- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.441
Canim 6.5 kg 23 du sanirimRinsoyu kac kg ne kadara aldin canim bu indirimler karti olanlara mi sadece
Cok cok uyguna gelmisCanim 6.5 kg 23 du sanirim
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canim.
O yuzde 20 mi 25 mi diyordu galiba ama o surekli birikim icin. evi bir yatirimi olmayan icin az bir miktar bence ya bir sekilde ev borcuna gireceksin ya da borc oduyormus gibi birikim yapacaksinkızlar gelirlerinizin ortalama yüzde kaçını ya da ne kadarını birikime ayiriyorsunuz?özlem denizmen ı okuyunca merak ettim.aslında bunun bir kuralı olmaz gidere göre değişir kesinlikle ama fikir vermesi açısından sormak istedim.
Ben sahsen guzel bir evim arabam olsa bu kadar sikmam kendimi gelirin yuzde 20 si kadar bir miktari kenara koyarim geri kalanla rahat rahat yasarim suan guzel bir arabamiz var ama ev yok ya da arsa bu ikisinden birini de gerceklestirince rahatlicamO yuzde 20 mi 25 mi diyordu galiba ama o surekli birikim icin. evi bir yatirimi olmayan icin az bir miktar bence ya bir sekilde ev borcuna gireceksin ya da borc oduyormus gibi birikim yapacaksin
En kisa zamanda olur insallah canimBen sahsen guzel bir evim arabam olsa bu kadar sikmam kendimi gelirin yuzde 20 si kadar bir miktari kenara koyarim geri kalanla rahat rahat yasarim suan guzel bir arabamiz var ama ev yok ya da arsa bu ikisinden birini de gerceklestirince rahatlicam
Insallah canim tum isteyenlere rabbim en kisa zamanda nasip etsinEn kisa zamanda olur insallah canim
O hep bana da oluyorAyin 15 sinden beri ilk defa sifir harcama diye yaziyordum ki eve su istedigimiz aklima geldi
Aynı benim tepki:) bugun hiç harcama yapmadık diye düşünürken internetten yaptığım alışveriş tokat gibi çarpar yuzumeAyin 15 sinden beri ilk defa sifir harcama diye yaziyordum ki eve su istedigimiz aklima geldi
Gunaydın alış mı 214tu canım. Nerden baktın 24saat işleme açık bi yer miydiGünaydınlarGece 12bucuk gibi altın dolara bakayım dedim altın 214 dolar 5.10du sonra birden 217 ve 5.21 oldu ne iş anlamadım Şimdi altın 220 dolar 5.25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?