Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Alışverişten geldik 100 tl benzin aldım akşama kardeşimi Batman’a havaalanına götüreceğiz benzin yetmedi takviye yaptım .
14 tl eşim harcama yaptı iş yerinde . Marketten
10 tane vanilya
1 kg tam yağlı süt
1 kg patates
1 kg havuç
2 kg portakal
1.5 kg elma
2 ekmek
Pişirme kağıdı
500 gram yufka
1 kg tam yağlı beyaz peynir
100 gram Türk kahvesi
10 yumurta
Toplam 55 tl markette harcadım

Sen uzulme dogrusunu yapiyorsun.. simdi genciz kiramizi calisip odeyebiliyoruz.. ilerde kira vermek zor olacak... durum varsa en guzeli 1 adet evin olsun gerisini harca gitsin...:)

Benim esimde istekli olsa hemen girerdim ev borcuna ama kendi durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz canim bu sahsi dusuncem ytd
çok haklısın..bende isterim bu işin yaşlılığı da var, arkadaşa dediğim gibi.. ama şu durumda girilmez yaa.
ama bir evin varsa 2.ye hiiiç gerek yok diye düşünüyorum...

Slmlar yürüyüşteyim 1 saate tamalarım yaz geliyor naptınız kilolar nasıl ben kışın kilo aldım ya
53kılo ile hamıle kaldım 73kilo ile doğuma girdım.4 yıl olacak doğum yapalı 58e cakıldım boyumda 168Eşim yanımda olsa oglanj ona bırakıp yüzmeye gitmek isterdim ama bir yıl daha bekleyecegım mecbur.

Selamlar,

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İşyerimin kapanma ihtimali var ve kapanırsa ev kredimi kapatacak miktarda tazminat alacağım. Şu an gelen iş teklifleri var. Buradan ayrılır, aynı maaşa başka bir işyeri ile anlaşırsam, tazminat yanımıza kalacak. Siz olsanız bu para ile ev kredisini mi kapatırsınız, altın, döviz veya mevduat olarak mı değerlendirirsiniz?

Slmlar yürüyüşteyim 1 saate tamalarım yaz geliyor naptınız kilolar nasıl ben kışın kilo aldım ya
Bu aralar ben De dikkatliyim beslenmede. Istiyoruz ki transfer oncesi ne kadar hafif baslarsak o kadar rahat oluruz. Ben 171 im yazin 52 lerdeydim simdi 53-54 filan arasi Bunun 13 kg I yag. Diyetisyenime gore boyle devam edersek en Cok 14-16 kilo arasi kapatirmisim gebeligi. Tabi hayaller boyle hayatlar nasil olacak ben duragan calistigim icin pek hareket edemiyorum ogle arasi firsat olursa biraz yurumeye calisiyorum veya en uzak wc ye gidiyorum asansor yerine Merdiven kullaniyorum.

Cnm kredi faiz oranınız şuanki duruma göre düşük ise ana paradan ara ödeme yapıp tamamen kapatmayın. Ytd işe nasılsa girersiniz

53kılo ile hamıle kaldım 73kilo ile doğuma girdım.4 yıl olacak doğum yapalı 58e cakıldım boyumda 168Eşim yanımda olsa oglanj ona bırakıp yüzmeye gitmek isterdim ama bir yıl daha bekleyecegım mecbur.
Ben de senelerce 55kiloydum şimdi 63kiloyum henüz gebelik Yok. Gebe kalmadan önce ne kadar spor yapsam kar diye bakıyorum inş hemencecik gebe kalırım kilo verilir bir şekilde

Kredi borcu bir sekilde sabit gider gibi odenir orani da dusuktur muhtemelen. Ben olsam sepet yapar yatirim yapardim

Sadece maddiyat olarak değerlendirmeyelim, ipek küçük olduğu için yanında olmak istiyordunuz, saat ve koşullar ipegi zorlamaz ise, ev kredisinin faizi çok düşmediyse, ben özellikle altın - döviz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…