- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.076
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.561
can09e ev kredisine girmek çok zor şu günlerde. arabayı yükseltmeniz daha mantıklı geldi bana.ytd.
Ceteris paribus eşinizle ilişkiniz için yorum yapmadım ben zaten. Allah mutluluğunuzu arttırsın. kendiniz için olduğunu düşünmüyorum bu isteğinizin sonuçta evli insanların ev alması kendine bir yatırım değildir. en doğru kararı verirsiniz umarım.
Sen uzulme dogrusunu yapiyorsun.. simdi genciz kiramizi calisip odeyebiliyoruz.. ilerde kira vermek zor olacak... durum varsa en guzeli 1 adet evin olsun gerisini harca gitsin...:)Evlenmeden önce herşey konusulmuyor malesef. Eşimle çok severek evlendik. Çok nazik herşeyi düşünen beni el üstünde tutan, cevremde eşini benzerini göremediğim bi adam. Bukadar artı özelliği varken sadece maddi konuda anlaşamıyoruz diye evlenmekten vazgecmezdim sanırım. Kendi isteklerimi ona dikte mi ediyorum diye üzülüyorum bazen .
Canim alinti yapiyorsun altina ya da ustune yazabilirsin... boyle 2 mesaj oluyor.. yenisin ya bilgilendiriyim istedimÇok teşekkür ederim. Umarım hepimiz en doğru kararları veririz.
Bence de yaa.. hani baya bir pesinat olsa neyse.. su durumda arabayi yukseltmek en iyisi gibi..:)can09e ev kredisine girmek çok zor şu günlerde. arabayı yükseltmeniz daha mantıklı geldi bana.ytd.
Aynen araba yükselt sefa sür aynı fikirdeyimBence de yaa.. hani baya bir pesinat olsa neyse.. su durumda arabayi yukseltmek en iyisi gibi..:)
Benim esimde istekli olsa hemen girerdim ev borcuna ama kendi durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz canim bu sahsi dusuncem ytdBence de yaa.. hani baya bir pesinat olsa neyse.. su durumda arabayi yukseltmek en iyisi gibi..:)
hayırlısı bakalım canım kısmetimizde ne varmış görelimAynen araba yükselt sefa sür aynı fikirdeyim
çok haklısın..bende isterim bu işin yaşlılığı da var, arkadaşa dediğim gibi.. ama şu durumda girilmez yaa.Benim esimde istekli olsa hemen girerdim ev borcuna ama kendi durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz canim bu sahsi dusuncem ytd
53kılo ile hamıle kaldım 73kilo ile doğuma girdım.4 yıl olacak doğum yapalı 58e cakıldım boyumda 168Slmlar yürüyüşteyim 1 saate tamalarımyaz geliyor naptınız kilolar nasıl ben kışın kilo aldım ya
ben de 2.5kılo aldım canım kendimce faydasız seyler yememeye calısıyorum ama mumkun olmuyoSlmlar yürüyüşteyim 1 saate tamalarımyaz geliyor naptınız kilolar nasıl ben kışın kilo aldım ya
Bu aralar ben De dikkatliyim beslenmede. Istiyoruz ki transfer oncesi ne kadar hafif baslarsak o kadar rahat oluruz. Ben 171 im yazin 52 lerdeydim simdi 53-54 filan arasi Bunun 13 kg I yag. Diyetisyenime gore boyle devam edersek en Cok 14-16 kilo arasi kapatirmisim gebeligi. Tabi hayaller boyle hayatlar nasil olacakSlmlar yürüyüşteyim 1 saate tamalarımyaz geliyor naptınız kilolar nasıl ben kışın kilo aldım ya
Cnm kredi faiz oranınız şuanki duruma göre düşük ise ana paradan ara ödeme yapıp tamamen kapatmayın. Ytd işe nasılsa girersinizSelamlar,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İşyerimin kapanma ihtimali var ve kapanırsa ev kredimi kapatacak miktarda tazminat alacağım. Şu an gelen iş teklifleri var. Buradan ayrılır, aynı maaşa başka bir işyeri ile anlaşırsam, tazminat yanımıza kalacak. Siz olsanız bu para ile ev kredisini mi kapatırsınız, altın, döviz veya mevduat olarak mı değerlendirirsiniz?
Ben de senelerce 55kiloydum şimdi 63kiloyum henüz gebelik Yok. Gebe kalmadan önce ne kadar spor yapsam kar diye bakıyorum inş hemencecik gebe kalırım kilo verilir bir şekilde53kılo ile hamıle kaldım 73kilo ile doğuma girdım.4 yıl olacak doğum yapalı 58e cakıldım boyumda 168Eşim yanımda olsa oglanj ona bırakıp yüzmeye gitmek isterdim ama bir yıl daha bekleyecegım mecbur.
Kredi borcu bir sekilde sabit gider gibi odenir orani da dusuktur muhtemelen. Ben olsam sepet yapar yatirim yapardimSelamlar,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İşyerimin kapanma ihtimali var ve kapanırsa ev kredimi kapatacak miktarda tazminat alacağım. Şu an gelen iş teklifleri var. Buradan ayrılır, aynı maaşa başka bir işyeri ile anlaşırsam, tazminat yanımıza kalacak. Siz olsanız bu para ile ev kredisini mi kapatırsınız, altın, döviz veya mevduat olarak mı değerlendirirsiniz?
Selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?