- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.901
Canim hurmalı tariflere bakabilirsin tatli olarak hurma sutude artiriyorKızlar icerisinde süt ürünü ve yumurta olmayan tarifleriniz varsa bana yazın lütfen kızımdan dolayı bunlara diyet verdi dr ne yapacagimi şaşırdım kendim için emziriyorum canım tatlı istiyor ve sütümü arttirmam lazim
Kendi kendine sileni gordum iyiymis dedim:)) ama o tarz aletler daha cok orta genis olacak oraya buraya carpmayacak alanlar icin kullanisli diye dusunduk... etrafli da arastirmadim..:)Arkadaşlar küçük yuvarlak kendi kendine Evi süpüren süpürge gördüm 1500tl ye. Fikrimiz var mı?
Yok canım hamilelikten buyana hiç olculmedi de kullanmadım. Sen şimdi destek iyi geldi saclarımı deyince aklıma geldi, olursa vitaminler bosa gitmesin diye dusundumeksik olduğunu mu düşünüyorsun? ben de anlarım biliyor musun d'm bitmiş derim
bilmiyorum ki kullanılabilir mi ama önce doktora gitsen daha iyi olur tabi..
Oyy masallah o minnoş ellereBugun kizim ananesiyle yaprak sarmis ondan yicez bir de hamurlu yogurt corbasi..:)
Sagol canimOyy masallah o minnoş ellere
Sen yine de bi kontrol ettir bence..Yok canım hamilelikten buyana hiç olculmedi de kullanmadım. Sen şimdi destek iyi geldi saclarımı deyince aklıma geldi, olursa vitaminler bosa gitmesin diye dusundumzaten turk kadınların cogunda demir eksikliği var
Parlatıcı hiç kullanmıyorum, geçen gun bi misafirlikte bembeyaz halıya cay dokuldu, kadın bulasık parlatıcısını doktu üzerine yuzeysel sildi, BİNGOO! lekeden eser yok. Onu gordukten sonra daha da emin oldum kullanmamaya, nasıl bir kimyasal varsa içinde anında çıkardı. Üstelik makina onu son durulama suyunda kullanıyor, kalıntısı direk midemizdeparlatıcı önemli.. kurutan parlatan atık bırakmayan o yanii... valla ona bakmadım da... hani şu halley tarzı bisküviler var ya ondan aldım 3,5tl 10 adet var içinde gayet de güzel çıktı :)
Allaha emanet kuzum... ona kalirsa hic bisey yiyip icmemek gerek.. ben o kadar kasmanin dogru oldugunu dusunmuyorum.. ama tabi ki herkesin bir yasam tarzi bi fikri var..Parlatıcı hiç kullanmıyorum, geçen gun bi misafirlikte bembeyaz halıya cay dokuldu, kadın bulasık parlatıcısını doktu üzerine yuzeysel sildi, BİNGOO! lekeden eser yok. Onu gordukten sonra daha da emin oldum kullanmamaya, nasıl bir kimyasal varsa içinde anında çıkardı. Üstelik makina onu son durulama suyunda kullanıyor, kalıntısı direk midemizde
Ahaaa orası oyle canım, kasmıyorum aslında vazgecemeyeceğim işimimkolaylastıran şeyler degilse cıkarıyorum hayatımdan. Haa ama bunu ogrendikten sonra eve bi parlatıcı aldım ama olurda cay dokulurse diyeAllaha emanet kuzum... ona kalirsa hic bisey yiyip icmemek gerek.. ben o kadar kasmanin dogru oldugunu dusunmuyorum.. ama tabi ki herkesin bir yasam tarzi bi fikri var..
100 yil sonra ortaya cikarmis etkileri o zmna kadar da biz zaten yok olucaz...
Ayy ne kadar da rahatiiim
:)) onun halinin kalitesiyle de ilgisi vardir sanirim... kimisinden her sey hemen cikiyor.Ahaaa orası oyle canım, kasmıyorum aslında vazgecemeyeceğim işimimkolaylastıran şeyler degilse cıkarıyorum hayatımdan. Haa ama bunu ogrendikten sonra eve bi parlatıcı aldım ama olurda cay dokulurse diye
Parlatıcı hiç kullanmıyorum, geçen gun bi misafirlikte bembeyaz halıya cay dokuldu, kadın bulasık parlatıcısını doktu üzerine yuzeysel sildi, BİNGOO! lekeden eser yok. Onu gordukten sonra daha da emin oldum kullanmamaya, nasıl bir kimyasal varsa içinde anında çıkardı. Üstelik makina onu son durulama suyunda kullanıyor, kalıntısı direk midemizde
Uygın koşullarda yapıldı ise pekmez iyidir. İçerisine 1 damla zeytinyağı karıştırıp hafifte ısıtıp verirsen bogazı yumusatır( ısaya dikkat cok cabuk ısınıyor yanmasın kuzu) ben bazen zencefil katıyırum kaşığın ucu ile macun gibi veriyorum. Bide kara turp suyunda süzülen bal formulu var internette arat o da faydalıBen çocuklarıma ev yapımı pekmezi vermeyi tercih ediyorum. Ne zaman her şey fabrikasyona dönmeye başladı hastalıklar çoğaldı. Mardin üzüm pekmezini tavsiye ettiler bende ... diye bir siteden aldım şuan onu kullanıyorum ve memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?