Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bitki çayı demlendim ihlamur adaçayı elma kabuğu çubuk tarçın. Birazdan içeriz pastada yaptım.Çiğ köfte siparıs ettik pastayla pek gitmez amaOğlanjn doğum günü 30mart 4yasına giriyorBabası buradayken kutlayalım dedim okulda yapıyor herkes partı oda özeniyor.Pazartesş veya salı günü yapacağız kısmetse.Robot trenlı pasta istiyor 20kişilk pasta 100tl dedıler siparıs verecegım birde kurabıye yapacağım simit alıp 4e bolerız 16kısı sınıfları 6tane fln simit alayım dıyorum.Şimdi mavi renk tabak çatal masa örtüsü balon popcorn kutusu bardak fln alacağız netten.Evde Mısır patlatma makınamız var Mısır patlatıp ondanda götürürüm doldururlar kutulara.Birde doğum günü çocuğu arkadaşlarına hedıye dağıtıyor bize boyama kitabı yollayan oldu uflemelı kopuk yollayan çorap yollayan oldu.Bende mavi karton külah alıp içine bonubon ve çiğ kuruyemıs doldurayım dedım.100tl malzemelere gider uçur zıvır 300tl masraf olacak ama ailece okulda kutlayacağız oğlanın mutluluğu paha biçilemez ya heyecanlanıyorum çok

Şimdiden doğum günü kutlu olsun canım

Çok iyi düşünmüşsün, mısır patlatma olayını tuttum bizde de var makina aklımda olsun pastaya da iyi fiyat almışsın, uygum bi kostumde bakabilirsin yada siyah giydirip üste pelerin falan. Çocuklar seviyorlar boyle seyleri, guzel yasları olsun inş

Eşim az önce kv ile konuşuyor telefon hoparlörde kv diyor ki eee oğlum ne yediniz ne içtiniz ? diyor .Ona neyse ne yedik içtik annemler burada duysalar ne kadar ayıp ya sinir etti akşam akşam .

Bugün gelen viking ürünlerini tavsiye ederim
Özellikle küçük çocuklu ailelerde wc temizleyicisi ideal, kokusu hiç rahatsız etmiyor

Kızlar pril tablet kullanan varmı?
canım ben prilin elde yıkamasını aldm hıc begenmemıstm az bi bulaskta defalarca sıkmam gerekti fairye döndüm
bulasık makınası içinde pril sıvı kullanmıstm kırmızı olan fena degıldi ama yıne fairy gbı degıl hele fınısh tablet hıc memnun kalmadm onda da yıne fairy tablet aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…