Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu zamana kadar ev araba aldiniz galiba. Onlarda birikim
Ayrica çocuklar da buyümüs masallah.
Eliniz de kalanla döviz yada altin biriktirebilirsiniz

maşallah gelir gayet güzel.birikmemesi için bir sebep yok gibi.
biz aylık olarak gelir gider listelerimizi yapıyoruz.
önce bir liste yapın bence. su,elektrik,doğalgaz,çocukların giderleri,sağlık masrafları,mutfak giderleri gibi.
sonra da günlük tutar gibi hergün yaptığınız harcamaları tek tek yazın.böylece ay sonunda nereye ne kadar harcama yapmışsınız,gereksiz giderler neler görüp tasarrufa yönelebilirsiniz.
bu arada evlatlarınızı da Allah bağışlasın, maşallah ne güzel büyütmüşsünüz bile...

Bir kumbara yapsanız günlük 1 5 ne atabilirseniz artık

Bu zamana kadar ev araba aldiniz galiba. Onlarda birikim
Ayrica çocuklar da buyümüs masallah.
Eliniz de kalanla döviz yada altin biriktirebilirsiniz

Teşekkür ediyorum arkadaşlar Rabbim herkesin evladını bağışlasın iyi günlerini göstersin, evlat isteyenlere evlatlar nasip etsin inşaallah :).
Kumbarada ne birikirse altın alırım,
Maaş durumuma göre önümüzdeki aydan itubaren yarım altın alsam güzel olur

Hadi inşallah

Bir kez daha anladım ki arkadaşlar ev de araba da birikim de yatırım da çocuklar küçükken oluyormuş,
Büyüdükçe masrafları da büyüyor gerçekten
Bu bizler gibi cocugu kücüklere veya daha bebişi olmayanlarin kulağina küpe olsun.
Masraflar artmadan ne koyarsak kenara..

iyi aksamlar,msjlari okumadim ,ins herkes.iyidir ,bu.akşam cok canım sıkıldı,gecen ay 380 tl elektrik ödedim ,bu ay 320 tl geldi,arti 480 tl de kalorifer parası ödicem ama evim.buz gibi,çünkü kalorifer ,aksam en fazla4_5 saat yanıyor ev ısınmıyor,kirada 800 tl,sadece kira ve faturalara çalışıyorz.

Isınma problemi olmayan bir eve geçip biraz daha fazla kira verseniz daha iyi olmaz mı
Kira uygun ama hem elektrik hem ısınma kira kadar da onlara veriyorsunuz
İlk evlendigimiz yıl biz de yaşadık aynı sorunu hem elektrik hem doğalgaz yanıyordu ama ev buz gibi
Sonra sonra normale döndük

Selam kızlar dün sabah yol parası verdim 2.25 tl bi de borcum vardı 30 lira onu harcadım. İş çıkışı markete gittik 32 tl alışveriş yaptık kredi kartı kullanmak zorunda kaldım
Bugün işe yürüyerek geldim çıkışta çarşıdan saç boyası almam gerekiyor ona masrafım olur bi de dönüş için minibüse para veririm inşallah başka harcamam olmaz. Hepinize bolll birikimli günler

Elektrik cokkk fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…