- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.821
ayy hadı guzel haberler beklıyoruz Rabbim hayırla sonuclandırsınCumartesi gunu olacak
afiyetle tüketin canımMerhaba herkese
Gorumcemgilden kargo geldi kendileri dogu gorevindeler
3 kilo biber salcasi
Karakovan bali
Turk kahvesi
Karadut receli
Ceviz receli gondermisler sagolsunlar
Tesekkur ederim canimafiyetle tüketin canım
Afiyet olsun saglikla tuketinMerhaba herkese
Gorumcemgilden kargo geldi kendileri dogu gorevindeler
3 kilo biber salcasi
Karakovan bali
Turk kahvesi
Karadut receli
Ceviz receli gondermisler sagolsunlar
Selamlar fairy 60li 57 tl diyor esim evde 20 tablet falan kaldi o finish. Elidor 9.5 tl. Ne dersiniz kizlar fiyatlar iyi mi?
Elidor 550 ml en dusuk 15 tl ye var onun fiyati iyiymis ama fairy sanki o kadar da degilSelamlar fairy 60li 57 tl diyor esim evde 20 tablet falan kaldi o finish. Elidor 9.5 tl. Ne dersiniz kizlar fiyatlar iyi mi?
Kalsin dedim bulasik deterjanina.. bir de finish 50li 38 tl diyor.70 li hepsi burada fairy 41 liraydı o daha iyi oluyor platinium olması şart değilse ona bakabilir
Loreal alalim deneyelim dedim.. 9.5 fiyat cok iyi o zmn 500ml sanirim.Elidor 550 ml en dusuk 15 tl ye var onun fiyati iyiymis ama fairy sanki o kadar da degil
Loreal guzel canim ben seviyorumLoreal de ayniymis onu mu denesem?
Denicem bakalim canim.. degistirmek iyi degil deniyor ama bakalim:)Loreal guzel canim ben seviyorum
Benim saclarim ince telli ve Cok cabuk yaglaniyor Cok sampuan denedim bana en iyisi Pantene aqualight geldi. O da 11-12 lira civari filanLoreal de ayniymis onu mu denesem?
Evet ben degistirince saclarim cok dokuluyorDenicem bakalim canim.. degistirmek iyi degil deniyor ama bakalim:)
şampuanlar da pahalandı 15,90 falan fiyatlarda indirimdeyken alalım bakalımBenim saclarim ince telli ve Cok cabuk yaglaniyor Cok sampuan denedim bana en iyisi Pantene aqualight geldi. O da 11-12 lira civari filan
saçların dökülmesi daha çok bir şeylerin eksikliğinden kaynaklı bence.. özellikle demir ve d çok etkiliyor... bir de mevsimsel dökülmeler var o ayrı... benimkiler de çok dökülürdü banyoda ayrı çıktığımda ayrı gelirdi elime... şu haplardan damlalardan sonra epey azaldı..Evet ben degistirince saclarim cok dokuluyor
Benim sadece sampuan stogum var hepsinden var zaten dokuluyo her türlüDenicem bakalim canim.. degistirmek iyi degil deniyor ama bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?