- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.641
Cnm zaten tipta yuzde yuz diye kesin kanı yokturIki oglumda da migde bulantim kusmam olmadi hic sorunda olmadi allaha sukur
Cevremde bizim gibi olan kisileri gordum onlarda da sikinti yoktu ilk defa duyuyorum boyle bir seyi
Suan nasıl sevindim ytd hep gördüm forumda ama ne diye merak ediyordum sayende merakimi giderdim sağolasın
Ariel beyazlarda iyi canımAnnem hep omo kullanırdı ben de gordügume devam ediyorum,memnunumarielden memnun musunuz?
Bende şöyle duymuştum mide bulantısı sağlıklı bi gebelik süreci gecirdiginin göstergesi oluyomus. Dogumdan sonrası icin degildeCnm zaten tipta yuzde yuz diye kesin kanı yoktur
Illa boyle olacak diye birsey yok
Dr soyledigi ;bebegin suyu cok guzel bu da bulantiyi artiran birsey yani olumsuz birsey gibi gorunse de bebek icin iyi birsey
evet beyazlara hep ariel kullanirimAnnem hep omo kullanırdı ben de gordügume devam ediyorum,memnunumarielden memnun musunuz?
EvetBende şöyle duymuştum mide bulantısı sağlıklı bi gebelik süreci gecirdiginin göstergesi oluyomus. Dogumdan sonrası icin degilde
Bizimki subatta doluyor daha gorusmedik bile. Bu hafta goruselim bari biz de Cok uzatmadanZamlı kira mart ayı yatacak. Erkenden konuşuldu mart ayı 12aylık enflasyonunda 20nin altında çıkacağını pek sanmam, semte gore uygun oturduğumuz için ev sahibinin eli güçlü
ariel indirimdeyse ariel aldırayım eşimeAriel de 33-34 TL ydi yanlış hatirlamiyorsam
Ben aldın cnm 33 tlydiariel indirimdeyse ariel aldırayım eşime
migros degi miBen aldın cnm 33 tlydi
Amin canımEvet
Genel kani saglikli gebelik oldugu
Dogumdan sonra dunyaya bir canli geliyor tabiki herseye açık
Allah korusun hepsini
Başak olduğunu tahmin etmiştim :) eşin ne burcu ?
İndirimde. Ancak bu gün son.ariel indirimdeyse ariel aldırayım eşime
O zaman bulanti yasamayan annelere de tam tersini soylemeleri lazim ama doktorlar sordugunda yok dedigimde cok iyi dediler okudugum yazilarda falan sansli anneler diye bahsediyorlar kimse bulantim yok sikayetiyle gitmez doktora zaten bulanti yasayanlar sorar doktorda normal oldugunu soylemeye calismis benceCnm zaten tipta yuzde yuz diye kesin kanı yoktur
Illa boyle olacak diye birsey yok
Dr soyledigi ;bebegin suyu cok guzel bu da bulantiyi artiran birsey yani olumsuz birsey gibi gorunse de bebek icin iyi birsey
Ah bu erkeklerrrBugün sıfır harcama hedefim varidi.. kargo gelmiş lojmana kargo girmediği icin aşağıda market var oraya bırakmışlar. Eşimde kargoyu alip çıkmak ayip olur diye ketcapla mayonez almis gelmis sagolsun
Canim hic bulantı yaşamayan da sorun yoktur tabi ki de. Bana doktorum soyle demişti. Çok bulantim vardi bulantıların aniden kesilirse haberim olsun demişti. Bende bi yerde okumuştum. Hani hep hamileyken bebegi merak ederiz ya iyi mi nasıl sağlıklı mi acaba bisey oldu mu. Gibi bulantıların varlığı hersey yolunda demek gibi bisey bulantısı hic olmayanla kıyaslayarak degil amaO zaman bulanti yasamayan annelere de tam tersini soylemeleri lazim ama doktorlar sordugunda yok dedigimde cok iyi dediler okudugum yazilarda falan sansli anneler diye bahsediyorlar kimse bulantim yok sikayetiyle gitmez doktora zaten bulanti yasayanlar sorar doktorda normal oldugunu soylemeye calismis bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?