Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin kizlar
Kargom geldi
Bir kasa elma,armut,ayva
3 tane 5 ltlik siselerde zeytin kendi annemden
Bir poset fasulye kurusu
1 tane tavuk
Kelle,paca
70 tane de yumurta gondermisler
Kizlarla konustum manti yapicaz insallah
6-7 pisirimlik yapsak bana baya yeter
Eve hic hazir manti alamiyorum sevmedigimden

Ben kozmetik ( eşime ve bana deodorant tras malzemeleri diş macunu krem nadirde olsa makyaj malzemesi ) çay kapalı geldiği için bazı sağlık ürünleri arada migros sanal market düzenli olarak alıyorum
Pek taksit yapmam genelde büyük parçalar olur. Mart ayında ödemeler 170 liraya düşüyor.
Birde yaşadığım şehirde olmayan markaları takip ediyorum
Hediyelik ürünler çocuk hediyeleri de oluyor. Aslında çok şeyi topladım, belli limite ulaştığındada almıyorum

Yeni corolla çıkacakmış 14subatta tanıtım yapacaklarmış.Eşimle merak ettik çokGızel birikim yaparsak seneye alırmıyız diye düşündük ay hayali bile çok güzel ya
benim eşimde araba değiştimeyi düşünüyor bende arsa istiyorum bakalım birikim yapabilirsek seneye kadar

Bugun yazdan attigim dolmalik biberlerle dolma yapayim diyorum icide hazir buzlukta vardi yanina tarhana yaparim bayadir yapmadim bunlarin yanina cacik guzel olur ama yogurt ve salatalik yok
Gecen hafta 5 lt sut almistim kesilince peynir yaptim son kalan yogurduda dun bitirdik cuma sutcumuz geliyor idarelik hazir alirim cuma tekrar mayalarim

merhaba kızlar ,uzun zamandır takip ediyorum sizi gerçekten yazdıklarınız inanılmaz motive ediyor beni. hayran hayran okuyorum hepinizi :)

umarım hepiniz belirlediğiniz hedeflere fazlasıyla ulaşırsınız. izninizle bende katılmak isterim sizlere :)

Canim hosgeldin.
Kendind3n bahseder misin

Canim hosgeldin.
Kendind3n bahseder misin
hoşbuldum canım
24 yaşındayım muhasebeciyim, evliyim nisan ayında 2 yıl dolacak, henüz çocuk yok

birikim hedeflerim var kendimce , biraz dügün borcumuz var bu sene sonunda kapanıyor Allah'ın izniyle . borç biter bitmez hemen ev almak istiyoruz onun için birikim yapıyoruz şuan

çok kararsız kaldığım şeyse birikimi tl mi, altın mı , döviz olarak saklamak mı . en dogrusunu bilmedigim için ortaya karışık bişeyler yapıyoruz her ay . bu şekilde işte

Hedeflerimizi hep beraber gerceklestirecegiz insalllah.

Ekonomistlerden okudugum kadariyla sepet yapin deniliyor.
Yani altin döviz tl olarak.
Bende döviz altin olarak gidiyorum. Tl oldukca atiyorum birikime

Eee canım tatile zorla mi gönderiyolar tatil ödemesi sonucta niye geriliyorsun bu kadar istemiyosan gitmeyin bari :)

Hedeflerimizi hep beraber gerceklestirecegiz insalllah.

Ekonomistlerden okudugum kadariyla sepet yapin deniliyor.
Yani altin döviz tl olarak.
Bende döviz altin olarak gidiyorum. Tl oldukca atiyorum birikime
inşAllah. ben 2019 itibariyle sepet yapmaya başladım . 2018 de hep tlydi açıkcası aktı gitti desem yeridir.

ama bu sene birikim için kalan parayı altın döviz tl şeklinde saklamak istiyorum .

benim de hedefimi yazar mısın ilk sayfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…