- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.601
Mide bilantisi kusma filan da umrumda degil yeter ki saglikli olsun. Benim doktorum Cok rahat ne sorsam danissam rahat ol yapabilirsin diyor.Benim iki hamileliğim de benzer oldu. İlk kızımda 5 kilo almıştım, 3600 gr doğmuştu. Bunda da 4 kg aldım. Kusma meselesi çok etkili oldu tabi. Onun haricinde gittiğim kadın doğum doktoru hamilelikte en önemli konu kilo kontrolüdür, hem normal doğum kolay olur hem de lohusa sendromu yaşamazsın demişti. Verdiği beslenme listesine göre beslendim.
Ben olsam önce borcumu kapatırdım sonrasında önüme daha rahat bakardım diye düşünüyorumSelamlar,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İşyerimin kapanma ihtimali var ve kapanırsa ev kredimi kapatacak miktarda tazminat alacağım. Şu an gelen iş teklifleri var. Buradan ayrılır, aynı maaşa başka bir işyeri ile anlaşırsam, tazminat yanımıza kalacak. Siz olsanız bu para ile ev kredisini mi kapatırsınız, altın, döviz veya mevduat olarak mı değerlendirirsiniz?
Doktorun rahat olması çok önemli gerçekten. Benimki hem rahat hem de açıksözlüydü. Ben doktoruma doğum şekline ne zaman karar vereceğiz diye sormuştum. “Herşey yolunda giderse normal doğuracaksın, gitmezse sezeryan kararını ben vereceğim, dolayısıyla beraber vereceğimiz bir karar yok demişti. “Normal doğum zormuş” dediğimde de “ Yüzyıllardır milyonlarca kadın nasıl doğuruyorsa öyle doğuracaksın” demiştiMide bilantisi kusma filan da umrumda degil yeter ki saglikli olsun. Benim doktorum Cok rahat ne sorsam danissam rahat ol yapabilirsin diyor.
Ben de bir böyle düşünüyorum sonra geri vazgeçiyorumBen olsam önce borcumu kapatırdım sonrasında önüme daha rahat bakardım diye düşünüyorum
Doktorun kim canımBenim iki hamileliğim de benzer oldu. İlk kızımda 5 kilo almıştım, 3600 gr doğmuştu. Bunda da 4 kg aldım. Kusma meselesi çok etkili oldu tabi. Onun haricinde gittiğim kadın doğum doktoru hamilelikte en önemli konu kilo kontrolüdür, hem normal doğum kolay olur hem de lohusa sendromu yaşamazsın demişti. Verdiği beslenme listesine göre beslendim.
Ben de diyet beceremiyorum ya spor ile veriyorumÇok fenayım kıyafetlerim olmuyor midem mi büyüdü acaba durmadan bişeyler yiyorum diyet yapmak istiyorum tek başına yapamıyorum
Güven Hastanesinde Sibel Sarıkaya canım.Doktorun kim canım
Ayni fikirdeyim.ben evlenmeden önce her şeyin konuşulması gerektiğini düşünüyorum. evlendikten sonra çocuk istemeyen ortak bütçe yapmayan bireyler çıkabiliyor karşısındakini zor durumda bırakıyor ki evlilik ortak paydada buluşmaktır nihayetinde.
@Ceteris paribus hoşgeldin bence bu şekilde zevk almıyorsan sen yap birikimini al evi de eşin bir gün anlayacaktır illaki anlamazsa da çocuğuna kalır çocuğun rahat eder.
Mide bulantisi kusma bebegin suyunun kalitesinden olurmusMide bilantisi kusma filan da umrumda degil yeter ki saglikli olsun. Benim doktorum Cok rahat ne sorsam danissam rahat ol yapabilirsin diyor.
Canim. Ben surekli dinliyorum okuyorum ekonomistleri.Selamlar,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İşyerimin kapanma ihtimali var ve kapanırsa ev kredimi kapatacak miktarda tazminat alacağım. Şu an gelen iş teklifleri var. Buradan ayrılır, aynı maaşa başka bir işyeri ile anlaşırsam, tazminat yanımıza kalacak. Siz olsanız bu para ile ev kredisini mi kapatırsınız, altın, döviz veya mevduat olarak mı değerlendirirsiniz?
Butce ayirip kampanya kollayip iyi birsey alin derimKızlar rahatsız ediyorum bugün süpürgemiz bozuldu .Kullandığınız memnun kaldığınız,uygun fiyatlı süpürge önerisi verir misiniz
Evime gidip pazar alisverisimi yapsam haftalik menumu olustursam butcemi planlasam bende artik .ozledimBugünkü harcama 1 lira yalnızca,o da ekmek malum.Menu sulu köfte pilav salata tursuHaftasonu doğum günü gibi etkinlikler var,hediyeler önceki aydan alınınca şuan kafam rahat:)
Canim ozelden de yazdim.Kızlar rahatsız ediyorum bugün süpürgemiz bozuldu .Kullandığınız memnun kaldığınız,uygun fiyatlı süpürge önerisi verir misiniz
Maraton serisi bakıyorum hb sitesinde günün fırsatı diyor beni de cezbetti en ucuzu 1189 taksit yaptırıp alayım diyorum çoğunluk maraton tavsiye ediyorButce ayirip kampanya kollayip iyi birsey alin derim
Uygun fiyatli supurgeler performans yada ömür bakimindan cok iyi olmuyor
Supurge benim sanssiz oldugum ev aletleri arasinda ilk.sirada
Evlendigimden beri kacinci bilmiyorum
Maurpy riccards ( yazilisindan emin degilim) var simdilik eh iste fena fegil diyebilirim
Bozuldugu an direkt maraton serisinden alicam
Bende Dyson animal var. Cok memnunum ona verdigim her kurus helal olsun. Ortlama olarak bir 6 filan oldu sanirim. Cevremde de 7 kisiye aldirdim onlae da memnunlarKızlar rahatsız ediyorum bugün süpürgemiz bozuldu .Kullandığınız memnun kaldığınız,uygun fiyatlı süpürge önerisi verir misiniz
Bendede ihlasın robotu var evlendıgımızde Ablam almıştı hedıye.8 yıl oluyor bozul ederse ilk işim dyson almak olacakBende Dyson animal var. Cok memnunum ona verdigim her kurus helal olsun. Ortlama olarak bir 6 filan oldu sanirim. Cevremde de 7 kisiye aldirdim onlae da memnunlar
Bende ihlasın robotu var 8yıl oldu alalı ablamın dugun hedıyesıydı.Çok memnunum.Bozulur ederse eğer ıns bozulmazKızlar rahatsız ediyorum bugün süpürgemiz bozuldu .Kullandığınız memnun kaldığınız,uygun fiyatlı süpürge önerisi verir misiniz
Annemde De Ihlas var bir 15 yillik mazisi var:) Bende birkac kez Annem denk geldi bana diyor ki bendekini satalim Bana da dyson alalim:))Bendede ihlasın robotu var evlendıgımızde Ablam almıştı hedıye.8 yıl oluyor bozul ederse ilk işim dyson almak olacak
Benim de ihlasın Robotu evladiyelikben memnunum ama pahalıBendede ihlasın robotu var evlendıgımızde Ablam almıştı hedıye.8 yıl oluyor bozul ederse ilk işim dyson almak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?