- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.441
Bu zamana kadar ev araba aldiniz galiba. Onlarda birikimEvimize aylık ortalsma7000 civarı para giriyor
Kendi evimizde kasabada yaşıyoruz işe yürüyerek gidiş geliş yapıyorum yol yemek masrafim yok yani.
Eşim tek vasıta ile yada aracimizla gidiyor
Küçük kızım lise 1 de okuyor servis ve harçlık ayrıca tiyatro kursu aldığı için kurs parası ve bolca kitap harcaması oluyor.
Büyük kızım üniversitede okuyor devlet yurdunda kalıyor, 1000.1500 aralığında oluyor masrafı
Yüklü bir borcumuz yok şükür,
Iki cep telefonu aldık yeni borcu faturası, ufak tefek taksitli alışverişlerimiz oluyor,
300 benzin parası oluyor
Çok mu harcıyoruz bilmiyorum ama hiç para biriktiremiyoz
Az da olsa biriktirmek istiyorum
Eveet çocuk okutuyoruz birikimimiz onlar (eşim de böyle düşünüyor) ama acil durum paramiz olsun ıstiyorum
Destek kızlar
Su böreklik varmış onu denedin mi canımüçgen olandan almıştım ama çok kalın geldi.gerçi sigara böreği sardım ama ben ince yufka seviyorum, lavaş gibi geldi bana yufkadan ziyade
maşallah gelir gayet güzel.birikmemesi için bir sebep yok gibi.Evimize aylık ortalsma7000 civarı para giriyor
Kendi evimizde kasabada yaşıyoruz işe yürüyerek gidiş geliş yapıyorum yol yemek masrafim yok yani.
Eşim tek vasıta ile yada aracimizla gidiyor
Küçük kızım lise 1 de okuyor servis ve harçlık ayrıca tiyatro kursu aldığı için kurs parası ve bolca kitap harcaması oluyor.
Büyük kızım üniversitede okuyor devlet yurdunda kalıyor, 1000.1500 aralığında oluyor masrafı
Yüklü bir borcumuz yok şükür,
Iki cep telefonu aldık yeni borcu faturası, ufak tefek taksitli alışverişlerimiz oluyor,
300 benzin parası oluyor
Çok mu harcıyoruz bilmiyorum ama hiç para biriktiremiyoz
Az da olsa biriktirmek istiyorum
Eveet çocuk okutuyoruz birikimimiz onlar (eşim de böyle düşünüyor) ama acil durum paramiz olsun ıstiyorum
Destek kızlar
Canim bim ve a101deki yufkalar hemen yirtiliyor sanki. ama hakmarinki cok guzel . 5 adet yufka var 2.25. Lezzetli. Ben cok memnun kladimKızlar bimdeki böreklik yufkalardan alanınız oldu mu hiç kuzenim sordu da bilgim yok dedim
yok canım onu görmedim galiba :) görsem denerdim mutlaka :)))))Su böreklik varmış onu denedin mi canım
Denersen bana da haber ver tecrübelerini canım eşim çok sever böregi arada patatesli vs yaparım güzelseyok canım onu görmedim galiba :) görsem denerdim mutlaka :)))))
Burada hakmar var mı araştırayım fiyatıda pahalı değilmiş teşekkürlerCanim bim ve a101deki yufkalar hemen yirtiliyor sanki. ama hakmarinki cok guzel . 5 adet yufka var 2.25. Lezzetli. Ben cok memnun kladim
tamam canım denersem yazarım mutlaka.Denersen bana da haber ver tecrübelerini canım eşim çok sever böregi arada patatesli vs yaparım güzelse
Migros yok yakınımda zaten bimde 25 dk uzaktamam canım denersem yazarım mutlaka.
en son migrostan aldım 8 adedi 1 kg geliyordu.incecik yani,onu çok sevdim gerçi.
4 tl civarıydı sanırım.
anladım canım,tamam denersem yazacam sana mutlakaMigros yok yakınımda zaten bimde 25 dk uzak
:)anladım canım,tamam denersem yazacam sana mutlaka
Bir kumbara yapsanız günlük 1 5 ne atabilirseniz artık
Bu zamana kadar ev araba aldiniz galiba. Onlarda birikim
Ayrica çocuklar da buyümüs masallah.
Eliniz de kalanla döviz yada altin biriktirebilirsiniz
Teşekkür ediyorum arkadaşlar Rabbim herkesin evladını bağışlasın iyi günlerini göstersin, evlat isteyenlere evlatlar nasip etsin inşaallah :).maşallah gelir gayet güzel.birikmemesi için bir sebep yok gibi.
biz aylık olarak gelir gider listelerimizi yapıyoruz.
önce bir liste yapın bence. su,elektrik,doğalgaz,çocukların giderleri,sağlık masrafları,mutfak giderleri gibi.
sonra da günlük tutar gibi hergün yaptığınız harcamaları tek tek yazın.böylece ay sonunda nereye ne kadar harcama yapmışsınız,gereksiz giderler neler görüp tasarrufa yönelebilirsiniz.
bu arada evlatlarınızı da Allah bağışlasın, maşallah ne güzel büyütmüşsünüz bile...
Hadi inşallahTeşekkür ediyorum arkadaşlar Rabbim herkesin evladını bağışlasın iyi günlerini göstersin, evlat isteyenlere evlatlar nasip etsin inşaallah :).
Kumbarada ne birikirse altın alırım,
Maaş durumuma göre önümüzdeki aydan itubaren yarım altın alsam güzel olur
Bu bizler gibi cocugu kücüklere veya daha bebişi olmayanlarin kulağina küpe olsun.Bir kez daha anladım ki arkadaşlar ev de araba da birikim de yatırım da çocuklar küçükken oluyormuş,
Büyüdükçe masrafları da büyüyor gerçekten
Isınma problemi olmayan bir eve geçip biraz daha fazla kira verseniz daha iyi olmaz mıiyi aksamlar,msjlari okumadim ,ins herkes.iyidir ,bu.akşam cok canım sıkıldı,gecen ay 380 tl elektrik ödedim ,bu ay 320 tl geldi,arti 480 tl de kalorifer parası ödicem ama evim.buz gibi,çünkü kalorifer ,aksam en fazla4_5 saat yanıyor ev ısınmıyor,kirada 800 tl,sadece kira ve faturalara çalışıyorz.
Elektrik cokkk fazlaiyi aksamlar,msjlari okumadim ,ins herkes.iyidir ,bu.akşam cok canım sıkıldı,gecen ay 380 tl elektrik ödedim ,bu ay 320 tl geldi,arti 480 tl de kalorifer parası ödicem ama evim.buz gibi,çünkü kalorifer ,aksam en fazla4_5 saat yanıyor ev ısınmıyor,kirada 800 tl,sadece kira ve faturalara çalışıyorz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?