- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.801
Reyonlarda gezerken aklina geldi. Gilette bakti. Once bi afalladi. Sonra tekrar fiyata bakti. Istemsizce küfür..Bi zahmet tiraslarini da kendileri dusunsunler...
Kimisi makine kullanamiyor kardesim de esim de kullanmiyor... denediler sevmediler. Her sey ates pahasi zatenReyonlarda gezerken aklina geldi. Gilette bakti. Once bi afalladi. Sonra tekrar fiyata bakti. Istemsizce küfür..ya gercekten fena pahalanmis.
Evet aynen öyle aşırı pahalandı. Bizimkilerde malum sürekli traş halindeler . Bu yüzden en iyisi güzel bir traş makinası phılıps AT750 aquatec wet dry. Fiyatı orta seviyelerde bizce . Eşim ilk kullanmıyordu sonra bi deneyeyim dedi başladı . Şimdi hiç jilet satın almıyoruz . Önceden aldığımız jilet 60 tl di baya kar ettik buradan. Ben hep ilgileniyordum traş köpüğü jileti duş jeli şampuanı filan sağ olsun oda benimle aynı şekilde .Reyonlarda gezerken aklina geldi. Gilette bakti. Once bi afalladi. Sonra tekrar fiyata bakti. Istemsizce küfür..ya gercekten fena pahalanmis.
Reyonlarda gezerken aklina geldi. Gilette bakti. Once bi afalladi. Sonra tekrar fiyata bakti. Istemsizce küfür..ya gercekten fena pahalanmis.
canım ben prilin elde yıkamasını aldm hıc begenmemıstm az bi bulaskta defalarca sıkmam gerekti fairye döndüm
bulasık makınası içinde pril sıvı kullanmıstm kırmızı olan fena degıldi ama yıne fairy gbı degıl hele fınısh tablet hıc memnun kalmadm onda da yıne fairy tablet aldm
Babam Makine kullanir hep ama Benim esim de makine kullanamayangillerden. Evlilik donemi alinir ya alacaktik Hayir kullanamam bosa masraf etme dedi. O zaman takim alalim dedim ona da yanasmadi kalabalik olur, en iyisi kullan at lar dedi. kisiye gore degisiyorKimisi makine kullanamiyor kardesim de esim de kullanmiyor... denediler sevmediler. Her sey ates pahasi zaten
tesekkur ederım canım deniyim onları daElde yikamada viking premiumdan cok memnunum hem daha az kimyasal iceriyormus aklinda olsun bebis geliyor ara ara aktuele geliyor.
Makine icinde en cok yarim tablet frosch u sevdim piril piril cikti oda az kimyasal iceriyor yarim kullaninca cok uyguna da geldi oda bebis icin iyi olur canim
Ama elimde yinede fairy tutuyorum yagli cok yumurtali bulasiklari yikadim
Cumartesi gunu olacaksirkencubin transfer ne zamandı?
Yürüyüş yapmazsın o zamanCumartesi gunu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?