- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.741
bu arada beyaz esyalarımın hepsı arcelik aspıratör ve bulask makınasından memnun degılım bozulmadılar ama tam verımlı oldukları soylenemez
camasır bulask ve fırınımdan memnunum
Aksine genis benim baya birsey aliyorBuzluk bolumu cekmeceli degil mi? Cekmeceli olunca aslinda daha duzenli oluyor ama hacim daha az oluyor. Gerci simdi herkes ekstra Derin dondurucu da aliyor.
Benim evimde süpürgem hariç herşeyim Arçelik ve inanılmaz memnunum.Merhaba kızlar Ağustos ayında nasipse düğünüm olacak, ancak biz bu aralar beyaz eşyayı alalım diyoruz hazır indirimler varken. Arçelik ve Siemens arasında kararsız kaldık aralarında 200 Tl bir fark var (arçelik pahalı) ancak benim gönlümde yatan Siemens oldu, sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
Ne zaman aldınız ve kaç yıldır kullanıyorsunuz acabaBenim evimde süpürgem hariç herşeyim Arçelik ve inanılmaz memnunum.
Ben evlenmeden önce de annemin 2 farklı evinde Arçelik kullanılıyordu annemde çok memnundu. Bende 1.5 yıllık evliyim çok memnumum. Kaç tl harcadık hatırlamıyorum şuan. Kv ile annem beyaz eşya mobilya perde filan yarı yarıya ödemişlerdi.Ne zaman aldınız ve kaç yıldır kullanıyorsunuz acaba
hımm bunu aklıma yazdım araştırmalara daha farklı açılardan devam edeceğim çok teşekkür ederim
Kizlar en fazla 2 aylik stok kaldi yavastan ilave yapmam lazim bugun bimden misin bulasik deterjani var ikili alayim diyorum hem denemek istiyordum bingonun ikili yumusaticisi ve vikingin cok amacli ve mutfak spreyini alayim diyorum onlarida denemek istiyordum
A101e abc nin 10 kg makina detarjani 39,95 31 ocakta gelecekmis ondan da alayim diyorum
Teşekkür ederim cevabınız için :)Ben evlenmeden önce de annemin 2 farklı evinde Arçelik kullanılıyordu annemde çok memnundu. Bende 1.5 yıllık evliyim çok memnumum. Kaç tl harcadık hatırlamıyorum şuan. Kv ile annem beyaz eşya mobilya perde filan yarı yarıya ödemişlerdi.
biriktirmiştir canım benim eşimde öyle der ama benden habersiz yapmaz çoğu şeyi arada yapıyodurda ben hissetmiyorum :)Kizlar eslerden bahsetmissiniz kadinlar eslerine daha kolay ayak uyduruyor ama erkekler biraz zor
Para konularinda hala esimle tam anlasabildigimiz soylenemez
3-4 aydir aldigimiz altinlarda hep zarardayim acele edipte aldigim icin bu ay birikim bende dedi sen hep zarar ediyorsun laf soylemek icin bir bahane buldu
Dun dedimki bu ay bakalim ne kadar kenara koyabileceksin dedim guldu yicem ben onu dedibuyuk ihtimal beni kizdirmak icin dedi ama oyle birsey yapsa hic iyi seyler olmaz cunku onada kac kere dedim eylulde ucretsiz izine ayrilcam ne biriktirdim biriktirdim her ay benim icin cok onemli
sorduğun mesaja dönemedim ama beyaz eşya için fikir vermek istedim
Ben buzdolabını samsung, diğerlerini bosch aldım çok memnunum özellikle fırınım çok programlı olmamasına rağmen iyi pişiriyor
Annem arçelik severdi, 5 yıl önce aldı, hepsi şu an hurda olsa yeri var. Çamaşır makinesi binbir uğraş ile ( aynı arızayı ... kez fişe yazarlarsa değişim / iade geliyor ve servis genelde yazmıyor ) 2 defa değişti. Tost makinesi 2 defa değişti. 3. yü çöpe attık.
Bulaşık makinesi tam bir facia ve arızasını anlatamadık bile. Ztn heryeri paslandı değişmesi gerekiyor rafın yürüdüğü kapak gözle görülür şekilde yamuk ama biz tabakları ağırlıklarına göre ölçüp dizecekmişiz o zmn fırlamazmış. Raf yerinden fırlıyor.
Buzdolabı da defalarca arıza yaptı arızalı seriymiş, ama şu da olsun buda olsun dediler değiştirmediler. Annem artık bıktı, tek tek değiştiricem bunlarla uğraşamam dedi
Ocağımız patladı cam ocaktı sönük durumdayken tuzla buz oldu. 2 ay ocaksız kaldık, elektrik faturaları tam konserve döneminde tavan yaptı elektirikli tek ocak almıştık. Tamamen değiştirmediler, biz ztn son noktadaydık, camını takarken çizmisler soymuslar. Ve bingo, bize iyilik olsun diye getirmişler aslında bir contası yokmus, hala contasız 1 yıl oldu gelen giden arayan yok. Tam anlamıyla yıldık. Bıktık. Son nokta yani ugrasacak halimiz kalmadı
Kardeşim samsung kullanıyor çamaşır makinesinden memnun
Bulaşık makinesi iç dizaynı sevmiyor, her marka farklı oluyor dikkat edersin
Buzdolabı altı dondurucu olanlardan. Ve sevmedi, kullanamıyor. Üst raflar dagınık kalıyor ulaşamıyorum diyor. Birazda boy ile alakalı ben daha kısayım ve hayatta kullanamam.
TV ikimizde de lg çok memnunuz.
Aslında tamamen şans işi. Bizim bölgede samsung servisi iyi, bosch orta karar arçelik berbat.
Bize denk gelen ürünlerde kötü olduğu için asla arçeliğin kapısından geçmem geçmedim de fiyatları modelleri de bilmiyorum, eskiden taş gibi olan markanın şimdi bu hale gelmesi çok üzücü.
bende bosh marka kombi tipine bakarken gıcık satıcı banada tavsiye etmem size boyunuz kısa zorlanırsınız dedi 1.61 boyum nasıl canım sıkılmıştı sanane demi kullanacak olan benimEmek vererek uzun uzun yazdığınız için teşekkür ediyorum, başınıza gelenler talihsizlik olmuş baya oldukça üzücü. Boy olarak sıkıntım yok o nedenle üst raflardan yana sorun yaşayacağımı düşünmüyorum :) bizim evimizde de arçelik var ancak hemen hemen herkes eski arçelik kalitesinin kalmadığını söylüyor bende o nedenle siemense daha sıcak bakıyorum. Ablam bulaşık ve çamaşırda bosch kullanıyor , buzdolabında siemens. Buzdolabından oldukça memnun ancak bulaşık için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. O nedenle boschu eledim bende bakalım kısmet artık dediğiniz gibi tamamen şans işi oluyor bu tarz şeyler.
bende bosh marka kombi tipine bakarken gıcık satıcı banada tavsiye etmem size boyunuz kısa zorlanırsınız dedi 1.61 boyum nasıl canım sıkılmıştı sanane demi kullanacak olan benim
Emek vererek uzun uzun yazdığınız için teşekkür ediyorum, başınıza gelenler talihsizlik olmuş baya oldukça üzücü. Boy olarak sıkıntım yok o nedenle üst raflardan yana sorun yaşayacağımı düşünmüyorum :) bizim evimizde de arçelik var ancak hemen hemen herkes eski arçelik kalitesinin kalmadığını söylüyor bende o nedenle siemense daha sıcak bakıyorum. Ablam bulaşık ve çamaşırda bosch kullanıyor , buzdolabında siemens. Buzdolabından oldukça memnun ancak bulaşık için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. O nedenle boschu eledim bende bakalım kısmet artık dediğiniz gibi tamamen şans işi oluyor bu tarz şeyler.
bende bosh marka kombi tipine bakarken gıcık satıcı banada tavsiye etmem size boyunuz kısa zorlanırsınız dedi 1.61 boyum nasıl canım sıkılmıştı sanane demi kullanacak olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?