- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.501
Oyle ama masraflarini cikartiyor mu biz sadece gecen sene 13 bin tl harcamisiz arabaya satarken kar gibi gozukuyor ama ettigin masrafi karsilamiyorAraba yatirim araci bence bazen.. sık degistirilmiyorsa.. ben aracimi 33.500 almistim simdi 2.eli 45bin :) tek karli yatirimim :)
Aldigindan bu yana odedigin mtv trafik sigortasi kasko ve bakimlari da hesaba kattiginda da hesapli oluyor mu? Bir de o anki doviz altin kuru ile simdiki ???Araba yatirim araci bence bazen.. sık degistirilmiyorsa.. ben aracimi 33.500 almistim simdi 2.eli 45bin :) tek karli yatirimim :)
Canim seni tanımıyorum ama senin icin dua edicem insallah hayırlısıyla guzel sonuçlanır ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum :)Gune erken basladim ama gec Gunaydin dedim :)
Cumartesi sanirim transfer olacak gibi heyecan dorukta.
Kiyma ile biraz buzluk icin sulu kofte hazirlayacagim. Yumurta kalmamis bakkaldan idare etsin diye 1 yumurta aldim 75 kurus tuttu Baska harcama yok simdilik
ahh o kurlarrrr... evet tabi masrafı vs. ama yine de düz mantık bakıyorum yine de karlı 33,500 nere 45000 nere... :))Aldigindan bu yana odedigin mtv trafik sigortasi kasko ve bakimlari da hesaba kattiginda da hesapli oluyor mu? Bir de o anki doviz altin kuru ile simdiki ???
ayy çok heyecanlı umarım herşey gönlünüzce olur bebiş tutunur annesine sıkıcaGune erken basladim ama gec Gunaydin dedim :)
Kiyma ile biraz buzluk icin sulu kofte hazirlayacagim. Yumurta kalmamis bakkaldan idare etsin diye 1 yumurta aldim 75 kurus tuttu Baska harcama yok simdilik
Cok Cok sagol :) zaten Allah neZdinde baskasinin ettigi dua daha cok Kabul olurmus. Cift embriyo transferi istiyoruz Insallah ikisi De tutar.Canim seni tanımıyorum ama senin icin dua edicem insallah hayırlısıyla guzel sonuçlanır ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum :)
gerçekten çok heyecanlandım canım inşallah her şey yolunda gitsin bebişler sımsıkı tutunsun ayyyCok Cok sagol :) zaten Allah neZdinde baskasinin ettigi dua daha cok Kabul olurmus. Cift embriyo transferi istiyoruz Insallah ikisi De tutar.
sen hangi kurumda çalışıyosun canmahh o kurlarrrr... evet tabi masrafı vs. ama yine de düz mantık bakıyorum yine de karlı 33,500 nere 45000 nere... :))
ev de alamıyorsam arabayı yükseltmek parayı tutmak açısından mantıklı gibi...Suveybe13
benim özel şirket canım neden sordun?sen hangi kurumda çalışıyosun canm
geçen gün kızım geldi delgeç falan verdim demiştinya birden memur oldugunu düşündüm :)bende aynı işlerle uğraşıyorumdabenim özel şirket canım neden sordun?
hee burda 19 yıl oldu memur gibiyim zaten...çok şükür... :) ben onu kuzu küçükken yaptıydım şimdi benle iş yapıyor kuzum... senin kızın kaç yaşındaydı?geçen gün kızım geldi delgeç falan verdim demiştinya birden memur oldugunu düşündüm :)bende aynı işlerle uğraşıyorumda
Git tabi canim sefan olsunKizlar ben para harcamaya gidiyorumaksama görüşürüz.
Valla napim arkadaslarla bulusacagim.
5.5 yaşında benimkide çok yaramaz herkesin odasına giriyor oyun oynamak herkes onunla ilgilensin isityorhee burda 19 yıl oldu memur gibiyim zaten...çok şükür... :) ben onu kuzu küçükken yaptıydım şimdi benle iş yapıyor kuzum... senin kızın kaç yaşındaydı?
Insallah guzel haberlerini alirizGune erken basladim ama gec Gunaydin dedim :)
Tatile mecbur bu ay rezervasyon yaptırmamız lazımdı bugün erken rezervasyonun 3. Dönemimin son günü fiyat değişecek . Evde de misafirimiz olduğu için aşırı harcama yapmak zorunda kaldık ayrıca başka plansız ödemeler çıktı canım benim .Eee canım tatile zorla mi gönderiyolar tatil ödemesi sonucta niye geriliyorsun bu kadar istemiyosan gitmeyin bari :)
Olur o kadar da canım stres olma kredinizi öduyosunuz eksi hesap biraz geç kapanır allah saglik versin bu ay istediğin birikimi yapamazsan 3 ay sonra yaparsin o kadar stres olma diye dedimTatile mecbur bu ay rezervasyon yaptırmamız lazımdı bugün erken rezervasyonun 3. Dönemimin son günü fiyat değişecek . Evde de misafirimiz olduğu için aşırı harcama yapmak zorunda kaldık ayrıca başka plansız ödemeler çıktı canım benim .
Bence de Tatil keyfi bir sey. Keyfi bir sey icin yapilan harcama insani strese sokmamali aksine rahatlatmali. Keske ben de sureyi ayarlayabilsem de seve seve parayi tatilime harcasam :)Olur o kadar da canım stres olma kredinizi öduyosunuz eksi hesap biraz geç kapanır allah saglik versin bu ay istediğin birikimi yapamazsan 3 ay sonra yaparsin o kadar stres olma diye dedim
Bu ay ki birikimi tatil için düşünmüştüm aynen de öyle oldu ödemeyi yapmış oldum. 3 aydır da 500 er tl eksi hesap için biriktiriyordum kapansın diye . Şimdi geçen ay biriktirdiğimi harcamaya başlayacağım için biraz üzüldüm açıkcası ya . Sağlık olsun da tabi herşey olur ama insan geriliyor biraz .Olur o kadar da canım stres olma kredinizi öduyosunuz eksi hesap biraz geç kapanır allah saglik versin bu ay istediğin birikimi yapamazsan 3 ay sonra yaparsin o kadar stres olma diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?