Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Damak tadı değişebilir tabi ben cumhuriyeti de ikbali de tercih ediyorum, şahin almıyorum. Sucukta afyoncuyum sanırım:) kilosu 65ten 54e dusuyordum o yuzden cumhuriyet aldım bu kez

Eğlenmenize sevindim ne guzel olmuş hem ziyaretlerinizi yapmışsınız hem eliniz kolunuz dolu donmuşsunuz:)

Yunus markette Ahmet İpek sucuk var tavsiye ederim canım

Damak tadı değişebilir tabi ben cumhuriyeti de ikbali de tercih ediyorum, şahin almıyorum. Sucukta afyoncuyum sanırım:) kilosu 65ten 54e dusuyordum o yuzden cumhuriyet aldım bu kez
Aynen canim bende cumhuriyet aldim kilosu 54 oluyordu.
A101de indirimdeydi. 4×250 gr
Tadini da cokk begendim benben00

Damak tadindan da degisiyor sanirim bir De ayni marka Sucukta seri farki da oluyor.

Herkese merhaba
Migrosa gittim
İndirimden omo ve ariel aldım
Kaşar
Burgu peynir
Süt topu peynir
Cherry domates
Ekmek
Avokado
Migros marka çöp poşeti
129tl ödedik
Karaca ya gittim
Elmas taneli döküm tava aldık 180tl
Akşama misafir var yaş pasta yapıyorum(kakaolu ve muzlu)
Yeşil salata ve köz patlıcan beğendili et var menüde. İnş güzel geçer çok şükür halimize
Ay sonu bizim için ve kredi kartı ile aldık her şeyi.

Kahvaltıya gittik ailece Özlemişik ailece gezmeyi.60 TL serpme kahvaltıya ödedik gelirken ekmek aldık kahveiçiyorız eşimle
Barbunya yapacağım yarın için dolaba atacağım.
Bugün için mercımek çorba fırında karnabahar.Tavuk kaynatacağım oğlana çorba yaparım yarında suyuyla barbunyanın yanına pilav. çamaşır attım makınaya garıp sesler geliyor ıns bozulmaz

Tunaydin kizlar bugun gec kalktik gec kahvalti yaptik simdide biraz tembellik yapiyoruz
Kvdeler kargo gondermisler 60-70 tanede yumurta koymuslar degerlendirmek lazim koy yumurtasiyla manti cok guzel oluyor arkadaslarla bir ara beraber yapalim diye konusmustuk onlara da uyarsa yapmayi dusunuyorum bakalim
Buzluga hazir yemek koymak istiyorum sarma icli koftelerim var ama onlara kiyamiyorum cok canim cekersek oyle yemek istiyorum lahmacun ici hazirlayip lahmacun yaptirayim diyorum 1 kilo kiymadan 40-50 tane cikiyor yemek yapmaya vakit olmayinca ya da yorgun olunca cikarir yeriz

Ketçap, mayonez, kornişon turşu,ayçiçek yağı,sürülmelik çikolata,konserve bezelye gibi ıvır zıvırlara 80 lira verdik,geldik.
Yarınki alışverişimi tamamlamış oldum ama,hic değilse abur cubur almamış oldum.

Bizim evde para=su oldu vallahi hergün en az 150 tl harcıyoruz . Yarın şehir dışına havaalanına gideceğiz benzin tatile ödeme yapacağız 2000 tl . Bayılacağım artık kaç aydın eksi hesaba biriktirdiğim para uçuyor gerildim valla

1 kg çay 2 tane cips , annem birisine hediye fıstık götürmek istedi ona fıstık aldık ödemek istedi tabi izin vermedik . Şampuan, eşim 400 gram kadar da eve kuruyemiş almış 140 tl ödedik hala şok içindeyim . Manzaralı bir yere gittik 10 tl girişe ödedik kardeşim de çay ısmarladı 25 tl ödedi

kızlar gelirlerinizin ortalama yüzde kaçını ya da ne kadarını birikime ayiriyorsunuz?özlem denizmen ı okuyunca merak ettim.aslında bunun bir kuralı olmaz gidere göre değişir kesinlikle ama fikir vermesi açısından sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…