- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.721
1 gr lık altın param kaldı . 150 lıra oğlana karne parası verdım . Kumbarasına attı oyuncak almak ıcın epey debelendı ama hoşuna gıtmedı yaz basında su altı kamerası alacak topladığı paralarla.o yüzden benım, babanın dedelerın verdıgı paralar kumbaraya gıttı .En son 380 lırayı yok saymıştım , ıyı kıde saymışım kendı bütçemdenaltın fiyatları dündene beri artıyor. gerçi 16 sinde atayı daha yüksekten almistim
8 program var bende basa bela, bende cozemıyorum artık bu durumu 2.20 dk yıkıyor tabletle.yaa bizim makına da 2saat kusurde yıkıyonacaba tablet koydugumdan mı gercı daha evvel sıvı da kullandım yıne uzundu servis cagırdık annem vardı adam calıstırmıs oyle uzun surmemıs nerde hata yapıyorum bılmıyprum
migrosta bulaşık deterjanlari indirimdeymis.stok olayına fena takıldım. eşim dalga geçiyor benle.bulaşık makinesi için siz neler kullanıyorsunuz?
benim herşeyim arçelik. 14 yıli doldurdu kullanıyorum. camasır makinem icin bir kez parça değişti. buzdolabı hariç diğerlerinden çok memnunum. annem camasir ankastre icim bosch ; buzdolabi ve bulasik makinesinde Siemens kullanıyor. hepsinden çok memnun.ben özellikle buzdolabını beğeniyorum. buzluk kısmı altta olanlardan ve derindondurucu tarzında. aslında Siemens daha pahalı olurdu arcelik çok pahalanmis demekki
benimki 3 programlı arçelik... ekstradan bir de yarım yıkama özelliği var... 58' kısa olduğu için daha çok elektrik ve su harcıyor...aynı performansta yıkaması için daha fazla güç harcıyor öyle anlatayım1 gr lık altın param kaldı . 150 lıra oğlana karne parası verdım . Kumbarasına attı oyuncak almak ıcın epey debelendı ama hoşuna gıtmedı yaz basında su altı kamerası alacak topladığı paralarla. En son 380 lırayı yok saymıştım , ıyı kıde saymışım kendı bütçemden
O yüzden benım, babanın dedelerın verdıgı paralar kumbaraya gıttı .
3 gundur evdeydim , eğlence merkezıne goturduk onu , neslı tükenmek uzere olan hayvanları zıyaret, korku tunelı ve safarı . Sonrakı gun sınemaya gıttık , can dostlar baya ıyıydı
Dunde buz patenine goturdum
Bu hafta sonuda bır sınema yapıp tatılı kapatmayı düşünüyorum , okulların açılmasına az kaldı dıye dıye yedık tatılı
8 program var bende basa bela, bende cozemıyorum artık bu durumu 2.20 dk yıkıyor tabletle.can09e canım nasıl yanı bıraz daha anlatır mısın bende en kısa dıye hep onda yıkatıyorum
Simdiden mutluluklar Güle Güle Guzel gunlerde kullaninBende baya araştırma yaptım ikisi arasında kaldım ama sanırım Siemens alacağım :)
Kombi tipi modelleri iyi arastir kullanici yorumlarina bak. Cunku birkac arkadas kombi tipindne Hic memnun kalmadi Hatta birisi arizalaninca klasik olanlardan aldiBende Arçelik daha pahalı olunca şaşırdım açıkcası, buzdolabı olarak alttan donduruculu modellere baktım onlardan beğendim bende. Muhtemelen Siemens alacağım ama dediğim gibi hala araftayım :)
Simdiden mutluluklar Güle Güle Guzel gunlerde kullanin
Kombi tipi modelleri iyi arastir kullanici yorumlarina bak. Cunku birkac arkadas kombi tipindne Hic memnun kalmadi Hatta birisi arizalaninca klasik olanlardan aldi
Aksine ben kombi tipinden cok memnunum herkese de onu tavsiye ediyorum bir daha alsam yine ayni tipten alirim bozulanlar zaten cogu klasik bozulacagi zaman her halukarda bozulur ama kullanis acisindan kombi tipi diyorum kesinlikle
Rica ederim sen kafana takilan sey oldukca gel sor mutlaka bir bilen cikan.hımm bunu aklıma yazdım araştırmalara daha farklı açılardan devam edeceğim çok teşekkür ederim
Tabiki sorarım seve seve :)Rica ederim sen kafana takilan sey oldukca gel sor mutlaka bir bilen cikan.
Buzluk bolumu cekmeceli degil mi? Cekmeceli olunca aslinda daha duzenli oluyor ama hacim daha az oluyor. Gerci simdi herkes ekstra Derin dondurucu da aliyor.Aksine ben kombi tipinden cok memnunum herkese de onu tavsiye ediyorum bir daha alsam yine ayni tipten alirim bozulanlar zaten cogu klasik bozulacagi zaman her halukarda bozulur ama kullanis acisindan kombi tipi diyorum
markası ne canım? ben bosch kullanıyorum ve dakikalı programlar var tablet de kullansan likit de kullansan süre program sana kalmış.
1 gr lık altın param kaldı . 150 lıra oğlana karne parası verdım . Kumbarasına attı oyuncak almak ıcın epey debelendı ama hoşuna gıtmedı yaz basında su altı kamerası alacak topladığı paralarla.o yüzden benım, babanın dedelerın verdıgı paralar kumbaraya gıttı .En son 380 lırayı yok saymıştım , ıyı kıde saymışım kendı bütçemden
3 gundur evdeydim , eğlence merkezıne goturduk onu , neslı tükenmek uzere olan hayvanları zıyaret, korku tunelı ve safarı . Sonrakı gun sınemaya gıttık , can dostlar baya ıyıydı
Dunde buz patenine goturdum
Bu hafta sonuda bır sınema yapıp tatılı kapatmayı düşünüyorum , okulların açılmasına az kaldı dıye dıye yedık tatılı
8 program var bende basa bela, bende cozemıyorum artık bu durumu 2.20 dk yıkıyor tabletle.can09e canım nasıl yanı bıraz daha anlatır mısın bende en kısa dıye hep onda yıkatıyorum
canım benımki de kombi tıp ck memnunum altta buzluk olması daha rahat bence cok sukur 3yıl olcak ocakta arızlanmadı hıc arcelik markasıKombi tipi modelleri iyi arastir kullanici yorumlarina bak. Cunku birkac arkadas kombi tipindne Hic memnun kalmadi Hatta birisi arizalaninca klasik olanlardan aldi
Buzluk bolumu cekmeceli degil mi? Cekmeceli olunca aslinda daha duzenli oluyor ama hacim daha az oluyor. Gerci simdi herkes ekstra Derin dondurucu da aliyor.
bu arada beyaz esyalarımın hepsı arcelik aspıratör ve bulask makınasından memnun degılım bozulmadılar ama tam verımlı oldukları soylenemezTabiki sorarım seve seve :)
canım benımki de kombi tıp ck memnunum altta buzluk olması daha rahat bence cok sukur 3yıl olcak ocakta arızlanmadı hıc arcelik markası
dream_catcherr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?