Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ama saatli bir işse, ipek sizden uzak kalacaksa, krediyi kapatıp hayat standardınızı aynen sürdürmenizden yana olurdum

Kızlar kardeşimin eşi 2 ay önce tatil için rezervasyon yapıp dogum günü hediyesi 2 gece kapadokya tatili almıştı.
Yolda arabaları bozulmuş, 7 bin masraf çıkarmış
Aşırı moralleri bozuk
Bir miktar borç vericem, bir kısım dövizi bozdum. Şu durumda döviz hesabı yapamam kıyamam, lafını bile etmedim.
Buda bana ders oldu
En azından 2 binlira vadesiz bir hesapta tutucam

Ya kafam karıştı, elimde eski altınlar var, ciddi kardayım, onları mı bozsam, yoksa hiç ugrasmadan hesaptaki parayı bozup genel kar a mı baksam

Slmlar yürüyüşteyim 1 saate tamalarım yaz geliyor naptınız kilolar nasıl ben kışın kilo aldım ya
Yazın 51dim,şimdi 53..170 boyum kışın neden aldım bilemedim.Bende de henüz bebek yok ve öncesinde ne kadar zayıf olursam hamileliği o oranda rahat yasarim diye düşünüyorum.kilo takintimda olunca:)

Bugünkü harcama 1 lira yalnızca,o da ekmek malum.Menu sulu köfte pilav salata tursu Haftasonu doğum günü gibi etkinlikler var,hediyeler önceki aydan alınınca şuan kafam rahat:)

Yazın 51dim,şimdi 53..170 boyum kışın neden aldım bilemedim.Bende de henüz bebek yok ve öncesinde ne kadar zayıf olursam hamileliği o oranda rahat yasarim diye düşünüyorum.kilo takintimda olunca:)
Kilon süpermiş çok da zayıf olunca gene kalma şansı düşüyor güzel beslen bence zayıfsın. Ben de 55 kiloda gebe kalsam süper olabilir ama hala 60kiloya inemedim benim de boyum 169cm

Cnm kredi faiz oranınız şuanki duruma göre düşük ise ana paradan ara ödeme yapıp tamamen kapatmayın. Ytd işe nasılsa girersiniz
0,89’dan çekmiştik krediyi. 4 yıl ödedik, 6 yıl kaldı. Eşim de yarısı ile ara ödeme yapalım, diğer kısmı dövize yatıralım diyor.

Sadece maddiyat olarak değerlendirmeyelim, ipek küçük olduğu için yanında olmak istiyordunuz, saat ve koşullar ipegi zorlamaz ise, ev kredisinin faizi çok düşmediyse, ben özellikle altın - döviz diyorum
Şu an yarı ev yarı ofis gibi çalışıyorum, aynı düzende çalışacağım.

Ama saatli bir işse, ipek sizden uzak kalacaksa, krediyi kapatıp hayat standardınızı aynen sürdürmenizden yana olurdum
Borçlu olmak beni rahatsız ediyor. 6 yıl daha hayatım ipotek altındaymış gibi düşünüyorum. Ama bir taraftan da gelen paranın kenarda olması, bir aksilik durumunda bizi rahatlatacaktır. Ay bilemedim

0,89’dan çekmiştik krediyi. 4 yıl ödedik, 6 yıl kaldı. Eşim de yarısı ile ara ödeme yapalım, diğer kısmı dövize yatıralım diyor.
Cnm kredilerde ilk sene faiz ödenip ana para pek ödenmediği için ara ödeme yapmak çok önemlidir. Ara ödeme ile taksit miktarı iyi oranda azalır ve ödeyeceğiniz faiz de ciddi oranda azalır. YTD (yatırım tavsiyesi değildir) tamamen kapatmak yerine ara ödeme yapıp taksit düşürmek avantajlıdır. Yarısı kötü gün paranız olur ya da aranızı yükseltirsiniz

Ben son hamileliğimde 70 kg ile hamile kaldım. İlk 4 ayda kusmaktan 66’ya kadar düştüm. Sonrasında 74 kilo ile doğuma gittim. Kızım şu an 6 aylık, ben 64 kiloyum. Kızım 3300 gr doğdu.

4 yıldır ödeme yapıyoruz, sanırım 5. yıldan sonra anapara ağırlıklı ödeme yapılıyordu. Dediğin doğru ama, yarım yarım ayırmak mantıklı görünüyor.

Ben son hamileliğimde 70 kg ile hamile kaldım. İlk 4 ayda kusmaktan 66’ya kadar düştüm. Sonrasında 74 kilo ile doğuma gittim. Kızım şu an 6 aylık, ben 64 kiloyum. Kızım 3300 gr doğdu.
Masallah Cok guzel dogmus bebek.
Bana diyetisyenimin dedigi sey su; ne kadar az kilo ile gebe kalirsan o kadar Cok alirsin. AMA beni biliyor ben bu konuda biraz takintili gibiydim. Gerci simdi tedavi vs derken kilo pek umrumda bile degil yeter ki saglikl bir sekilde kucagima alayim yine eski formuma donerim. Etrafimda Boyle bir suru ornek var.

Benim iki hamileliğim de benzer oldu. İlk kızımda 5 kilo almıştım, 3600 gr doğmuştu. Bunda da 4 kg aldım. Kusma meselesi çok etkili oldu tabi. Onun haricinde gittiğim kadın doğum doktoru hamilelikte en önemli konu kilo kontrolüdür, hem normal doğum kolay olur hem de lohusa sendromu yaşamazsın demişti. Verdiği beslenme listesine göre beslendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…