- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.861
Normalde dokulmuyor canim farkli bir sampuan kullaninca dokuluyor benimkisaçların dökülmesi daha çok bir şeylerin eksikliğinden kaynaklı bence.. özellikle demir ve d çok etkiliyor... bir de mevsimsel dökülmeler var o ayrı... benimkiler de çok dökülürdü banyoda ayrı çıktığımda ayrı gelirdi elime... şu haplardan damlalardan sonra epey azaldı..
Ya cocuklardan kalma demir ve dvit3 var tarihleri yeni kullansam mıdemir ilacı ve d vit kullandım canım... şu anda sadece folik aside devam ediyorum... kontrol için kan vermem lazım.. belki d için devam der... demiri de adetliyken başlıyorum 8 9 gün içmeye devam ediyorum..
Tesekkur ederim canimÇok şanslısın ya
afiyet olsun canımZeynolin44 tavuksuyu şehriye corbası, zeytinyağlı yaprak sarma yogurt turşu var bizde bugun. Dunde koy tavugu domatesli bulgur pilavı cacık vardı
o markaları kullaniyorsan al canım şampuan baya uygunmuş ben pantene kullaniyorumBenim stokta 3 tane sampuan var ama indirim cok iyi alsam mi acaba
onda deterjanın değil de parlatıcının etkisi var canım..
valla ben de düşünmüyor değilim bimin ürettiği deterjanı kullanmayııı
eksik olduğunu mu düşünüyorsun? ben de anlarım biliyor musun d'm bitmiş derimYa cocuklardan kalma demir ve dvit3 var tarihleri yeni kullansam mı
Memleket masrafli oluyor canim bizimde gitmeden ust bas alisveris yapilir yoldaki harcamalar falan pahaliya patliyor ama iyide geliyor insanaSlm kızlar bizde cumartesi döneriz inşallah
Baya bir sağlık ve benzin harcamamız oldu ve giyim
Gerekli şeylerdi
Çocuklarda babaanne ve dedeyle iyi kaynaştılar bu tatilde
Yarin hayvanatbahcesine goturecek esim çocukları son günlerimiz gezsinler
Aksama ne yemek düşündünüz banada bir fikir verin
Sirke kullanmayin diyorlar canim makinanin omrunu kisaltiyormus sen yine bir arastirDaha öncede yazmıştım
Hep fairy kullaniyordum geçen ay ilk kez bimin tabletini aldım her yıkamada sirke ve biraz limon tozu koyarim hicbir değişiklik olmadi kızlar fairy gibi yıkadı bu zamana kadar keske deneseymişim dedim makinamda iyi onun etkisi var mi bilmiyorum
parlatıcı önemli.. kurutan parlatan atık bırakmayan o yanii... valla ona bakmadım da... hani şu halley tarzı bisküviler var ya ondan aldım 3,5tl 10 adet var içinde gayet de güzel çıktı :)Ama hiç parlatıcı kullanmadım ve diğer markalarda hiç böyle sorunlar yaşamıyorum. Tabi bulaşıkların kir derecesi, makine ve programda bir bütün
Belki migros denenebilir, acaba hangi marka üretiyor
Barbunya pilav vardı dün.Bugun yemeğe Dışarıya çıkacağız eşim 3gundur evde bunalmısSlm kızlar bizde cumartesi döneriz inşallah
Baya bir sağlık ve benzin harcamamız oldu ve giyim
Gerekli şeylerdi
Çocuklarda babaanne ve dedeyle iyi kaynaştılar bu tatilde
Yarin hayvanatbahcesine goturecek esim çocukları son günlerimiz gezsinler
Aksama ne yemek düşündünüz banada bir fikir verin
Kızım dogdugundan beri gelmemistik sıkılmıştım çok iyi geldi hava soğuk ben çok gezemesemde yinede iyi geldiMemleket masrafli oluyor canim bizimde gitmeden ust bas alisveris yapilir yoldaki harcamalar falan pahaliya patliyor ama iyide geliyor insana
Yemek olarak sulu et pilav salata dusunuyorum canim
afiyet olsun canımBarbunya pilav vardı dün.Bugun yemeğe Dışarıya çıkacağız eşim 3gundur evde bunalmısZaten yemegımde yok İskender yeriz oğlan sevıyor.Pasta yaptık dün bugünede kaldı dünden çiğ köftede var dönüşte çayla yeriz yarına soktan köfte çıkartırım köfte patates makarna yaparım
yaa bir insan mercimekli köfteye neden aşerir bi şey söyleyebilecek olan var mııı? geçen hafta içiydi annem sağolsun sordu ne istiyorsanız yapıyım diye.. anne nolur mercimek köftesi dedimmm.. sağolsun yaptı yedim... gene istiyoorumm yaa :)afiyet olsun canım
Kuru dolma hala var dolapta
Tavuk ta 2 kere yaptık
Dun ıspanaklı börek kek patates salatası yapmıştık
Aslında canım mercimekli köfte istiyor sütte yapar eşimi rahatsız ediyor o yemezo da bayat yemekleri yesin
evet daha oncede bir arkadaş yazmıştı makinem 10 senelik oldu hepte kullandım ilk günkü gibi yikiyorSirke kullanmayin diyorlar canim makinanin omrunu kisaltiyormus sen yine bir arastir
Ben beyazlarim icin boya yaptiriyorum yoksa aman karayim sari olayim gibi bir amacim yok :) zaten siyah sacli birinin zorla sari olmasi o kadar o saclari yipratmasjni da mantigim almiyor, Cok yapay duruyor Tabi bu Benim dusuncem:)Sac kremini de Hic bir zaman kullanamadim. Evet yaglaniyor diye her gun veya gun asiri yikamak zorundayim Hani calismasam evde olsam birkac gun birakirim kendi yagi ile kalsin ama toplum icine cikinca pek uygun olmuyor.elbette derken :) boya yapmayan yok mu diyorsun
saç kremi kullanmak zorunda mısın çok mu karışıyor... o da çok yağlandırıyor. bir de şöyle bi handikap var yağlanıyor diye her gün yıkıyorsan o daha sık yağlanmasına sebep oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?