Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün sıfır harcama, böylelikle ocak ayı 5 gün harcamasız geçirme hedefim gerçekleşti
Bugün içinde niyetim var ama, a101 de pancar turşusu gelmişti, sırf onun için bozmak istemiyorum, belki yarına bırakırım yada harcamama gününü yarına ertelerim
Migrostan son kalanları toplayasımda var ama

Ay bir an evvel 11 Şubat gelsin yoksa kredi kartım iyice çıldırtacak beni.
Duramadım trendyoldan abiye bluz aldım 216tl üç taksit
İhtiyaç mı vardı yakında bir düğün falan? Yada onceden takip ettiğin ve indirime girmiş bir sey mi? Bu iki ise fazla üzülme. Ama ihtiyaç yoktanbeğendim diye aldıysan fazla olmuş bi bluze 216 acaba uygulamayı mı silsen telden? Yada sanal kart limiti belirle kendine o ay kendine belirlediğin giyim limiti dolunca kullanamazsan, böylelikle nekadar harcadıgını kontrol etmişolursun

Gunaydın alış mı 214tu canım. Nerden baktın 24saat işleme açık bi yer miydi
Hürriyet haber sitesinin alt tarafındaydı altınıda ordan takıp ediyorum ben iş yerinde falan sayfa eskıdenmi kalmaydı diye baktım bardaha açtım valla 214tu 5dk sonra 217oldu sonra uyudum sabah baktım 220 gece Birseyler oldu

günaydın herkese benimde kredi kartı fena daha faturaların yansımamış hali hayat çok pahalı gerçekten en kısa zamanda düzelsede insanlar rahat nefes alsa biz yine iki çalışanız Allah tek maaşla idare edenlere asgari ücretlilere yardım etsin

Ay bir an evvel 11 Şubat gelsin yoksa kredi kartım iyice çıldırtacak beni.
Duramadım trendyoldan abiye bluz aldım 216tl üç taksit

Ben bu tarz harcamalarda aklıma tarih koyuyorum, o tarih geldiğinde harcamalar istediğim düzeyde ise, alıyorum.
Mesela 2 markadan kazak / hırka niyetim var ama bekliyorum.
Ztn bu sene giymem, seneye için istiyorum.

Yalnız degılsınBende gece mont aldım 1000tl 4 taksıtEşim izinde para su gibi gidiyor bu ay kart coştukça coştu

Çok sevindim ama bu güzel bir haber

Kızlar 130 liraya 40 lira puan gelicek, yargıcı dan kazak istiyordum, 24 lira avans borcum kaldı 16 lirası bana kalıcak
Sizce tarih kaçırmadan alsammı
Uçak bileti almıştım, yıl içerisinde tamamlandı

İ
benimde kart coşmuş durumda tatil taksıdı var 600tl eşimin uçak bıeltlerı kasko sıgorta vergi taksıdı kayınvalideye tel aldık tek geçiyor oda.Eşim izinde para su gibi gidiyor bu ay tazmınat yarım yatacak anam çıktıkça çıkıyor.Kac Aydır takıp ettıgım mont vardı onu aldım gece 1000tl 4taksit

Al bence kacırma

Bugün için barbunyam var dün pişirip dolaba attım yanınada tavuklu pilav yapacağım salata fln yeriz.Cocuga çorba yapmıştım dün eşim topladı mutfağı çorba dışarda kalmış köpürmüşBugun tekrar yapacağım

İndirime girmişti giyebileceğim bir ürün en az 5 kutlamada (düğün vs giyilir)
Ben herhangi bir düğün olduğunda kıyafet arayışına girmek yerine evde olanlardan giymeyi tercih ediyorum modası geçmeyecek şeyleri eğer beğendiysem böyle erkenden alıyorum

Ben o kadar değilim sanırım, bir düğmem var basılırsa kötü, duramam, almıcam diyince de almam ama
Bende montu Bayadır takıp ediyorum BM kıyafet çok almıyorjm market sağlık harcaması yemek için bu yıl çok harcamam oluyor geçen yıllarda kıyafet çok alırdım hergun alsıverıs sitemlerine sabah bakardım ne indirimde diyeŞimdi Aklıma bile gelmiyor.Buyuk taksıtlet var bizim Bayada surecek.Onlar bitecek mayısta araba bakımı ve yaz lastıgı alınacak bir taksıt bitmeden biri başlıyor

Yeni corolla çıkacakmış 14subatta tanıtım yapacaklarmış.Eşimle merak ettik çokGızel birikim yaparsak seneye alırmıyız diye düşündük ay hayali bile çok güzel ya

Bugün tanıtımı yapılıyor, programdan haberimiz var, bakalım nasıl olacak

Günaydın sabah sabah offff demek istiyorum cidden. 60 tl tsk ya mehmetçik yaşam sigortası yolladık . Şimdi tatile 2000 ödedik aşırı gerildim ama aşırı yani . Akşama 100 tl benzin alırız marketten ufak tefek alırız offf offf bir aylık biriktirdiğim emek verdiğim eksi hesap yine gitti . Ağlayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…