- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.421
Damak tadı değişebilir tabi ben cumhuriyeti de ikbali de tercih ediyorum, şahin almıyorum. Sucukta afyoncuyum sanırım:) kilosu 65ten 54e dusuyordum o yuzden cumhuriyet aldım bu kezBiz cumhuriyet almistik begenmedik midemize iyi gelmedi. Sonra ikbal aldik onu begendik . Tekrar ikbal aldigimizda o seri de iyi cikmadi. Annemlerde Sabah sahin yedim Onda da cemenimsi bir koku/aroma var. En guzeli kizilcahamma dan aldigimiz kasap sucuklari, yerini hic bir Sucuk tutmadi
Eğlenmenize sevindim ne guzel olmuş hem ziyaretlerinizi yapmışsınız hem eliniz kolunuz dolu donmuşsunuz:)Kizlar edirne gezimizden donduk guzel gecti iyi geldi
Harcamalarimiz 150 tl mazot + 100 tl hediye+ 55 tl lik sucuk+ 50 tl de donuste yemek yedik yolda toplamda 355 tl harcamisiz
Esimin arkadasi 2 kg bal verdi balim bitmisti iyi oldu
Donuste esimin tanidigi yasli bir teyzeyle amcayi ziyaret ettik onlarda ogluma 70 tl harclik verdiler
Donuste yine esimin manevi annesi var istanbul icinde surekli gelin diyordu yolumuzun ustundeyken onada ugradik ogluma yelek ve mont almis banada dikim kumas alisveris cantasi hediye etti
Yunus markette Ahmet İpek sucuk var tavsiye ederim canımBiz cumhuriyet almistik begenmedik midemize iyi gelmedi. Sonra ikbal aldik onu begendik . Tekrar ikbal aldigimizda o seri de iyi cikmadi. Annemlerde Sabah sahin yedim Onda da cemenimsi bir koku/aroma var. En guzeli kizilcahamma dan aldigimiz kasap sucuklari, yerini hic bir Sucuk tutmadi
Aynen canim bende cumhuriyet aldim kilosu 54 oluyordu.Damak tadı değişebilir tabi ben cumhuriyeti de ikbali de tercih ediyorum, şahin almıyorum. Sucukta afyoncuyum sanırım:) kilosu 65ten 54e dusuyordum o yuzden cumhuriyet aldım bu kez
Damak tadindan da degisiyor sanirim bir De ayni marka Sucukta seri farki da oluyor.Damak tadı değişebilir tabi ben cumhuriyeti de ikbali de tercih ediyorum, şahin almıyorum. Sucukta afyoncuyum sanırım:) kilosu 65ten 54e dusuyordum o yuzden cumhuriyet aldım bu kez
Evet canim oyle oldu birazEğlenmenize sevindim ne guzel olmuş hem ziyaretlerinizi yapmışsınız hem eliniz kolunuz dolu donmuşsunuz:)
Rinsoyu kac kg ne kadara aldin canim bu indirimler karti olanlara mi sadeceMigrosa gittik.
Rinso ve ariel adim
Buzdolabi poseti
1kg fermente sucuk
2 kg kasar peyniri
Birkac ivir zivir
Esim de kendine viski aldi.
Toplamda 270 lira gitti
Afiyet olsun canim.Aksama patatesli havuclu yogurtlu brokoli salatasi ve makarna yaptim yanina da visne hosafi acicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?