- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.701
kuzum kusura bakma üzülecek yer arıyorsun toparlan bir an önce $lıymış maaş bir de, ancak bence, 4 olsa üzülmücem diyorsun.. artılarını bir kefeye koy öyle devam et derimişe yenı başlamadım aslında 9 senedır aynı yerdeyim ama döviz olduğu ıcın bu sekıle ama madem cok memsunsunuz neden 3 , 4 olsa uzulmeyecegım. kendımı toparlayamadım ıs yapamadım sabahtan berı .
Döviz sureklı yukselıyor kaybınız yok gıbı bakılıyor . Benımle beraber aynı oranları alanlar varmış ama ıcımı ferahlatmadı maalesef.Buarada ınsallah ıstedıgın oranı alabılırsın canım , bızde maasa gelınce böyle zam ama sosyal haklara gelınce kepçe kepçe kafamızdan atılıyor. Bır yandan motıvasyon dıger yandan gıdıyor
Bugunu unutmaya çalışıyorum aldığım paraya bakıp , gun sonunda mutlu olmam lazım. Kendımı ıse yaramaz hıssedıyorum kısmını büyütmek ıstemıyorum hıc .kuzum kusura bakma üzülecek yer arıyorsun toparlan bir an önce $lıymış maaş bir de, ancak bence, 4 olsa üzülmücem diyorsun.. artılarını bir kefeye koy öyle devam et derim
Hayırlı Olsun ben sizi anladım sanırım takıldığınız nokta miktardan çok neye göre en düşük zam oranının verildiği yani 4 oranında alsaydınız ortalama olarak dusunup takılmayacaktınız şimdi sadece bana neden en düşük orandan verildi diye düşündünüz ben olsam ben de buna üzülebilirdim ama eminim dogum izninden dondugunuz içindir farklı bir sıkıntı yokturBugunu unutmaya çalışıyorum aldığım paraya bakıp , gun sonunda mutlu olmam lazım. Kendımı ıse yaramaz hıssedıyorum kısmını büyütmek ıstemıyorum hıc .
Ben sıvı kullanıyorum canım , benım makınem elektronık tablet atınca tablet programında yıkıyor 2.25 dk da valla uzun senelerdır sıvı alıyorum . Ama bu durumu kıme anlatsam onu devre dışı bırakıp yıne normal programda yıkat dıyor deterjanlı mı kalır acaba dıye dusunuyorım . Normalde 58 dk yıkatıyorum cunkumigrosta bulaşık deterjanlari indirimdeymis.stok olayına fena takıldım. eşim dalga geçiyor benle.bulaşık makinesi için siz neler kullanıyorsunuz?
yaa bizim makına da 2saat kusurde yıkıyonacaba tablet koydugumdan mı gercı daha evvel sıvı da kullandım yıne uzundu servis cagırdık annem vardı adam calıstırmıs oyle uzun surmemıs nerde hata yapıyorum bılmıyprumBen sıvı kullanıyorum canım , benım makınem elektronık tablet atınca tablet programında yıkıyor 2.25 dk da valla uzun senelerdır sıvı alıyorum . Ama bu durumu kıme anlatsam onu devre dışı bırakıp yıne normal programda yıkat dıyor deterjanlı mı kalır acaba dıye dusunuyorım . Normalde 58 dk yıkatıyorum cunku
siemensMerhaba kızlar Ağustos ayında nasipse düğünüm olacak, ancak biz bu aralar beyaz eşyayı alalım diyoruz hazır indirimler varken. Arçelik ve Siemens arasında kararsız kaldık aralarında 200 Tl bir fark var (arçelik pahalı) ancak benim gönlümde yatan Siemens oldu, sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
markası ne canım? ben bosch kullanıyorum ve dakikalı programlar var tablet de kullansan likit de kullansan süre program sana kalmış.yaa bizim makına da 2saat kusurde yıkıyonacaba tablet koydugumdan mı gercı daha evvel sıvı da kullandım yıne uzundu servis cagırdık annem vardı adam calıstırmıs oyle uzun surmemıs nerde hata yapıyorum bılmıyprum
Senin adina sevindim. Iyi ki cikmak zorunda kalmamissin. Ben isin iste arandigini dusunuyorum.%10 zam yaptı ben %18 istedim çünkü maaşım şuan 3 yıılık çalışan biiriyle aynı sayılır 10 yııldır burdayım kendi dedi işine gelmiyosa tazminatını hesaplat çık dedi dün oldu bu olay biraz önce geldi güvenecek adam bulamam dedi kabul etmiş yani 400 tl zam aldım
Bunlar daha hafifletilmis skorlar, aslinda iyimser bir tablo bile diyebilirizArkadaşlar işlerinize sahip çıkın çok zor zamanlar geliyor 3milyon600bin işsiz var yüzde 11 işsizlik
Almak icin acele etmemek lazim kar alirken yapiliyoraltın fiyatları dündene beri artıyor. gerçi 16 sinde atayı daha yüksekten almistim
Bendekiler Arcelik kv Onceden odeme yapmis o yuzden ordan model sectik ama memnunum bir kez bizden kaynakli bir sorun oldu servis hizmeti Cok iyiydi. Ama Kendim alsam arcelik almazdim sanirim her bir urunu arastirir neleri iyiyse onlari alirdimMerhaba kızlar Ağustos ayında nasipse düğünüm olacak, ancak biz bu aralar beyaz eşyayı alalım diyoruz hazır indirimler varken. Arçelik ve Siemens arasında kararsız kaldık aralarında 200 Tl bir fark var (arçelik pahalı) ancak benim gönlümde yatan Siemens oldu, sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
Çok teşekkür ederim :)siemens
Bende baya araştırma yaptım ikisi arasında kaldım ama sanırım Siemens alacağım :)Bendekiler Arcelik kv Onceden odeme yapmis o yuzden ordan model sectik ama memnunum bir kez bizden kaynakli bir sorun oldu servis hizmeti Cok iyiydi. Ama Kendim alsam arcelik almazdim sanirim her bir urunu arastirir neleri iyiyse onlari alirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?