- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.621
Ben altın döviz alırdım şahsen . Çünkü kredi zaten ödeniyor bir şekilde .Selamlar,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İşyerimin kapanma ihtimali var ve kapanırsa ev kredimi kapatacak miktarda tazminat alacağım. Şu an gelen iş teklifleri var. Buradan ayrılır, aynı maaşa başka bir işyeri ile anlaşırsam, tazminat yanımıza kalacak. Siz olsanız bu para ile ev kredisini mi kapatırsınız, altın, döviz veya mevduat olarak mı değerlendirirsiniz?
Iki oglumda da migde bulantim kusmam olmadi hic sorunda olmadi allaha sukurMide bulantisi kusma bebegin suyunun kalitesinden olurmus
Genelde bu sikayetleri olan annelerin bebekleriyle ilgili pek sorun olmaz
omoyu ne kadara aldın canimmigros un deterjan kampanyasına yetiştim.6 kg omo ve 7 kg Alo 3 er kg perwoll siyah ve pembe aldım. deterjan stoğum tam oldu.
fişe baktım omo 32.62 TLomoyu ne kadara aldın canim
Zamlı kira mart ayı yatacak. Erkenden konuşuldu mart ayı 12aylık enflasyonunda 20nin altında çıkacağını pek sanmam, semte gore uygun oturduğumuz için ev sahibinin eli güçlüYaptigi zam yasal degil Onceden ufeye gore hesaplaniyordu Artik Tufe ye gore hesap yapilacak ve Oran %16 yi gecemez
Pure senin burcun ne merak ettimAyni fikirdeyim.
Benim eşimde ayniydi. Birikim yapabilecegine de inanmazdi.
Ama ben naptim. Ondan habersiz biriktirdim. Sonra cikardim. Araba aldik o parayla. Birazda kredi cektik.
Adam şokk
Anladi ki isteyince biriktiriliyor ve yapiliyor
Ben de aldım omo 33 tlomoyu ne kadara aldın canim
BaşakPure senin burcun ne merak ettim
Aynen şartların iyiliğinden kabul ettik zaten canım evden çok memnunum semte gorede iyi kirasıyapmasaydın kabul etmeseydin.. bana o kadar zam gelmedi deseydin..
ya da bu şartlarda bulamam diyorsan eyvallah deyip kabulleneceksin canım.
Hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruzGune erken basladim ama gec Gunaydin dedim :)
Cumartesi sanirim transfer olacak gibi heyecan dorukta.
Kiyma ile biraz buzluk icin sulu kofte hazirlayacagim. Yumurta kalmamis bakkaldan idare etsin diye 1 yumurta aldim 75 kurus tuttu Baska harcama yok simdilik
çok iyiymiş beyazlara ariel kullanıyorum omo alsam mi ki kararsız kaldım ariel daha iyi gibime geliyorfişe baktım omo 32.62 TL
Suan nasıl sevindim ytd hep gördüm forumda ama ne diye merak ediyordum sayende merakimi giderdim sağolasınCnm kredilerde ilk sene faiz ödenip ana para pek ödenmediği için ara ödeme yapmak çok önemlidir. Ara ödeme ile taksit miktarı iyi oranda azalır ve ödeyeceğiniz faiz de ciddi oranda azalır. YTD (yatırım tavsiyesi değildir) tamamen kapatmak yerine ara ödeme yapıp taksit düşürmek avantajlıdır. Yarısı kötü gün paranız olur ya da aranızı yükseltirsiniz
Annem hep omo kullanırdı ben de gordügume devam ediyorum,memnunumçok iyiymiş beyazlara ariel kullanıyorum omo alsam mi ki kararsız kaldım ariel daha iyi gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?