- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.521
tuçe bu eksi hesapta faiz işliyor mu? eğer faiz işliyorsa sen 1 ay birikim yapmak yerine onu kapatsan daha iyi olmaz mı en azından faiz işlemez.Bu ay ki birikimi tatil için düşünmüştüm aynen de öyle oldu ödemeyi yapmış oldum. 3 aydır da 500 er tl eksi hesap için biriktiriyordum kapansın diye . Şimdi geçen ay biriktirdiğimi harcamaya başlayacağım için biraz üzüldüm açıkcası ya . Sağlık olsun da tabi herşey olur ama insan geriliyor biraz .
Insan hedef koyup olmayinca geriliyor ister istemez tabi ki ama iyisiniz bence ya eviniz arabanız var cok şükür kasma cok yani :)Bu ay ki birikimi tatil için düşünmüştüm aynen de öyle oldu ödemeyi yapmış oldum. 3 aydır da 500 er tl eksi hesap için biriktiriyordum kapansın diye . Şimdi geçen ay biriktirdiğimi harcamaya başlayacağım için biraz üzüldüm açıkcası ya . Sağlık olsun da tabi herşey olur ama insan geriliyor biraz .
Aynen tatil keyfi bisey bencede biz mesela gitmiycez gidebiliriz aslinda ama o kadar parayı harcamayı göze alamadım daha :))Bence de Tatil keyfi bir sey. Keyfi bir sey icin yapilan harcama insani strese sokmamali aksine rahatlatmali. Keske ben de sureyi ayarlayabilsem de seve seve parayi tatilime harcasam :)
İşliyor evet ama şöyle ki her ay bi miktar promosyon parası yatıyor bankadan . Ben onu hiç hesaba katmıyorum o oraya geri gidiyor . O yüzden etkilenmiyoruz .tuçe bu eksi hesapta faiz işliyor mu? eğer faiz işliyorsa sen 1 ay birikim yapmak yerine onu kapatsan daha iyi olmaz mı en azından faiz işlemez.
Aynen hedef olmayınca stres başlıyor doğru söylüyorsun haha yaşanan şeyde bu zatenInsan hedef koyup olmayinca geriliyor ister istemez tabi ki ama iyisiniz bence ya eviniz arabanız var cok şükür kasma cok yani :)
Maaslara bile o kadar zam gelmedi ama herseye ondan fazla zam geldi herkes firsatci olmus sabah her zaman aldigimiz ekmek ufacik kalmis ayni fiyat ama gramaji dusmus ulkem adina cok uzuluyorumKiraya zam geldi yüzde 20. Gıcık oldum şuan çıksam aynı koşullarda bu kiraya bulamam
yapmasaydın kabul etmeseydin.. bana o kadar zam gelmedi deseydin..Kiraya zam geldi yüzde 20. Gıcık oldum şuan çıksam aynı koşullarda bu kiraya bulamam
Yaptigi zam yasal degil Onceden ufeye gore hesaplaniyordu Artik Tufe ye gore hesap yapilacak ve Oran %16 yi gecemezKiraya zam geldi yüzde 20. Gıcık oldum şuan çıksam aynı koşullarda bu kiraya bulamam
Nekadar oldu hangi sehırdesin canımKiraya zam geldi yüzde 20. Gıcık oldum şuan çıksam aynı koşullarda bu kiraya bulamam
Merhaba canım hoşgeldin yeni evlendiğimiz zaman bizimde eşimle öyle birikim harcama konusunda anlaşmazlıklarımız vardı ama bir süre sonra alıştık düzene girdi dizinde mutlaka bir süre sonra düzene girerMerhabalar. Bir kaç aydır takip ediyorum sizleri. Yazdıklarınızı okuyup tasarruf ve birikim planları yapmaya çalışıyorum kendimce. Yalnız benim şöyle bir sıkıntım var. Bir hedef koyamıyorum eşimle tasarruf ve birikim konusunda düşüncelerimiz çok farklı. Daha aile bütçemizde oturmadı .Bu platform sayesinde tasarruf isteğim artıyor .zevkle takip ediyorum sizleri
Merhaba canım hoşgeldin yeni evlendiğimiz zaman bizimde eşimle öyle birikim harcama konusunda anlaşmazlıklarımız vardı ama bir süre sonra alıştık düzene girdi dizinde mutlaka bir süre sonra düzene girer
Hosgeldin iktisatci misin??Merhabalar. Bir kaç aydır takip ediyorum sizleri. Yazdıklarınızı okuyup tasarruf ve birikim planları yapmaya çalışıyorum kendimce. Yalnız benim şöyle bir sıkıntım var. Bir hedef koyamıyorum eşimle tasarruf ve birikim konusunda düşüncelerimiz çok farklı. Daha aile bütçemizde oturmadı .Bu platform sayesinde tasarruf isteğim artıyor .zevkle takip ediyorum sizleri
Merhaba canım hosgeldınMerhabalar. Bir kaç aydır takip ediyorum sizleri. Yazdıklarınızı okuyup tasarruf ve birikim planları yapmaya çalışıyorum kendimce. Yalnız benim şöyle bir sıkıntım var. Bir hedef koyamıyorum eşimle tasarruf ve birikim konusunda düşüncelerimiz çok farklı. Daha aile bütçemizde oturmadı .Bu platform sayesinde tasarruf isteğim artıyor .zevkle takip ediyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?