Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mide bilantisi kusma filan da umrumda degil yeter ki saglikli olsun. Benim doktorum Cok rahat ne sorsam danissam rahat ol yapabilirsin diyor.

Ben olsam önce borcumu kapatırdım sonrasında önüme daha rahat bakardım diye düşünüyorum

Mide bilantisi kusma filan da umrumda degil yeter ki saglikli olsun. Benim doktorum Cok rahat ne sorsam danissam rahat ol yapabilirsin diyor.
Doktorun rahat olması çok önemli gerçekten. Benimki hem rahat hem de açıksözlüydü. Ben doktoruma doğum şekline ne zaman karar vereceğiz diye sormuştum. “Herşey yolunda giderse normal doğuracaksın, gitmezse sezeryan kararını ben vereceğim, dolayısıyla beraber vereceğimiz bir karar yok demişti. “Normal doğum zormuş” dediğimde de “ Yüzyıllardır milyonlarca kadın nasıl doğuruyorsa öyle doğuracaksın” demişti

Doktorun kim canım

Ayni fikirdeyim.
Benim eşimde ayniydi. Birikim yapabilecegine de inanmazdi.
Ama ben naptim. Ondan habersiz biriktirdim. Sonra cikardim. Araba aldik o parayla. Birazda kredi cektik.
Adam şokk
Anladi ki isteyince biriktiriliyor ve yapiliyor

Canim. Ben surekli dinliyorum okuyorum ekonomistleri.
Soyledikleri ortak sey şu.
Borclariniz varsa kapatin. Döviz altin yatirim yapin. Banka kredilerine bulasarak ev arsa yatirimi ya da araba almayin. Ytd.
Bu durumda borcu da kapatsan yatirim da yapsan olur.

Kızlar rahatsız ediyorum bugün süpürgemiz bozuldu .Kullandığınız memnun kaldığınız,uygun fiyatlı süpürge önerisi verir misiniz
Butce ayirip kampanya kollayip iyi birsey alin derim
Uygun fiyatli supurgeler performans yada ömür bakimindan cok iyi olmuyor
Supurge benim sanssiz oldugum ev aletleri arasinda ilk.sirada
Evlendigimden beri kacinci bilmiyorum
Maurpy riccards ( yazilisindan emin degilim) var simdilik eh iste fena fegil diyebilirim
Bozuldugu an direkt maraton serisinden alicam

Bugünkü harcama 1 lira yalnızca,o da ekmek malum.Menu sulu köfte pilav salata tursu Haftasonu doğum günü gibi etkinlikler var,hediyeler önceki aydan alınınca şuan kafam rahat:)
Evime gidip pazar alisverisimi yapsam haftalik menumu olustursam butcemi planlasam bende artik .ozledim

Maraton serisi bakıyorum hb sitesinde günün fırsatı diyor beni de cezbetti en ucuzu 1189 taksit yaptırıp alayım diyorum çoğunluk maraton tavsiye ediyor

Kızlar rahatsız ediyorum bugün süpürgemiz bozuldu .Kullandığınız memnun kaldığınız,uygun fiyatlı süpürge önerisi verir misiniz
Bende Dyson animal var. Cok memnunum ona verdigim her kurus helal olsun. Ortlama olarak bir 6 filan oldu sanirim. Cevremde de 7 kisiye aldirdim onlae da memnunlar

Bende Dyson animal var. Cok memnunum ona verdigim her kurus helal olsun. Ortlama olarak bir 6 filan oldu sanirim. Cevremde de 7 kisiye aldirdim onlae da memnunlar
Bendede ihlasın robotu var evlendıgımızde Ablam almıştı hedıye.8 yıl oluyor bozul ederse ilk işim dyson almak olacak

Bende ihlasın robotu var 8yıl oldu alalı ablamın dugun hedıyesıydı.Çok memnunum.Bozulur ederse eğer ıns bozulmaz Dyson alacağım kafamda o var herkes çok memnun ondanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…