda ogluma 70 tl harclik verdiler
Donuste yine esimin manevi annesi var istanbul icinde surekli gelin diyordu yolumuzun ustundeyken onada ugradik ogluma yelek ve mont almis banada dikim kumas alisveris cantasi hediye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…