- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.461
İhtiyaç mı vardı yakında bir düğün falan? Yada onceden takip ettiğin ve indirime girmiş bir sey mi? Bu iki ise fazla üzülme. Ama ihtiyaç yoktanbeğendim diye aldıysan fazla olmuş bi bluze 216Ay bir an evvel 11 Şubat gelsin yoksa kredi kartım iyice çıldırtacak beni.
Duramadım trendyoldan abiye bluz aldım 216tl üç taksit
Hürriyet haber sitesinin alt tarafındaydı altınıda ordan takıp ediyorum ben iş yerinde falan sayfa eskıdenmi kalmaydı diye baktım bardaha açtım valla 214tu 5dk sonra 217oldu sonra uyudum sabah baktım 220 gece Birseyler olduGunaydın alış mı 214tu canım. Nerden baktın 24saat işleme açık bi yer miydi
Ay bir an evvel 11 Şubat gelsin yoksa kredi kartım iyice çıldırtacak beni.
Yalnız degılsınAy bir an evvel 11 Şubat gelsin yoksa kredi kartım iyice çıldırtacak beni.
Yalnız degılsınBende gece mont aldım 1000tl 4 taksıt Eşim izinde para su gibi gidiyor bu ay kart coştukça coştu
benimde kart coşmuş durumda tatil taksıdı var 600tl eşimin uçak bıeltlerı kasko sıgorta vergi taksıdı kayınvalideye tel aldık tek geçiyor oda.Eşim izinde para su gibi gidiyor bu ay tazmınat yarım yatacak anam çıktıkça çıkıyor.Kac Aydır takıp ettıgım mont vardı onu aldım gece 1000tl 4taksitgünaydın herkese benimde kredi kartı fena daha faturaların yansımamış hali hayat çok pahalı gerçekten en kısa zamanda düzelsede insanlar rahat nefes alsa biz yine iki çalışanız Allah tek maaşla idare edenlere asgari ücretlilere yardım etsin
Al bence kacırmaÇok sevindim ama bu güzel bir haber
Kızlar 130 liraya 40 lira puan gelicek, yargıcı dan kazak istiyordum, 24 lira avans borcum kaldı 16 lirası bana kalıcak
Sizce tarih kaçırmadan alsammı
Uçak bileti almıştım, yıl içerisinde tamamlandı
Al bence kacırma
Alışverıse hayır diyemıyorum ki bensanki yandaş arıyoruz gibime geldi
Ayın 3üne kadar vaktim var ben bi düşüneyim
İndirime girmişti giyebileceğim bir ürün en az 5 kutlamada (düğün vs giyilir)İhtiyaç mı vardı yakında bir düğün falan? Yada onceden takip ettiğin ve indirime girmiş bir sey mi? Bu iki ise fazla üzülme. Ama ihtiyaç yoktanbeğendim diye aldıysan fazla olmuş bi bluze 216acaba uygulamayı mı silsen telden? Yada sanal kart limiti belirle kendine o ay kendine belirlediğin giyim limiti dolunca kullanamazsan, böylelikle nekadar harcadıgını kontrol etmişolursun
Alışverıse hayır diyemıyorum ki benHaftasonu pentıden 2tane pijama üstü aldım termal birisi 70tl tuttu ikisi
Bu sadece harcamalar mi yoksa duzenli odediginiz taksitleriniz mi var canimkızlar 3gundur marketten bıseler alıyoruz devamlı Allah bereket versin
kart ekstremi hesapladım bu ay 3620
Bende montu Bayadır takıp ediyorum BM kıyafet çok almıyorjm market sağlık harcaması yemek için bu yıl çok harcamam oluyor geçen yıllarda kıyafet çok alırdım hergun alsıverıs sitemlerine sabah bakardım ne indirimde diyeBen o kadar değilim sanırım, bir düğmem var basılırsa kötü, duramam, almıcam diyince de almam ama
Yeni corolla çıkacakmış 14subatta tanıtım yapacaklarmış.Eşimle merak ettik çokGızel birikim yaparsak seneye alırmıyız diye düşündük ay hayali bile çok güzel ya
tek cekım ve taksıtlı alısverısler canım düzenli taksit derken kredi falan yok yani kasko sıgorta bakım taksıtı vs onlarda ıcınde onu soruyorsanBu sadece harcamalar mi yoksa duzenli odediginiz taksitleriniz mi var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?