Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kısır köfte fellak köftesi içli köfte çiğköfte hepsine bayılırım salata ayran tursu ohhh misss hamileler hakkınızı helal edin canınız çektiyse

demir ilacı ve d vit kullandım canım... şu anda sadece folik aside devam ediyorum... kontrol için kan vermem lazım.. belki d için devam der... demiri de adetliyken başlıyorum 8 9 gün içmeye devam ediyorum..
Ben vitaminlere basladigimda Kuaforum fark etmisti sen bi sey mi yapiyorsun saclarin bir canlanmis demisti.

parlatıcı önemli.. kurutan parlatan atık bırakmayan o yanii... valla ona bakmadım da... hani şu halley tarzı bisküviler var ya ondan aldım 3,5tl 10 adet var içinde gayet de güzel çıktı :)

Migrosun bazı ürünlerini övüyorlar pirinç sıvı yag gibi
Parlatıcı konusunda sadece ek kimyasal diye düşünüyorum, hiç kullanmadım annemde kardeşimde kullanmıyor olabildiğince az deterjan ve makinenin kapağını hemen açmamak benim için yeterli
Hatta geçen haftalarda nasıl olduysa deterjan kapağı açılmamış hiç deterjansız çalışmış. İnanın tek birsey anlamadım, bir sonrakinde deterjan eklerken fark ettim. Sirke kullanın diyorlar ama onu bazen ekliyorum çoğunlukla kullanmıyorum makineye zararı var deselerde makinenin bozulmasını tercih ederim önce sağlık.

Canım tranfer öncesi boyanı yaptır
Umarım emekleriniz sonuç verir bebeğinizle kavuşursunuz

kısır köfte fellak köftesi içli köfte çiğköfte hepsine bayılırım salata ayran tursu ohhh misss hamileler hakkınızı helal edin canınız çektiyse
Hepsi de ulasilabilir seyler :) mercimek koftesine bir ara ben De takmistim haftada bir yapiyordum esime 5-6 tane ayirip gerisini full Kendim yiyordum:)

Hepsi de ulasilabilir seyler :) mercimek koftesine bir ara ben De takmistim haftada bir yapiyordum esime 5-6 tane ayirip gerisini full Kendim yiyordum:)
hepside şişiren kilo yapan şeyler bunlardan birini yediğim gün ertesi gün dikkat ediyorum yoksa sislik geçmiyor

hepside şişiren kilo yapan şeyler bunlardan birini yediğim gün ertesi gün dikkat ediyorum yoksa sislik geçmiyor
3958282. Kez diyorum ama biliyorsunuz ben yediklerime dikkat ediyorum ve mercimek kofte cig kofte Bende sislik yapmiyor aksine diyetime en iyi uyarladigm seyler oluyor:)

Kızlar icerisinde süt ürünü ve yumurta olmayan tarifleriniz varsa bana yazın lütfen kızımdan dolayı bunlara diyet verdi dr ne yapacagimi şaşırdım kendim için emziriyorum canım tatlı istiyor ve sütümü arttirmam lazim

önce sağlık elbette.
sorunsuz yıkıyorsa sorun yok o zaman canım...

badenin şekeri blogunu inceleseniz, belki işe yarar şeyler çıkar

Biz de dışardayız bugün yarına ben de köfte düşünüyorum

Nefis y t sayfasında arama yerine sutsuz yumurtasız yazın eylül hnm a ait elmalı kurabiye var güzel oluyor .

Süt için 1 yk rezene 1 yk ısırgan otu 1 tk anason 1 tk kimyon 1yk ıhlamur 1 kupa fincan dolusu sıcak su içerisinde 10 dk bekletin sabahları süzüp için bu süt yapıyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…