- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.581
Selamlar,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İşyerimin kapanma ihtimali var ve kapanırsa ev kredimi kapatacak miktarda tazminat alacağım. Şu an gelen iş teklifleri var. Buradan ayrılır, aynı maaşa başka bir işyeri ile anlaşırsam, tazminat yanımıza kalacak. Siz olsanız bu para ile ev kredisini mi kapatırsınız, altın, döviz veya mevduat olarak mı değerlendirirsiniz?
Yazın 51dim,şimdi 53..170 boyum kışın neden aldım bilemedim.Bende de henüz bebek yok ve öncesinde ne kadar zayıf olursam hamileliği o oranda rahat yasarim diye düşünüyorum.kilo takintimda olunca:)Slmlar yürüyüşteyim 1 saate tamalarımyaz geliyor naptınız kilolar nasıl ben kışın kilo aldım ya
Kilon süpermiş çok da zayıf olunca gene kalma şansı düşüyor güzel beslen bence zayıfsın. Ben de 55 kiloda gebe kalsam süper olabilir ama hala 60kiloya inemedimYazın 51dim,şimdi 53..170 boyum kışın neden aldım bilemedim.Bende de henüz bebek yok ve öncesinde ne kadar zayıf olursam hamileliği o oranda rahat yasarim diye düşünüyorum.kilo takintimda olunca:)
0,89’dan çekmiştik krediyi. 4 yıl ödedik, 6 yıl kaldı. Eşim de yarısı ile ara ödeme yapalım, diğer kısmı dövize yatıralım diyor.Cnm kredi faiz oranınız şuanki duruma göre düşük ise ana paradan ara ödeme yapıp tamamen kapatmayın. Ytd işe nasılsa girersiniz
Sabit gider gibi ödüyoruz ancak erken kapatınca epey bir faizi ödemekten kurtuluyoruz tabi. Sanırım hesap yapmam lazım.Kredi borcu bir sekilde sabit gider gibi odenir orani da dusuktur muhtemelen. Ben olsam sepet yapar yatirim yapardim
Bende esinin dedigi daha mantikli ikisinide yapmis olursunuz aklinizda kalmaz0,89’dan çekmiştik krediyi. 4 yıl ödedik, 6 yıl kaldı. Eşim de yarısı ile ara ödeme yapalım, diğer kısmı dövize yatıralım diyor.
Şu an yarı ev yarı ofis gibi çalışıyorum, aynı düzende çalışacağım.Sadece maddiyat olarak değerlendirmeyelim, ipek küçük olduğu için yanında olmak istiyordunuz, saat ve koşullar ipegi zorlamaz ise, ev kredisinin faizi çok düşmediyse, ben özellikle altın - döviz diyorum
Borçlu olmak beni rahatsız ediyor. 6 yıl daha hayatım ipotek altındaymış gibi düşünüyorum. Ama bir taraftan da gelen paranın kenarda olması, bir aksilik durumunda bizi rahatlatacaktır. Ay bilemedimAma saatli bir işse, ipek sizden uzak kalacaksa, krediyi kapatıp hayat standardınızı aynen sürdürmenizden yana olurdum
Bence de her alternatif icin ayri hesaplar yapin kagit uzerinde somutlasinca ne yapmak Sizin icin daha mantikli olacak direk Ortaya cikacaktirSabit gider gibi ödüyoruz ancak erken kapatınca epey bir faizi ödemekten kurtuluyoruz tabi. Sanırım hesap yapmam lazım.
Bende esinin dedigi daha mantikli ikisinide yapmis olursunuz aklinizda kalmaz
Çok teşekkür ederim. Detaylı bir hesap yapmak faydalı olacak gibi görünüyor.Bence de her alternatif icin ayri hesaplar yapin kagit uzerinde somutlasinca ne yapmak Sizin icin daha mantikli olacak direk Ortaya cikacaktir
Cnm kredilerde ilk sene faiz ödenip ana para pek ödenmediği için ara ödeme yapmak çok önemlidir. Ara ödeme ile taksit miktarı iyi oranda azalır ve ödeyeceğiniz faiz de ciddi oranda azalır. YTD (yatırım tavsiyesi değildir) tamamen kapatmak yerine ara ödeme yapıp taksit düşürmek avantajlıdır. Yarısı kötü gün paranız olur ya da aranızı yükseltirsiniz0,89’dan çekmiştik krediyi. 4 yıl ödedik, 6 yıl kaldı. Eşim de yarısı ile ara ödeme yapalım, diğer kısmı dövize yatıralım diyor.
Ben son hamileliğimde 70 kg ile hamile kaldım. İlk 4 ayda kusmaktan 66’ya kadar düştüm. Sonrasında 74 kilo ile doğuma gittim. Kızım şu an 6 aylık, ben 64 kiloyum. Kızım 3300 gr doğdu.Bu aralar ben De dikkatliyim beslenmede. Istiyoruz ki transfer oncesi ne kadar hafif baslarsak o kadar rahat oluruz. Ben 171 im yazin 52 lerdeydim simdi 53-54 filan arasi Bunun 13 kg I yag. Diyetisyenime gore boyle devam edersek en Cok 14-16 kilo arasi kapatirmisim gebeligi. Tabi hayaller boyle hayatlar nasil olacakben duragan calistigim icin pek hareket edemiyorum ogle arasi firsat olursa biraz yurumeye calisiyorum veya en uzak wc ye gidiyorum asansor yerine Merdiven kullaniyorum.
4 yıldır ödeme yapıyoruz, sanırım 5. yıldan sonra anapara ağırlıklı ödeme yapılıyordu. Dediğin doğru ama, yarım yarım ayırmak mantıklı görünüyor.Cnm kredilerde ilk sene faiz ödenip ana para pek ödenmediği için ara ödeme yapmak çok önemlidir. Ara ödeme ile taksit miktarı iyi oranda azalır ve ödeyeceğiniz faiz de ciddi oranda azalır. YTD (yatırım tavsiyesi değildir) tamamen kapatmak yerine ara ödeme yapıp taksit düşürmek avantajlıdır. Yarısı kötü gün paranız olur ya da aranızı yükseltirsiniz
Masallah Cok guzel dogmus bebek.Ben son hamileliğimde 70 kg ile hamile kaldım. İlk 4 ayda kusmaktan 66’ya kadar düştüm. Sonrasında 74 kilo ile doğuma gittim. Kızım şu an 6 aylık, ben 64 kiloyum. Kızım 3300 gr doğdu.
Benim iki hamileliğim de benzer oldu. İlk kızımda 5 kilo almıştım, 3600 gr doğmuştu. Bunda da 4 kg aldım. Kusma meselesi çok etkili oldu tabi. Onun haricinde gittiğim kadın doğum doktoru hamilelikte en önemli konu kilo kontrolüdür, hem normal doğum kolay olur hem de lohusa sendromu yaşamazsın demişti. Verdiği beslenme listesine göre beslendim.Masallah Cok guzel dogmus bebek.
Bana diyetisyenimin dedigi sey su; ne kadar az kilo ile gebe kalirsan o kadar Cok alirsin. AMA beni biliyor ben bu konuda biraz takintili gibiydim. Gerci simdi tedavi vs derken kilo pek umrumda bile degil yeter ki saglikl bir sekilde kucagima alayim yine eski formuma donerim. Etrafimda Boyle bir suru ornek var.
Çok fenayım kıyafetlerim olmuyor midem mi büyüdü acaba durmadan bişeyler yiyorum diyet yapmak istiyorum tek başına yapamıyorumSlmlar yürüyüşteyim 1 saate tamalarımyaz geliyor naptınız kilolar nasıl ben kışın kilo aldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?