- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.481
Bende montu Bayadır takıp ediyorum BM kıyafet çok almıyorjm market sağlık harcaması yemek için bu yıl çok harcamam oluyor geçen yıllarda kıyafet çok alırdım hergun alsıverıs sitemlerine sabah bakardım ne indirimde diyeŞimdi Aklıma bile gelmiyor.Buyuk taksıtlet var bizim Bayada surecek.Onlar bitecek mayısta araba bakımı ve yaz lastıgı alınacak bir taksıt bitmeden biri başlıyor
benim eşimde araba değiştimeyi düşünüyor bende arsa istiyorum bakalım birikim yapabilirsek seneye kadarYeni corolla çıkacakmış 14subatta tanıtım yapacaklarmış.Eşimle merak ettik çokGızel birikim yaparsak seneye alırmıyız diye düşündük ay hayali bile çok güzel ya
Anladim canim bizim de sizin gibitek cekım ve taksıtlı alısverısler canım düzenli taksit derken kredi falan yok yani kasko sıgorta bakım taksıtı vs onlarda ıcınde onu soruyorsan
aa 14subat yazıyordu bugunmu tanıtmBugün tanıtımı yapılıyor, programdan haberimiz var, bakalım nasıl olacak
Ya ben corolla istiyorum valla hayalı bile süperbenim eşimde araba değiştimeyi düşünüyor bende arsa istiyorum bakalım birikim yapabilirsek seneye kadar
Bende ayni sekilde dusunuyorum erkekler hep araba degistirmek istiyor ama araba yatirim araci degil malesefbenim eşimde araba değiştimeyi düşünüyor bende arsa istiyorum bakalım birikim yapabilirsek seneye kadar
kardeşim auris aldı çok güzel bende çok beğendim bizimkide ford bmax ben arabadan çok arsa istiyorum üzerine ev yaptımak bahçe falan öyle hayallerim varYa ben corolla istiyorum valla hayalı bile süper
aa 14subat yazıyordu bugunmu tanıtmAuris bar bızde ben Toyota asığıyım corolla almak istiyorum Seneye
Canim hosgeldin.merhaba kızlar ,uzun zamandır takip ediyorum sizi gerçekten yazdıklarınız inanılmaz motive ediyor beni. hayran hayran okuyorum hepinizi :)
umarım hepiniz belirlediğiniz hedeflere fazlasıyla ulaşırsınız. izninizle bende katılmak isterim sizlere :)
Oo süperBugün fabrikada resmi tanıtım var, bende kamuda olduğu için biliyorum
hoşbuldum canımCanim hosgeldin.
Kendind3n bahseder misin
Hedeflerimizi hep beraber gerceklestirecegiz insalllah.hoşbuldum canım
24 yaşındayım muhasebeciyim, evliyim nisan ayında 2 yıl dolacak, henüz çocuk yok
birikim hedeflerim var kendimce , biraz dügün borcumuz var bu sene sonunda kapanıyor Allah'ın izniyle . borç biter bitmez hemen ev almak istiyoruz onun için birikim yapıyoruz şuan
çok kararsız kaldığım şeyse birikimi tl mi, altın mı , döviz olarak saklamak mı . en dogrusunu bilmedigim için ortaya karışık bişeyler yapıyoruz her ay . bu şekilde işte
Eee canım tatile zorla mi gönderiyolar tatil ödemesi sonucta niye geriliyorsun bu kadar istemiyosan gitmeyin bari :)Günaydın sabah sabah offff demek istiyorum cidden. 60 tl tsk ya mehmetçik yaşam sigortası yolladık . Şimdi tatile 2000 ödedik aşırı gerildim ama aşırı yani . Akşama 100 tl benzin alırız marketten ufak tefek alırız offf offf bir aylık biriktirdiğim emek verdiğim eksi hesap yine gitti . Ağlayacağım artık
inşAllah. ben 2019 itibariyle sepet yapmaya başladım . 2018 de hep tlydi açıkcası aktı gitti desem yeridir.Hedeflerimizi hep beraber gerceklestirecegiz insalllah.
Ekonomistlerden okudugum kadariyla sepet yapin deniliyor.
Yani altin döviz tl olarak.
Bende döviz altin olarak gidiyorum. Tl oldukca atiyorum birikime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?