Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bu arada beyaz esyalarımın hepsı arcelik aspıratör ve bulask makınasından memnun degılım bozulmadılar ama tam verımlı oldukları soylenemez
camasır bulask ve fırınımdan memnunum

Hepsini aynı marka almayı düşünüyorum alırken daha uygun oluyor, ekonomi malum dikkatli harcamak gerek cevap için telrar teşekkür ederim:) fırın aspiratör vs almayacağim ankastre mutfaklı ev olduğu için onlar mevcut :)

Benim evimde süpürgem hariç herşeyim Arçelik ve inanılmaz memnunum.

Akşama tavada patates tavuk yapacağım yanına yoğurt çorbası salata turşu . Çayın yanına da profiterol yaptım . Annemler Perşembe günü sabah 10 a bilet aldılar geri dönecekler annem bana hediye kamkat ağacı satın aldı netten 3.5 yaşında .Kargoda geliyor hafta sonu ona yeşil büyük güzel bir saksı alacağız eşinle büyüdükçe annemleri anarız diye düşündük.

Ne zaman aldınız ve kaç yıldır kullanıyorsunuz acaba
Ben evlenmeden önce de annemin 2 farklı evinde Arçelik kullanılıyordu annemde çok memnundu. Bende 1.5 yıllık evliyim çok memnumum. Kaç tl harcadık hatırlamıyorum şuan. Kv ile annem beyaz eşya mobilya perde filan yarı yarıya ödemişlerdi.

Kizlar en fazla 2 aylik stok kaldi yavastan ilave yapmam lazim bugun bimden misin bulasik deterjani var ikili alayim diyorum hem denemek istiyordum bingonun ikili yumusaticisi ve vikingin cok amacli ve mutfak spreyini alayim diyorum onlarida denemek istiyordum
A101e abc nin 10 kg makina detarjani 39,95 31 ocakta gelecekmis ondan da alayim diyorum

hımm bunu aklıma yazdım araştırmalara daha farklı açılardan devam edeceğim çok teşekkür ederim

sorduğun mesaja dönemedim ama beyaz eşya için fikir vermek istedim
Ben buzdolabını samsung, diğerlerini bosch aldım çok memnunum özellikle fırınım çok programlı olmamasına rağmen iyi pişiriyor
Annem arçelik severdi, 5 yıl önce aldı, hepsi şu an hurda olsa yeri var. Çamaşır makinesi binbir uğraş ile ( aynı arızayı ... kez fişe yazarlarsa değişim / iade geliyor ve servis genelde yazmıyor ) 2 defa değişti. Tost makinesi 2 defa değişti. 3. yü çöpe attık.
Bulaşık makinesi tam bir facia ve arızasını anlatamadık bile. Ztn heryeri paslandı değişmesi gerekiyor rafın yürüdüğü kapak gözle görülür şekilde yamuk ama biz tabakları ağırlıklarına göre ölçüp dizecekmişiz o zmn fırlamazmış. Raf yerinden fırlıyor.
Buzdolabı da defalarca arıza yaptı arızalı seriymiş, ama şu da olsun buda olsun dediler değiştirmediler. Annem artık bıktı, tek tek değiştiricem bunlarla uğraşamam dedi
Ocağımız patladı cam ocaktı sönük durumdayken tuzla buz oldu. 2 ay ocaksız kaldık, elektrik faturaları tam konserve döneminde tavan yaptı elektirikli tek ocak almıştık. Tamamen değiştirmediler, biz ztn son noktadaydık, camını takarken çizmisler soymuslar. Ve bingo, bize iyilik olsun diye getirmişler aslında bir contası yokmus, hala contasız 1 yıl oldu gelen giden arayan yok. Tam anlamıyla yıldık. Bıktık. Son nokta yani ugrasacak halimiz kalmadı
Kardeşim samsung kullanıyor çamaşır makinesinden memnun
Bulaşık makinesi iç dizaynı sevmiyor, her marka farklı oluyor dikkat edersin
Buzdolabı altı dondurucu olanlardan. Ve sevmedi, kullanamıyor. Üst raflar dagınık kalıyor ulaşamıyorum diyor. Birazda boy ile alakalı ben daha kısayım ve hayatta kullanamam.
TV ikimizde de lg çok memnunuz.
Aslında tamamen şans işi. Bizim bölgede samsung servisi iyi, bosch orta karar arçelik berbat.
Bize denk gelen ürünlerde kötü olduğu için asla arçeliğin kapısından geçmem geçmedim de fiyatları modelleri de bilmiyorum, eskiden taş gibi olan markanın şimdi bu hale gelmesi çok üzücü.

Bugün gelen viking ürünlerini tavsiye ederim
Özellikle küçük çocuklu ailelerde wc temizleyicisi ideal, kokusu hiç rahatsız etmiyor

Kızlar pril tablet kullanan varmı?

Teşekkür ederim cevabınız için :)

biriktirmiştir canım benim eşimde öyle der ama benden habersiz yapmaz çoğu şeyi arada yapıyodurda ben hissetmiyorum :)

Emek vererek uzun uzun yazdığınız için teşekkür ediyorum, başınıza gelenler talihsizlik olmuş baya oldukça üzücü. Boy olarak sıkıntım yok o nedenle üst raflardan yana sorun yaşayacağımı düşünmüyorum :) bizim evimizde de arçelik var ancak hemen hemen herkes eski arçelik kalitesinin kalmadığını söylüyor bende o nedenle siemense daha sıcak bakıyorum. Ablam bulaşık ve çamaşırda bosch kullanıyor , buzdolabında siemens. Buzdolabından oldukça memnun ancak bulaşık için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. O nedenle boschu eledim bende bakalım kısmet artık dediğiniz gibi tamamen şans işi oluyor bu tarz şeyler.

bende bosh marka kombi tipine bakarken gıcık satıcı banada tavsiye etmem size boyunuz kısa zorlanırsınız dedi 1.61 boyum nasıl canım sıkılmıştı sanane demi kullanacak olan benim

bulaşık makinesinin iç dizaynında alt kısmı sevmiyorum
Ama frosh marka bulaşık tableti ile yarım tablet ile yıkıyorum çok memnunum ne koku ne çizik var
Buzdolabı da samsungtaki iç hacim ve teknoloji diğer markalarda çok daha pahalıydı, o yüzden almıştım, bir sorun yaşamadım seviyorum da

bende bosh marka kombi tipine bakarken gıcık satıcı banada tavsiye etmem size boyunuz kısa zorlanırsınız dedi 1.61 boyum nasıl canım sıkılmıştı sanane demi kullanacak olan benim

Kızmayın ya, bende ilk onu düşündüm bu boyla nasıl kullanayım üst rafları

çamaşır makinem buzdolabım ve elektrik süpürgem siemens
bulaşık makinesi fırın ve mikro dalga arçelik... bulaşık makinesini de siemens alıcaktım fakat, teslim edemediler oyaladılar ben de iptal ettim, 2 ayda paramı zor iade ettiler.. ilki de arçelikti 14 sene kullandım.. siemensler maşallahh 17 sene olacak eylülde... gittiği yere kadar diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…