- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.461
Ayni düşünüyorum. Sadece tüketiyoruz .2 simit migrosdan aldım
1 litre su
Olips
Bir büyük çay
9-10lira
Simit sarayından bildiriyorum
Burda herkes yiyor hiç düşünmeden
Az önce 3 bayan yanımdan kalktı serpme kahvaltı söylediler çoğunu bırakdılar
Benim dışarıda saatlik işim olmasa buraya bile uğramazdım
İsraf hat safhada yani bukadar kişi buralara gelirse para tabikide yetmez
Herkese iyi haftasonları
Şalgammı dedin ıyyy ben çay içmek için mecbur geldim çok pahalı ucuz yer yok dışardaAy o simir sarayi ne gereksiz pahali. Al bir simit salgam 3 tlye git guzel bir parka oooh misss
Insanlar çılgınlar gibi alışveriş yapıyor ve avmlerdeki en elit mekanlarda oturmaya yer bulunmuyor.nedir bu tüketim çılgınlığı anlamış degilim.Ayni düşünüyorum. Sadece tüketiyoruz .
Para yok enflasyon var uretim yok deniliyor sürekli fakat avm ler restoranlar tiklim tiklim. Bence kredi karti cok kullaniliyor. Herkeste 3 tane kart. Asgariyi odeyip kurtulduklari i düşünuyorlar.
Dirum boyle olunca urünlere ragbet olunca herseyi ederinden pahali surüyorlar piyasayaInsanlar çılgınlar gibi alışveriş yapıyor ve avmlerdeki en elit mekanlarda oturmaya yer bulunmuyor.nedir bu tüketim çılgınlığı anlamış degilim.Ben çok üzülüyorum artık herşeyin eserinden daha külfetli olması durumuna.
evet gerçekten.cok cok fazla ,gerçekten kullanmış olsam ve evim.ısınmış olsa sinir olmazdım böyle,demek dikkat etmesem.500 tl rahat gelir,bu dikkat etmis halim,iki ayda bir kira parası verdim.maalesefElektrik cokkk fazla
Canim elektrikli soba cok mu harciyor acaba. Özellikle eski modeller cok yakarevet gerçekten.cok cok fazla ,gerçekten kullanmış olsam ve evim.ısınmış olsa sinir olmazdım böyle,demek dikkat etmesem.500 tl rahat gelir,bu dikkat etmis halim,iki ayda bir kira parası verdim.maalesef(
Bir bakıyorsun geliri çok cok az ama lüks hayat yaşıyor insanlar .biz niye yetemiyoruz diye düşünmüyor değil insanPazarlarında artık gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Geçen pazara uğradım domates 3,5 patates 1,5 kilosu çok pahalanmış herşey.
50 liradan aşağıya pazardan çıkılmıyor.
Avmlerdeki aşırı mekan doluluğuna bende şaşırıyorum bir kahve en az 10 lira şöyle hesap ediyorum matketten bir paket kahve alsam 4 lira en az 20 kere içerim, nedir bu tüketme hızı inanın yetişeyorum bu insanlara.
Mağazaların önünden geçerken hep ünlü markalarda tıklım tıklım insan dolu üretim yok, sürekli artan tüketim var
Geçmiş olsunOff Allah ım kızlar çok kötüyüm
Bugün sabahtan beri bana araba çarpacak diye aklıma geliyordu malum olur bazı insanlara önümden geçen 60 yaşlarında bir teyze bebek 5 aylık 6 yaşlarında bir kız ve anne geçti
Bende düşündüm ne güzel keşke kızımın da böyle kardeşi olsaydı diye geçirdim
Derken pattt diye bir ses teyze yerde bebek arabası yamulmuş oraya başlarına gidemedim çok duygusal birisiyim unutamam...
O annenin çığlıkları kulağımda
Aracı kullananda çok genç oda ağlıyordu Allah hepsine yardım etsin
Ahhh dikkat çok önemli siz karşıkinin kurallara uyumayacağım düşünerek ışıklardan geçin ve araç kullananlar yavaş sürün nolur o küçük yanımdaydı nasıl korkmuştu
Bebek morarmış teyzede titriyordu
Çok kötüyüm ve avm nin acili güvenliği çok iyiydi 15 dakika Sonra geldi ambulans off o anne
geçmiş olsun, evet dikkkat çok önemli kesinlikle,Off Allah ım kızlar çok kötüyüm
Bugün sabahtan beri bana araba çarpacak diye aklıma geliyordu malum olur bazı insanlara önümden geçen 60 yaşlarında bir teyze bebek 5 aylık 6 yaşlarında bir kız ve anne geçti
Bende düşündüm ne güzel keşke kızımın da böyle kardeşi olsaydı diye geçirdim
Derken pattt diye bir ses teyze yerde bebek arabası yamulmuş oraya başlarına gidemedim çok duygusal birisiyim unutamam...
O annenin çığlıkları kulağımda
Aracı kullananda çok genç oda ağlıyordu Allah hepsine yardım etsin
Ahhh dikkat çok önemli siz karşıkinin kurallara uyumayacağım düşünerek ışıklardan geçin ve araç kullananlar yavaş sürün nolur o küçük yanımdaydı nasıl korkmuştu
Bebek morarmış teyzede titriyordu
Çok kötüyüm ve avm nin acili güvenliği çok iyiydi 15 dakika Sonra geldi ambulans off o anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?