- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.681
günaydın canım bizimki hala belli değil...Merhaba Günaydın
Zam oranlarımız bellı oldu , ben bugun ogrendım. Keyfım kaçtı gerçekten .
Günaydın canım ne zammı
Maaş zam mıGünaydın canım ne zammı
oran kaç acab bend eişten ayrılıyorum 10 yıllık işyerimden zam yüzünden doğrumu yaptım bilmiyorum düşün diyip duruyo patronMaaş zam mı
Başka bir işe hemen girebilecekseniz ya da kısa sürede aksu takdirde sıkıntı olabiliroran kaç acab bend eişten ayrılıyorum 10 yıllık işyerimden zam yüzünden doğrumu yaptım bilmiyorum düşün diyip duruyo patron
yok canım nerde hemn iş bulamam ama artık gururuma dokundu ücretsiz izine çıkarıyor yaz 15 gün kış 15 gün zaten maaşı dahada aza geliyor oratalamaya bölersek masa başı oturduğum içinde herkes tarfından boş insan muamelesi görüyorum bide ön muhasebe işimBaşka bir işe hemen girebilecekseniz ya da kısa sürede aksu takdirde sıkıntı olabilir
Oran cok dusuk gerçekten %3 , sızın kac ıdı ? ıstıfa mı ettınız?oran kaç acab bend eişten ayrılıyorum 10 yıllık işyerimden zam yüzünden doğrumu yaptım bilmiyorum düşün diyip duruyo patron
Acıkcası bende cok kotu oldum , kotu hıssedıyorum . Yaptıgım hıc bıseyın kıymetı yokmuş gıbı . 3-5 arasında oran verılmıs bu sene genel olarak . En dusugunu almak kotu hıssettırıyor eylülde ıs bası yapmıştım ucretsız doğum ıznınden dondum 10 ay ara vermıstım , ona yormak ıstıyorum bıraz ama hıssettıgım sey degısmıyoryok canım nerde hemn iş bulamam ama artık gururuma dokundu ücretsiz izine çıkarıyor yaz 15 gün kış 15 gün zaten maaşı dahada aza geliyor oratalamaya bölersek masa başı oturduğum içinde herkes tarfından boş insan muamelesi görüyorum bide ön muhasebe işim
%10 zam yaptı ben %18 istedim çünkü maaşım şuan 3 yıılık çalışan biiriyle aynı sayılır 10 yııldır burdayım kendi dedi işine gelmiyosa tazminatını hesaplat çık dedi dün oldu bu olay biraz önce geldi güvenecek adam bulamam dedi kabul etmiş yani 400 tl zam aldımOran cok dusuk gerçekten %3 , sızın kac ıdı ? ıstıfa mı ettınız?
yok hiç bakmıyorum burdan kızlar yazınca not alıyorum artık ordanda bakarım sağol :)urunmix diye bi sayfa var ınstagram da tüm marketlerin fiyat karşılaştırmasını yapıyor bilginiz varmı örneğin şuan fairy bulaşık tableti en ucuz şoktaymış 29 migrosta 29 bim ve a101 39 tl
çok iyi olmuş zam oranın işsiz kalmadığına sevindim%10 zam yaptı ben %18 istedim çünkü maaşım şuan 3 yıılık çalışan biiriyle aynı sayılır 10 yııldır burdayım kendi dedi işine gelmiyosa tazminatını hesaplat çık dedi dün oldu bu olay biraz önce geldi güvenecek adam bulamam dedi kabul etmiş yani 400 tl zam aldım
maaşın ne kadar buarada? Oran güzel aslında benımde 180 lıraya denk geldı zam mım%10 zam yaptı ben %18 istedim çünkü maaşım şuan 3 yıılık çalışan biiriyle aynı sayılır 10 yııldır burdayım kendi dedi işine gelmiyosa tazminatını hesaplat çık dedi dün oldu bu olay biraz önce geldi güvenecek adam bulamam dedi kabul etmiş yani 400 tl zam aldım
işe yenı başlamadım aslında 9 senedır aynı yerdeyim ama döviz olduğu ıcın bu sekıle ama madem cok memsunsunuz neden 3 , 4 olsa uzulmeyecegım. kendımı toparlayamadım ıs yapamadım sabahtan berı .ben de 540 tl zam bekliyorum bakalım ne gelicekCuteMom evet haklısın yeni başladın diyedir o %3 maaşın da iyiydi sanırım senin..
misal arkadaş yeni başladı 4 ay olucak işte, benle aynı zammı mı alacak? işi öğreten benim 19 senedir çalışıyorum :/ vermezse de şu durumda bir şey diyemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?