- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.761
bulaşık makinesinin iç dizaynında alt kısmı sevmiyorum
Ama frosh marka bulaşık tableti ile yarım tablet ile yıkıyorum çok memnunum ne koku ne çizik var
Buzdolabı da samsungtaki iç hacim ve teknoloji diğer markalarda çok daha pahalıydı, o yüzden almıştım, bir sorun yaşamadım seviyorum da
çamaşır makinem buzdolabım ve elektrik süpürgem siemens
bulaşık makinesi fırın ve mikro dalga arçelik... bulaşık makinesini de siemens alıcaktım fakat, teslim edemediler oyaladılar ben de iptal ettim, 2 ayda paramı zor iade ettiler.. ilki de arçelikti 14 sene kullandım.. siemensler maşallahh 17 sene olacak eylülde... gittiği yere kadar diyorum:)
Niye ama çatlarız yani meraktan56,40 tl su faturası
29 tl öğle yemeği.. ne yedin o kadar diye sormayın
Afiyet olsun ne yedin?56,40 tl su faturası
29 tl öğle yemeği.. ne yedin o kadar diye sormayın
inşallah canım.. biraz da şans işi gerçekten... :)Daha çoook 17ler olur inşallah :)
Kesinlikle sans isiinşallah canım.. biraz da şans işi gerçekten... :)
Niye ama çatlarız yani meraktan
sağol canım yaa öyle özel bir şey değil de aramızda gebeler var biraz çekindim işte :))Afiyet olsun ne yedin?
Ben de yemek kartimi kaybettim yenisini cikarttirana kadar yemekler 10 liradan.
Yok canim daha hic birikim yaptigini gormedim ne borca girmek ister ne de birikim :)biriktirmiştir canım benim eşimde öyle der ama benden habersiz yapmaz çoğu şeyi arada yapıyodurda ben hissetmiyorum :)
Biz almistik aktuel urunlerindendi galiba ama iyiki almisiz dedik arabaya da yakisti evdeki koltuk ortuleri gibi durmuyorKizlar arabaya koltuk kilifi alalim diyoruz.tuce_tuce siz almistiniz galiba. Dikkat et dedigin hususlar var mi
Bir de kaca aldiniz
Canım biz arabaya paspas , dikilenlerden direksiyon kılıfı aldık . Bizim araba deri koltuk eğer öyle olmasa kılıf alırdık. Babam kendi arabasına aldı sıfır astrası var onun. Oto aksesuar satan bir yerden almışlardı 300 tl gibi birseydi geçen sene . Ama kaliteli olması lazım yoksa çok kötü oluyor . İçindeki naylon polyester oranının az olması lazım hem yazın çok sıcak oluyor hemde naylon olursa elinize filan elektrik çarpıyorKizlar arabaya koltuk kilifi alalim diyoruz.tuce_tuce siz almistiniz galiba. Dikkat et dedigin hususlar var mi
Bir de kaca aldiniz
Yedek bicakli jilet baliyorum.
Eşim gilette kullanir hep. Malesef cok pahali. Indirime de girmiyorlar
O zaman sen devral birikimi kadınlar daha tutumlu oluyor bugün süt ve 4 tane ayran aldım bimden 9 tl kk dan pazardan 2 kg nar 5tl harcadım sabahta 1.5 lira harcadımYok canim daha hic birikim yaptigini gormedim ne borca girmek ister ne de birikim :)
Pahali ama daha uzun süre kullanılıyo canımYedek bicakli jilet baliyorum.
Eşim gilette kullanir hep. Malesef cok pahali. Indirime de girmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?