- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.841
loreal güzel ben onu kullanıyorum aslında johnson kullanıyorumda bitmişti stok varmış dolapta gayet güzel geldi saçlarımaLoreal de ayniymis onu mu denesem?
değerlerine baktırdın mı?Benim sadece sampuan stogum var hepsinden var zaten dokuluyo her türlü
deniycem canım bir de ben bakıyım loreale..loreal güzel ben onu kullanıyorum aslında johnson kullanıyorumda bitmişti stok varmış dolapta gayet güzel geldi saçlarıma
onda da tarih önemli diyorlar neye bakıcaz yeni üretim olmasına mı?fınish 90 lı şokta 29 tl öyle yazmışlar bakamadım daha
Kalsin dedim bulasik deterjanina.. bir de finish 50li 38 tl diyor.
onda deterjanın değil de parlatıcının etkisi var canım..Ben finishten hiç memnun kalmadım çok çiziyor ve kalıntı kalıyordu.
Varsa kalsın tabi, aktüellere gelen 100 lü paketlere bakarsınız sonra
Yok canim hic baktirmadim en kısa zamanda baktircamdeğerlerine baktırdın mı?
Elbette beyazlarim oldugu icin ayda bir kendi sac rengime yakin bir renge boyatiyorum.şampuanlar da pahalandı 15,90 falan fiyatlarda indirimdeyken alalım bakalım
boya var mı?
lorealı uygunken 3-4tane almıstm sacımı ck cabuk yaglandırdı tekrar almadım head shoulders kullanıyorumDenicem bakalim canim.. degistirmek iyi degil deniyor ama bakalim:)
son kullanma tarhine bak canmonda da tarih önemli diyorlar neye bakıcaz yeni üretim olmasına mı?
Çok şanslısın yaMerhaba herkese
Gorumcemgilden kargo geldi kendileri dogu gorevindeler
3 kilo biber salcasi
Karakovan bali
Turk kahvesi
Karadut receli
Ceviz receli gondermisler sagolsunlar
elidor çok iyiymişSelamlar fairy 60li 57 tl diyor esim evde 20 tablet falan kaldi o finish. Elidor 9.5 tl. Ne dersiniz kizlar fiyatlar iyi mi?
Migrosta 50li 35ti platiniumu değildir ama bende aylar once 120liyi 70e almıştım. Elidor iyi benceSelamlar fairy 60li 57 tl diyor esim evde 20 tablet falan kaldi o finish. Elidor 9.5 tl. Ne dersiniz kizlar fiyatlar iyi mi?
elbette derken :) boya yapmayan yok mu diyorsunElbette beyazlarim oldugu icin ayda bir kendi sac rengime yakin bir renge boyatiyorum.
Hangi hapları kullanıyorsun canım?saçların dökülmesi daha çok bir şeylerin eksikliğinden kaynaklı bence.. özellikle demir ve d çok etkiliyor... bir de mevsimsel dökülmeler var o ayrı... benimkiler de çok dökülürdü banyoda ayrı çıktığımda ayrı gelirdi elime... şu haplardan damlalardan sonra epey azaldı..
Aynen bunu duymuştum, deride kuruluk oluşunca yağ üretimini tetikliyormuşelbette derken :) boya yapmayan yok mu diyorsun
saç kremi kullanmak zorunda mısın çok mu karışıyor... o da çok yağlandırıyor. bir de şöyle bi handikap var yağlanıyor diye her gün yıkıyorsan o daha sık yağlanmasına sebep oluyor..
demir ilacı ve d vit kullandım canım... şu anda sadece folik aside devam ediyorum... kontrol için kan vermem lazım.. belki d için devam der... demiri de adetliyken başlıyorum 8 9 gün içmeye devam ediyorum..Hangi hapları kullanıyorsun canım?
Tarih bencede önemli ama tarihi olsada fairy tablette falan stok yapmıyorum ben ancak büyük paket alıyorum ama 2paket hiç almadım. Hem uzun gidiyor hemde havanın durumuna gore birbirine yapışıyor falan, patlayanda olabiliyormuşonda da tarih önemli diyorlar neye bakıcaz yeni üretim olmasına mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?