Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben bugün para harcamadım dün otobüs biletime 7 tl yüklemiştim kk dan 1 binişi harcadım arkadaşım kızılaydan aldı dönüştede abim aldı annemde sütte varmış

O yuzde 20 mi 25 mi diyordu galiba ama o surekli birikim icin. evi bir yatirimi olmayan icin az bir miktar bence ya bir sekilde ev borcuna gireceksin ya da borc oduyormus gibi birikim yapacaksin

O yuzde 20 mi 25 mi diyordu galiba ama o surekli birikim icin. evi bir yatirimi olmayan icin az bir miktar bence ya bir sekilde ev borcuna gireceksin ya da borc oduyormus gibi birikim yapacaksin
Ben sahsen guzel bir evim arabam olsa bu kadar sikmam kendimi gelirin yuzde 20 si kadar bir miktari kenara koyarim geri kalanla rahat rahat yasarim suan guzel bir arabamiz var ama ev yok ya da arsa bu ikisinden birini de gerceklestirince rahatlicam

Misafirin bebeği var yemek çay pasta sonra gittiler dinleniyorum bende . Yoruldum ama güzel oldu
Ya maaşa kadar markete gitmek istemiyorum ama yumurta bitti ben de unuttum marketten almayı. Yarın yumurta alacağım 10lu yumurta 15tl harcama olur

Ben sahsen guzel bir evim arabam olsa bu kadar sikmam kendimi gelirin yuzde 20 si kadar bir miktari kenara koyarim geri kalanla rahat rahat yasarim suan guzel bir arabamiz var ama ev yok ya da arsa bu ikisinden birini de gerceklestirince rahatlicam
En kisa zamanda olur insallah canim

Ayin 15 sinden beri ilk defa sifir harcama diye yaziyordum ki eve su istedigimiz aklima geldi
Aynı benim tepki:) bugun hiç harcama yapmadık diye düşünürken internetten yaptığım alışveriş tokat gibi çarpar yuzume dün bakliyat stoğu harcaması 55tl, internetten alışveriş 52tl tuttu. Bugun eczaneye ugrayacak eşim bakalım nekadar tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…