Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Annemler yarın dönüyor diye üzüldüm biraz akşamdan beri ağlamamak için kendimi sıkmaktan boğazıma indi resmen

Klasik usul kaynatma ile yapilan pekmezlerde hmf oldugu icin kacinmak gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aa evet eşim biliyo onu.
Turpu dolma gibi oyuyor. Dibine ufak bi delik aciyor. Sonra bali dokuyor .delikten sizanlari yiyor.
Birde balin icerisine kabuklu limonu dogruyor. 1 gece bekletiyor. Sabah bali aliyor uzerine su ekliyor.
Bal şerbeti diyor.
Gercekten de iyi geliyor

gunaydın kızlar dün gece hm de ekstra yuzde10 ındırım vardı oglusuma 3parca bise aldm bide kuzenine aldm 152tl ama biri mont cok begendm yapacak bıse yok zaten ck bıse almama fırsat kalmıyo cok sukur ananesi babannesi halası bi sürü sey aldılar sımdıden

Günaydın hanımlar eşim 6subatta gidecek ne çabuk gecıyor günler yaBugun okula bırakmadım uyuyorlar birlikte takılsınlar.Öğlen bende yemeğe eve gidiyorum 1-1.5saat takılıyoruzArkadas balık yemeğe davet etti ama bilim bugün haber gelirse gideriz yoksa köfte patates makarna yapayım dedim.

Günaydın herkese geçen gün size sorduğum beyaz eşya konusunda dün çok şükür sonunda karara vardım ve tercihimi Arçelik'ten yana kullandım :) Aslında hep Siemens diyordum ama en son görüştüğüm yerden aldığım fiyat Siemensten yaklaşık 900 tl daha uygun olduğu için Arçelik'te karar kıldık ve satın aldık, umarım güzel ve sorunsuz şekilde kullanım sağlarız. Burada da fikir veren herkese çok çok teşekkür ederim :)

Günaydın annemleri yolcu ettik hiç enerjim kalmadı ağladım evde bir sürü işim var

Minik kızım aksam rahatsızlandı boğazı doldu nefesi zor aldı çok korktum hemen hast götürdük buhar verdiler geldik balgam var zorluyor yavruyuözelin aciline götürdük 30 tl verdik
Bu aralar nereye ne harcandı hesabi tutmak imkansız oldu şu misali gidiyor paralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…