- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.921
Klasik usul kaynatma ile yapilan pekmezlerde hmf oldugu icin kacinmak gerekiyor.Ben çocuklarıma ev yapımı pekmezi vermeyi tercih ediyorum. Ne zaman her şey fabrikasyona dönmeye başladı hastalıklar çoğaldı. Mardin üzüm pekmezini tavsiye ettiler bende .. diye bir siteden aldım şuan onu kullanıyorum ve memnunum.
Evet . Soğuk sıkım yazanlar alinmaliymisKlasik usul kaynatma ile yapilan pekmezlerde hmf oldugu icin kacinmak gerekiyor.
Tl olsa da bassak dolaradolar cok dustu bu gece 5.23 gordum
Aa evet eşim biliyo onu.Uygın koşullarda yapıldı ise pekmez iyidir. İçerisine 1 damla zeytinyağı karıştırıp hafifte ısıtıp verirsen bogazı yumusatır( ısaya dikkat cok cabuk ısınıyor yanmasın kuzu) ben bazen zencefil katıyırum kaşığın ucu ile macun gibi veriyorum. Bide kara turp suyunda süzülen bal formulu var internette arat o da faydalı
Ilk defa dolar aldim ama onda da hemen zarardolar cok dustu bu gece 5.23 gordum
Aynen canım bizim de zararımız çok ama artacaktır diye bekliyoruz bakalımIlk defa dolar aldim ama onda da hemen zarar
Güle güle giysıngunaydın kızlar dün gece hm de ekstra yuzde10 ındırım vardı oglusuma 3parca bise aldm bide kuzenine aldm 152tlama biri mont cok begendm yapacak bıse yok zaten ck bıse almama fırsat kalmıyo cok sukur ananesi babannesi halası bi sürü sey aldılar sımdıden
Ilk defa dolar aldim ama onda da hemen zarar
tesekkur ederiz teyzeleriGüle güle giysın
Allah kavustursun canım benımGünaydın annemleri yolcu ettik hiç enerjim kalmadı ağladım evde bir sürü işim var
güzel zamanlar hamilelik dönemini çok seviyorumtesekkur ederiz teyzeleri
Teşekkür ederim canımAllah kavustursun canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?