- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.781
Denk gelirse aktuelden bakin hosunuza gitmezse iade edersiniz canim
Şimdiden doğum günü kutlu olsun canımBitki çayı demlendim ihlamur adaçayı elma kabuğu çubuk tarçın. Birazdan içeriz pastada yaptım.Çiğ köfte siparıs ettik pastayla pek gitmez ama Oğlanjn doğum günü 30mart 4yasına giriyor Babası buradayken kutlayalım dedim okulda yapıyor herkes partı oda özeniyor.Pazartesş veya salı günü yapacağız kısmetse.Robot trenlı pasta istiyor 20kişilk pasta 100tl dedıler siparıs verecegım birde kurabıye yapacağım simit alıp 4e bolerız 16kısı sınıfları 6tane fln simit alayım dıyorum.Şimdi mavi renk tabak çatal masa örtüsü balon popcorn kutusu bardak fln alacağız netten.Evde Mısır patlatma makınamız var Mısır patlatıp ondanda götürürüm doldururlar kutulara.Birde doğum günü çocuğu arkadaşlarına hedıye dağıtıyor bize boyama kitabı yollayan oldu uflemelı kopuk yollayan çorap yollayan oldu.Bende mavi karton külah alıp içine bonubon ve çiğ kuruyemıs doldurayım dedım.100tl malzemelere gider uçur zıvır 300tl masraf olacak ama ailece okulda kutlayacağız oğlanın mutluluğu paha biçilemez ya heyecanlanıyorum çok
Çok iyi düşünmüşsün, mısır patlatma olayını tuttum bizde de var makina aklımda olsunBitki çayı demlendim ihlamur adaçayı elma kabuğu çubuk tarçın. Birazdan içeriz pastada yaptım.Çiğ köfte siparıs ettik pastayla pek gitmez ama Oğlanjn doğum günü 30mart 4yasına giriyor Babası buradayken kutlayalım dedim okulda yapıyor herkes partı oda özeniyor.Pazartesş veya salı günü yapacağız kısmetse.Robot trenlı pasta istiyor 20kişilk pasta 100tl dedıler siparıs verecegım birde kurabıye yapacağım simit alıp 4e bolerız 16kısı sınıfları 6tane fln simit alayım dıyorum.Şimdi mavi renk tabak çatal masa örtüsü balon popcorn kutusu bardak fln alacağız netten.Evde Mısır patlatma makınamız var Mısır patlatıp ondanda götürürüm doldururlar kutulara.Birde doğum günü çocuğu arkadaşlarına hedıye dağıtıyor bize boyama kitabı yollayan oldu uflemelı kopuk yollayan çorap yollayan oldu.Bende mavi karton külah alıp içine bonubon ve çiğ kuruyemıs doldurayım dedım.100tl malzemelere gider uçur zıvır 300tl masraf olacak ama ailece okulda kutlayacağız oğlanın mutluluğu paha biçilemez ya heyecanlanıyorum çok
Traş makinası alın sürekli masraftan kurtulun bence:)Pahali ama daha uzun süre kullanılıyo canım
Çok mu daha tamamen gelmesineYemeğimiZi yedik çok şükür bugünümüze eşim yanımızda çok mutluyuz ya keşke gitmese.
Aynen bende yazacaktım ben eşime almıştım 2 yıl oldu galiba philips ıslak kuru tıraş makinası çok memnun sadece izin bitince uzattıgı sakalları kesmek için jilet kullanır onun dışında hep makinaTraş makinası alın sürekli masraftan kurtulun bence:)
2020 yaza dönecek canım.Zaten söylenti varmış şark 3yıla çıkacak diyeÇok mu daha tamamen gelmesine
Eşimin var traş makınası çok memnun braun markaTraş makinası alın sürekli masraftan kurtulun bence:)
Sağol canımŞimdiden doğum günü kutlu olsun canım
Püre bizimki phılıps ıslak kuru çalışıyor birazdan sana kodunu atayım eşim aşırı seviyor annem hediye almıştı .Markasi kodu vs
Braun 9 serisi eşimde olanTras makinesi önerilerinizi alayim öyleyse.
Kılı içe alan dışari dökmeyen
BRAUN Series 9 9260s Elektrikli Islak ve Kuru Tıraş MakinesiMarkasi kodu vs
PahaliymissBRAUN Series 9 9260s Elektrikli Islak ve Kuru Tıraş Makinesi
canım ben prilin elde yıkamasını aldm hıc begenmemıstm az bi bulaskta defalarca sıkmam gerekti fairye döndümBugün gelen viking ürünlerini tavsiye ederim
Özellikle küçük çocuklu ailelerde wc temizleyicisi ideal, kokusu hiç rahatsız etmiyor
Kızlar pril tablet kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?