Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Reyonlarda gezerken aklina geldi. Gilette bakti. Once bi afalladi. Sonra tekrar fiyata bakti. Istemsizce küfür.. ya gercekten fena pahalanmis.
Evet aynen öyle aşırı pahalandı. Bizimkilerde malum sürekli traş halindeler . Bu yüzden en iyisi güzel bir traş makinası phılıps AT750 aquatec wet dry. Fiyatı orta seviyelerde bizce . Eşim ilk kullanmıyordu sonra bi deneyeyim dedi başladı . Şimdi hiç jilet satın almıyoruz . Önceden aldığımız jilet 60 tl di baya kar ettik buradan. Ben hep ilgileniyordum traş köpüğü jileti duş jeli şampuanı filan sağ olsun oda benimle aynı şekilde .

Reyonlarda gezerken aklina geldi. Gilette bakti. Once bi afalladi. Sonra tekrar fiyata bakti. Istemsizce küfür.. ya gercekten fena pahalanmis.

Esim flexiball proglide kullaniyor. Ben takip edip aliyorum cunku makinelerin almadigini ters ciktigini soylemisti aslinda kendinden kismaz ama tekrar soracagim. Ben takip edip aliyorum cunku denk getirdigim fiyatlar cok farkli oluyor vaktim de var

Yani hem makine hem de jiletler oldukca pahali. Ama mecburuz napalim.

Burada gezerken birkac emlakci gordum iflas edip kepenk kapatmislar. Devren satilik yaziyordu camlarimda.

Gözleme yiyelim dedik .camda peynirli patatesli patlicanli ispanakli ve sade diye liste halinde yazmislar. Neyse girdik ispanak ve patlicanli istedik. Kadinlar sadece sade var dediler

Pazarlar bile cok pahali. Antibiyotikli 30lu yumurta 17 lira

Ünv veya liseden arkadaslarim var. Görüsmeden olmuyor. Biyerlerde oturduk. Konu devlete atanamamak issizlik para sıkıntısı. Şimdi bu dostlarima nasil hesap ödeteyim ben...

O kadar gelmisiz gezmezsek olmuyor akraba ziyareti yapmasak büyükleri ziyaret etmesek olmuyor.

Kisaca kizlar. Gercekten paramizin hic degeri yok.

Elde yikamada viking premiumdan cok memnunum hem daha az kimyasal iceriyormus aklinda olsun bebis geliyor ara ara aktuele geliyor.

Makine icinde en cok yarim tablet frosch u sevdim piril piril cikti oda az kimyasal iceriyor yarim kullaninca cok uyguna da geldi oda bebis icin iyi olur canim
Ama elimde yinede fairy tutuyorum yagli cok yumurtali bulasiklari yikadim

Açıkcası ben artık refah seviyemizin yükseleceğini düşünmüyorum. Çünkü etraf fırsatçı kaynıyor . Geleceğimiz yaşlılığımız için 1 tl nin bile önemi olduğunu sokağa atılacak hiç paramızın olmadığını düşünüyorum eşimle bu konuda hemfikiriz. Bu yüzden ona göre davranıp öyle yaşamaya çalışıyoruz. Belirli bi hayat kalitemiz var onun altına düşmeden mutfaktan sağlıktan vs kısmadan böyle yaşamak en doğrusu gibi geliyor bana .

Kimisi makine kullanamiyor kardesim de esim de kullanmiyor... denediler sevmediler. Her sey ates pahasi zaten
Babam Makine kullanir hep ama Benim esim de makine kullanamayangillerden. Evlilik donemi alinir ya alacaktik Hayir kullanamam bosa masraf etme dedi. O zaman takim alalim dedim ona da yanasmadi kalabalik olur, en iyisi kullan at lar dedi. kisiye gore degisiyor

tesekkur ederım canım deniyim onları da

Herkese günaydınlar
Eşimin de braun traş makinesi ama gillette de kullanıyor
Kişisel bakım adı üstünde parasına pek bakılmaz diye düşünüyorum bizim saç boyamız kaş bıyığımızı düşününce onların gene ucuz kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…