Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tünaydın kahvaltı yaptık. 2 yufkam kalmıştı bende hemen börek sardım 2 poşet buzluğa attım pratik oluyor . Annem kuru dolma yapıyor bende mercimek çorbası ve browni yapacağım . Yarın dönüyorlar zaten eşim sabah şubeye ekmek alıyor bakalım para toplanmadı biz ödüyoruz ekmek parasını sabah sinirlendim ya Ekmek alınacaksa bu ayki para toplanır biz eksik para veririz geri kalanına ise ekmeği alırız ama tabi hiççç bakalım neyse kumkatım kargoda geliyor onu bekliyorum. Hafta sonu saksı ve torf alacağız

Selamlar fairy 60li 57 tl diyor esim evde 20 tablet falan kaldi o finish. Elidor 9.5 tl. Ne dersiniz kizlar fiyatlar iyi mi?

Evet ben degistirince saclarim cok dokuluyor
saçların dökülmesi daha çok bir şeylerin eksikliğinden kaynaklı bence.. özellikle demir ve d çok etkiliyor... bir de mevsimsel dökülmeler var o ayrı... benimkiler de çok dökülürdü banyoda ayrı çıktığımda ayrı gelirdi elime... şu haplardan damlalardan sonra epey azaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…