Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hoşbuldum.illaki hemen birbirimize uyum sağlamayı beklemiyorum fakat ben ev almak istiyorum birikim yapıp. O araba modeli yükseltmek istiyor. Ikimizde çalışıyoruz çok şükür iyi kazanıyoruz ama benim evle malla mulkle işim yok diyor. Ileriye yönelik düşünüyorum. Biz çok gezdik harcadık hiç birikim yapmadık ama artık kenarda bi kuruş para bırakmadan gezip tozup yiyip içmek bana zevk vermiyor. Eşim istyrsan kendin al ben karışmam diyor .

Evet iktisatçıyim ama iktisatı hayatima uyguladigim pek söylenemez. Evet eşim çok harcama heveslisi. Bende öyleydim . Bi daha mı gelicez dünyaya kafasindaydim ama insanın fikirleri değişiyor zamanla

Evet iktisatçıyim ama iktisatı hayatima uyguladigim pek söylenemez. Evet eşim çok harcama heveslisi. Bende öyleydim . Bi daha mı gelicez dünyaya kafasindaydim ama insanın fikirleri değişiyor zamanla
aynı benim eşimde öyle düşünüyor ama çok dırdır ediyormuşum o yüzden tamam diyormuş :)

Penguen peki nasıl ikna ediyorsunuzIstiyorsan kendin al beni karıştırma diyor .sen alırsanda ben oturmam o evde kiraya verirsin diyor. Ben oturmayacağım ev için niye okadar sıkıntıyı çekeyim tek başıma. Bana çok farklı geliyor bakış açısı .zira kendi farklı bir kişilik zaten

ben evlenmeden önce her şeyin konuşulması gerektiğini düşünüyorum. evlendikten sonra çocuk istemeyen ortak bütçe yapmayan bireyler çıkabiliyor karşısındakini zor durumda bırakıyor ki evlilik ortak paydada buluşmaktır nihayetinde.
Ceteris paribus hoşgeldin bence bu şekilde zevk almıyorsan sen yap birikimini al evi de eşin bir gün anlayacaktır illaki anlamazsa da çocuğuna kalır çocuğun rahat eder.

Dedigin kisilik anca borcla bir seyler yapabilir bir sekilde borca sokarsan en azindan icin rahat eder ama ben daha beceremedim

benim eşim bekarken zaten aldığı maaşı tek başına harcamış gezmiş yemiş içmiş evlendiğimizde 10 yıllık askerdi birikim araba vb yoktu.Evet bazen haklı niye çalışıyoruz istediğimizi alıp yiyip içip gezemiceksek diyor ama yarının ne getireceğini bilemeyiz dedim çocuk hayat şartları vb birsürü neden var bizim birikim yapmamız için su akarken doldurmak lazım dedim ev alalım eğer bişey almazsak geldiği gibi gider ben yapamam canım dedim.şark için gittiginde o evimizin kredisini öderken bende para biriktirdim geldiğinde araba aldık biriktirdiğim ve bileziklerimi bozdurduk.Şimdide bahçeli ev istiyorum çocuklarımın doya doya oynayacağı oda alıştı bu fikrime bakıyor ilanlara baya para lazım birikime devam nasipte varsa olur diyoruz.

Olur canim neden olmasin evinizi arabanizi almissiniz bende bu takimi yaparsam bahceli bir ev yaptirmak istiyorum uzun vadede

Kendi eviniz varsa arabayi yukseltebilirsiniz ama yoksa tabiki ev
evimiz yok canım.. şimdi o kadar borcun altına girilmez ki ama yaa şu devirde özellikle... evden fazla da faiz ödenecek... hiç istemiyorum.. sıfır araba da alınmaz... ama durduk yere de zor birikiyor.. nasıl ne yapmalı :/
şöyle bir şey olsa... atıyorum 350000 tl aylık 3000 tl ödenir gibi.. eve girsek taksitle ödesek ayy ne güzel oluurrr..

Evlenmeden önce herşey konusulmuyor malesef. Eşimle çok severek evlendik. Çok nazik herşeyi düşünen beni el üstünde tutan, cevremde eşini benzerini göremediğim bi adam. Bukadar artı özelliği varken sadece maddi konuda anlaşamıyoruz diye evlenmekten vazgecmezdim sanırım. Kendi isteklerimi ona dikte mi ediyorum diye üzülüyorum bazen .

can09e ev kredisine girmek çok zor şu günlerde. arabayı yükseltmeniz daha mantıklı geldi bana.ytd.
Ceteris paribus eşinizle ilişkiniz için yorum yapmadım ben zaten. Allah mutluluğunuzu arttırsın. kendiniz için olduğunu düşünmüyorum bu isteğinizin sonuçta evli insanların ev alması kendine bir yatırım değildir. en doğru kararı verirsiniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…