Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben de senin gıbıyım canım anneme cekmısım ck sukur bi kac defacık hariç hıc bulantım olmadı bundan sonra da sıkıntısız hallederiz ınsAllah

Benim ikinci gebeligimde Bulantim bir iki kez oldu sonra kesildi ama ben Bilantim basladiginda Cok sevinmistjm yasasin Kalbi atmaya basladi diye. Meger kesildigi ara kalbi durmus.

Benim ikinci gebeligimde Bulantim bir iki kez oldu sonra kesildi ama ben Bilantim basladiginda Cok sevinmistjm yasasin Kalbi atmaya basladi diye. Meger kesildigi ara kalbi durmus.
Canim allah bidaha yasatmasin insallah. O günleri hatırlatmak istememiştim. Sen simdi transferin olacağı günü düşün herşey çok güzel olacak insallah

Canim allah bidaha yasatmasin insallah. O günleri hatırlatmak istememiştim. Sen simdi transferin olacağı günü düşün herşey çok güzel olacak insallah
Yok kotu hatirlamiyorum demek onlari da yasamam gerekiyormus. Simdi de hep olumlu dusunuyorum kendimi olumlu anlamda Telkin ediyorum.

birikim nekadar ev için? yani elde nakit fazla değilse bu koşullarda ev için kredi çekmek pek mantıklı olabilir. Araba değişimini bizde düşündük, evet arabamızın fiyatı arttı ama satın almak istediğimiz arabanın fiyatı da arttı:) ikinci el araba piyasası gerçeği yansıtmıyor bence şuanda, asimetrik bilgi durumu hakim:) beklemedeyiz

Slmlar bizim pencere rüzgarda çok ötüyor kaç kere tamire geldiler olmadı
Sadece çerçeveleri değiştiriyorlar mı bir soracağım camları geri taksınlar . Biraz araştırmak lazım PVC hangi marka önerirsiniz? Fiyat alacağım bu iş içinde birikime maaş ile birlikte başlıyorum bir sonraki kış rahat etmek istiyorum.

Insallah Allah herkesi kiradan kurtarsin. Ben kiraya giden parayi havaya giden para olarak goruyorum
aynen ya ama ben bayadır ücretsiz izindeydim işte o koşullarda krediye girmek istemedik ben başladığımda da piyasa uçmuştu artık. Kredi desteği olmadan da istediğimiz düzeyde bir ev alamayız. O yüzden ev için nakiti vadeli ve altında bırakıp kirayı karşılamaya çalışıyorum.

selam hoşgeldin! çok doğru düşünüyorsun; evliliği bir futbol takımı gibi düşünmek gerek, ayrı ayrı tüm oyuncular çok iyi olabilir ama ancak birbirine yeterince uyum sağlayan, birbirinin üstünlük ve zayıflarını bilip buna göre strateji geliştiren takımlar oyunu kazanır. Ortak nokta için çaba sarf edilmeli ama karşı taraf niyetli değilse çok üzerine gitme mutluluğuna bak, diğer kısmı yavaş yavaş işle:) Son olarak; '-ceteris paribus- sabreden kazanır'

Cok mantikli kirayi birikimden gelen para ile karsilamak

krediyi kapatınca ne kadar kar etmiş olacaksınız? şayet bu tutarı aynı zamanda vadeliye yatırarak kazanırsan krediyi kapatma.(vadeliye yatır anlamında söylemiyorum, bir yatırımın iktisadi karşılaştırması en basit şekli ile faiz getirisinin karşılaştırması ile yapılır, o nedenle vadeli ile örnekledim) bütün bunlardan ayrı olarak borçlu olmak psikolojik olarak etkiliyorsa tabiki getiri karşılaştırmasını bırakıp borcu kapatmayı seçebilirsin. ytd.

Cok mantikli kirayi birikimden gelen para ile karsilamak
yani elimden de başka birşey gelmiyor, eldeki para ev almaya yetmiyor bari kiramı karşılamaya yarasın. Oturacak evimi alacak kadar paramın olmaması ve dolayısıyla kira ödüyor olmak benim cezam olmamalı, duruma göre pozisyon alıyoruz işte

Suan nasıl sevindim ytd hep gördüm forumda ama ne diye merak ediyordum sayende merakimi giderdim sağolasın
ya aslında bu tabir menkul değerler alım satımında kullanılan/kullanılması gereken bir tabir. Yani lisanslı yatırım uzmanı değilsen hisse senedi, tavil alım satımı konusunda fikir veremezsin, verirsen sermaye piyasası kanununa göre suç işlemiş olursun. Ama kadınlar kulubunde adet olmuş ev alma araba al, döviz alma altın al derken de kullanıyoruz, çok gerekli değil. Zaten böyle bir şupeye mahal veren durum olduğunda 'ama ben ytd yazmıştım' demekle kurtulunmuyor

Günaydınlar benben00 yazdıklarını yeni okuma şansım oldu.Benzetmene bayıldım Haklısın uyum önemli . Ne kadar karşı çıksa da telkinlerim doğrultusunda harcamalarını azalttı. Kumbara alacağım dedim geçenlerde ufak birikimlerim için. Benden hevesli her yerde kumbara aradı benimle Ama baktığı kumbaralar biblo olarak kullaniliyor 100-150 tlBunlar olmaz dedim. Ona vereceğimiz parayı içine atalım dedim.Sonra 5tl lik açılmayan kumbaralardan aldık .Hergün atıyor görüyorum Ben degisince o da yavaş yavaş değişecek inşallah

elecda dün uykulu uykulu yazdım acıklayıcı oldu mu bilmiyorum yinelemek istedim:) senin yerinde olsam borcun tamamını kapattığında yuzde 20den fazla karın olmuyorsa tamamını kapatmazdım. Yarım yarım yapmakta mantıklı 6yıl çok, insanın tum planlarında hesabı gerekmesi can sıkıcı olur, makul bir oranda kapat rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…