Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kuzum kusura bakma üzülecek yer arıyorsun toparlan bir an önce $lıymış maaş bir de, ancak bence, 4 olsa üzülmücem diyorsun.. artılarını bir kefeye koy öyle devam et derim

kuzum kusura bakma üzülecek yer arıyorsun toparlan bir an önce $lıymış maaş bir de, ancak bence, 4 olsa üzülmücem diyorsun.. artılarını bir kefeye koy öyle devam et derim
Bugunu unutmaya çalışıyorum aldığım paraya bakıp , gun sonunda mutlu olmam lazım. Kendımı ıse yaramaz hıssedıyorum kısmını büyütmek ıstemıyorum hıc .

Bugunu unutmaya çalışıyorum aldığım paraya bakıp , gun sonunda mutlu olmam lazım. Kendımı ıse yaramaz hıssedıyorum kısmını büyütmek ıstemıyorum hıc .
Hayırlı Olsun ben sizi anladım sanırım takıldığınız nokta miktardan çok neye göre en düşük zam oranının verildiği yani 4 oranında alsaydınız ortalama olarak dusunup takılmayacaktınız şimdi sadece bana neden en düşük orandan verildi diye düşündünüz ben olsam ben de buna üzülebilirdim ama eminim dogum izninden dondugunuz içindir farklı bir sıkıntı yoktur

Merhaba kızlar Ağustos ayında nasipse düğünüm olacak, ancak biz bu aralar beyaz eşyayı alalım diyoruz hazır indirimler varken. Arçelik ve Siemens arasında kararsız kaldık aralarında 200 Tl bir fark var (arçelik pahalı) ancak benim gönlümde yatan Siemens oldu, sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

benim herşeyim arçelik. 14 yıli doldurdu kullanıyorum. camasır makinem icin bir kez parça değişti. buzdolabı hariç diğerlerinden çok memnunum. annem camasir ankastre icim bosch ; buzdolabi ve bulasik makinesinde Siemens kullanıyor. hepsinden çok memnun.ben özellikle buzdolabını beğeniyorum. buzluk kısmı altta olanlardan ve derindondurucu tarzında. aslında Siemens daha pahalı olurdu arcelik çok pahalanmis demekki

migrosta bulaşık deterjanlari indirimdeymis.stok olayına fena takıldım. eşim dalga geçiyor benle.bulaşık makinesi için siz neler kullanıyorsunuz?

migrosta bulaşık deterjanlari indirimdeymis.stok olayına fena takıldım. eşim dalga geçiyor benle.bulaşık makinesi için siz neler kullanıyorsunuz?
Ben sıvı kullanıyorum canım , benım makınem elektronık tablet atınca tablet programında yıkıyor 2.25 dk da valla uzun senelerdır sıvı alıyorum . Ama bu durumu kıme anlatsam onu devre dışı bırakıp yıne normal programda yıkat dıyor deterjanlı mı kalır acaba dıye dusunuyorım . Normalde 58 dk yıkatıyorum cunku

yaa bizim makına da 2saat kusurde yıkıyonacaba tablet koydugumdan mı gercı daha evvel sıvı da kullandım yıne uzundu servis cagırdık annem vardı adam calıstırmıs oyle uzun surmemıs nerde hata yapıyorum bılmıyprum

siemens

markası ne canım? ben bosch kullanıyorum ve dakikalı programlar var tablet de kullansan likit de kullansan süre program sana kalmış.

Senin adina sevindim. Iyi ki cikmak zorunda kalmamissin. Ben isin iste arandigini dusunuyorum.

Bendekiler Arcelik kv Onceden odeme yapmis o yuzden ordan model sectik ama memnunum bir kez bizden kaynakli bir sorun oldu servis hizmeti Cok iyiydi. Ama Kendim alsam arcelik almazdim sanirim her bir urunu arastirir neleri iyiyse onlari alirdim

Bendekiler Arcelik kv Onceden odeme yapmis o yuzden ordan model sectik ama memnunum bir kez bizden kaynakli bir sorun oldu servis hizmeti Cok iyiydi. Ama Kendim alsam arcelik almazdim sanirim her bir urunu arastirir neleri iyiyse onlari alirdim
Bende baya araştırma yaptım ikisi arasında kaldım ama sanırım Siemens alacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…