Bugün ne aldin kaç tl harcadin

altın fiyatları dündene beri artıyor. gerçi 16 sinde atayı daha yüksekten almistim
1 gr lık altın param kaldı . 150 lıra oğlana karne parası verdım . Kumbarasına attı oyuncak almak ıcın epey debelendı ama hoşuna gıtmedı yaz basında su altı kamerası alacak topladığı paralarla.o yüzden benım, babanın dedelerın verdıgı paralar kumbaraya gıttı .En son 380 lırayı yok saymıştım , ıyı kıde saymışım kendı bütçemden

3 gundur evdeydim , eğlence merkezıne goturduk onu , neslı tükenmek uzere olan hayvanları zıyaret, korku tunelı ve safarı . Sonrakı gun sınemaya gıttık , can dostlar baya ıyıydı
Dunde buz patenine goturdum
Bu hafta sonuda bır sınema yapıp tatılı kapatmayı düşünüyorum , okulların açılmasına az kaldı dıye dıye yedık tatılı
8 program var bende basa bela, bende cozemıyorum artık bu durumu 2.20 dk yıkıyor tabletle. can09e canım nasıl yanı bıraz daha anlatır mısın bende en kısa dıye hep onda yıkatıyorum

migrosta bulaşık deterjanlari indirimdeymis.stok olayına fena takıldım. eşim dalga geçiyor benle.bulaşık makinesi için siz neler kullanıyorsunuz?

Deterjanları alırken tarihlerine bakmanızı öneririm, tarihi geçmiş deterjan kullanmak yıkadığınız ürünlerde çizik vs olmsına sebep olabilir :)

Bende Arçelik daha pahalı olunca şaşırdım açıkcası, buzdolabı olarak alttan donduruculu modellere baktım onlardan beğendim bende. Muhtemelen Siemens alacağım ama dediğim gibi hala araftayım :)

benimki 3 programlı arçelik... ekstradan bir de yarım yıkama özelliği var... 58' kısa olduğu için daha çok elektrik ve su harcıyor...aynı performansta yıkaması için daha fazla güç harcıyor öyle anlatayım
ya ekonomikte ya da çok yağlıysa 2 numarada yıkıyorum sadece üst ya da alt doluysa yarım yükte yıkatıyorum canım.

Kizlar eslerden bahsetmissiniz kadinlar eslerine daha kolay ayak uyduruyor ama erkekler biraz zor
Para konularinda hala esimle tam anlasabildigimiz soylenemez
3-4 aydir aldigimiz altinlarda hep zarardayim acele edipte aldigim icin bu ay birikim bende dedi sen hep zarar ediyorsun laf soylemek icin bir bahane buldu
Dun dedimki bu ay bakalim ne kadar kenara koyabileceksin dedim guldu yicem ben onu dedi buyuk ihtimal beni kizdirmak icin dedi ama oyle birsey yapsa hic iyi seyler olmaz cunku onada kac kere dedim eylulde ucretsiz izine ayrilcam ne biriktirdim biriktirdim her ay benim icin cok onemli

Bende Arçelik daha pahalı olunca şaşırdım açıkcası, buzdolabı olarak alttan donduruculu modellere baktım onlardan beğendim bende. Muhtemelen Siemens alacağım ama dediğim gibi hala araftayım :)
Kombi tipi modelleri iyi arastir kullanici yorumlarina bak. Cunku birkac arkadas kombi tipindne Hic memnun kalmadi Hatta birisi arizalaninca klasik olanlardan aldi

Aksine ben kombi tipinden cok memnunum herkese de onu tavsiye ediyorum bir daha alsam yine ayni tipten alirim bozulanlar zaten cogu klasik bozulacagi zaman her halukarda bozulur ama kullanis acisindan kombi tipi diyorum

Son düzenleme:
Aksine ben kombi tipinden cok memnunum herkese de onu tavsiye ediyorum bir daha alsam yine ayni tipten alirim bozulanlar zaten cogu klasik bozulacagi zaman her halukarda bozulur ama kullanis acisindan kombi tipi diyorum kesinlikle

Kullanım açısından bana da rahat geldi açıkçası günlük kullanımda sebze vs almak için yere eğilmek istemiyorum ama yine de araştırıp o şekilde seçeceğim. Bilgilendirme için size de teşekkür ediyorum.

Aksine ben kombi tipinden cok memnunum herkese de onu tavsiye ediyorum bir daha alsam yine ayni tipten alirim bozulanlar zaten cogu klasik bozulacagi zaman her halukarda bozulur ama kullanis acisindan kombi tipi diyorum
Buzluk bolumu cekmeceli degil mi? Cekmeceli olunca aslinda daha duzenli oluyor ama hacim daha az oluyor. Gerci simdi herkes ekstra Derin dondurucu da aliyor.

markası ne canım? ben bosch kullanıyorum ve dakikalı programlar var tablet de kullansan likit de kullansan süre program sana kalmış.

kızlar şöyle 4programlı yanlıs hatırlamıyosam hızlı ekonomik yogun bi secenek daha var hatırlayamadm
ekonomikte 50derece yazıyo yogunda 70derece ama ekonomik yıkasamda yogun yıkasamda 2saati gecıyo bitirmesi hızlı 1saatmıs onda yıkamadm hıc ama 1saat oldugunu sanmıyorum hc onunda
arcelik makınam

Kombi tipi modelleri iyi arastir kullanici yorumlarina bak. Cunku birkac arkadas kombi tipindne Hic memnun kalmadi Hatta birisi arizalaninca klasik olanlardan aldi
canım benımki de kombi tıp ck memnunum altta buzluk olması daha rahat bence cok sukur 3yıl olcak ocakta arızlanmadı hıc arcelik markası
dream_catcherr

Buzluk bolumu cekmeceli degil mi? Cekmeceli olunca aslinda daha duzenli oluyor ama hacim daha az oluyor. Gerci simdi herkes ekstra Derin dondurucu da aliyor.

dondurucu kısmı çekmeceli iki bölme şeklinde hatta üst bölme geniş (XL yazıyordu çekmecesinde) , alt daha küçük standartlardan daha büyük boyutlarda seçtiğim dolap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…