Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnşallah sorun yaşamadan kullanmaya devam edersiniz :) Bende umarım aldığım zaman kullanırken sorunsuz kullanırım kuracağım yuvada :)

Daha çoook 17ler olur inşallah :)

Bime gittim asil bingonun ikili yumusaticisindan almak istiyordum 3 tane bim gezdim bulamadim
Aldiklarim missin ikili bulasik detarjani,viking cok amacli ve mutfak temizeyicisi, prize oda spreyi,parex bulasik fircasi toplam 38 tl tuttu

Kizlar arabaya koltuk kilifi alalim diyoruz. tuce_tuce siz almistiniz galiba. Dikkat et dedigin hususlar var mi
Bir de kaca aldiniz
Canım biz arabaya paspas , dikilenlerden direksiyon kılıfı aldık . Bizim araba deri koltuk eğer öyle olmasa kılıf alırdık. Babam kendi arabasına aldı sıfır astrası var onun. Oto aksesuar satan bir yerden almışlardı 300 tl gibi birseydi geçen sene . Ama kaliteli olması lazım yoksa çok kötü oluyor . İçindeki naylon polyester oranının az olması lazım hem yazın çok sıcak oluyor hemde naylon olursa elinize filan elektrik çarpıyor

Avm ye gitmekten vazgeçtik . Eşim gelirken 2 ekmek , chesscake , çekirdek aldı 16 tl ödedik .

dream_catcherr selam derindondurucu hariç tüm beyaz esyalarım bosch inox seri. Kurutma makinasını yeni aldım, diğerlerini yaklasık 6yıldır kullanıyorum. Hepsinden çok memnunum, kullananların cogunlugu arcelikte eski kalitenin kslmadığından bahsediyor. Siemens ve bosch aynı çatı altında zaten, sanırım ben Arçelik ve siemens arasında kalmazdım kalırsam da siemensi secerdim

Yedek bicakli jilet baliyorum.
Eşim gilette kullanir hep. Malesef cok pahali. Indirime de girmiyorlar

Gecen gun trendyolda dusmus ama kacirdim yine denk gelirsem soylerim
Migros ve carfurda % 30 40 a giriyor bence 14 subatta olabilir takip edelim

Köstebek pasta malzemesi, muz, salatalık, kestane aldım, 58tl harcadım .
Fotoğraf çekilip kimliklerimizi değiştirmek istiyoruz, Yarın da harcama olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…