Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iki oglumda da migde bulantim kusmam olmadi hic sorunda olmadi allaha sukur
Cevremde bizim gibi olan kisileri gordum onlarda da sikinti yoktu ilk defa duyuyorum boyle bir seyi
Cnm zaten tipta yuzde yuz diye kesin kanı yoktur
Illa boyle olacak diye birsey yok
Dr soyledigi ;bebegin suyu cok guzel bu da bulantiyi artiran birsey yani olumsuz birsey gibi gorunse de bebek icin iyi birsey

Dr soyledigi ;bebegin suyu cok guzel bu da bulantiyi artiran birsey yani olumsuz birsey gibi gorunse de bebek icin iyi birsey
Bende şöyle duymuştum mide bulantısı sağlıklı bi gebelik süreci gecirdiginin göstergesi oluyomus. Dogumdan sonrası icin degilde

Zamlı kira mart ayı yatacak. Erkenden konuşuldu mart ayı 12aylık enflasyonunda 20nin altında çıkacağını pek sanmam, semte gore uygun oturduğumuz için ev sahibinin eli güçlü
Bizimki subatta doluyor daha gorusmedik bile. Bu hafta goruselim bari biz de Cok uzatmadan

Bugün sıfır harcama hedefim varidi.. kargo gelmiş lojmana kargo girmediği icin aşağıda market var oraya bırakmışlar. Eşimde kargoyu alip çıkmak ayip olur diye ketcapla mayonez almis gelmis sagolsun

O zaman bulanti yasamayan annelere de tam tersini soylemeleri lazim ama doktorlar sordugunda yok dedigimde cok iyi dediler okudugum yazilarda falan sansli anneler diye bahsediyorlar kimse bulantim yok sikayetiyle gitmez doktora zaten bulanti yasayanlar sorar doktorda normal oldugunu soylemeye calismis bence

Canim hic bulantı yaşamayan da sorun yoktur tabi ki de. Bana doktorum soyle demişti. Çok bulantim vardi bulantıların aniden kesilirse haberim olsun demişti. Bende bi yerde okumuştum. Hani hep hamileyken bebegi merak ederiz ya iyi mi nasıl sağlıklı mi acaba bisey oldu mu. Gibi bulantıların varlığı hersey yolunda demek gibi bisey bulantısı hic olmayanla kıyaslayarak degil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…