- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.941
geçmiş olsun canım..Minik kızım aksam rahatsızlandı boğazı doldu nefesi zor aldı çok korktum hemen hast götürdük buhar verdiler geldik balgam var zorluyor yavruyuözelin aciline götürdük 30 tl verdik
Bu aralar nereye ne harcandı hesabi tutmak imkansız oldu şu misali gidiyor paralar
Çok geçmiş olsun zeynocum inşallah güzelce toparlar hemenMinik kızım aksam rahatsızlandı boğazı doldu nefesi zor aldı çok korktum hemen hast götürdük buhar verdiler geldik balgam var zorluyor yavruyuözelin aciline götürdük 30 tl verdik
Bu aralar nereye ne harcandı hesabi tutmak imkansız oldu şu misali gidiyor paralar
geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzunaMinik kızım aksam rahatsızlandı boğazı doldu nefesi zor aldı çok korktum hemen hast götürdük buhar verdiler geldik balgam var zorluyor yavruyuözelin aciline götürdük 30 tl verdik
Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin.Minik kızım aksam rahatsızlandı boğazı doldu nefesi zor aldı çok korktum hemen hast götürdük buhar verdiler geldik balgam var zorluyor yavruyuözelin aciline götürdük 30 tl verdik
ck tesekkur ederımm amin ınsAllahgüzel zamanlar hamilelik dönemini çok seviyorumsağlıkla doğsun oğlusun güzel günlerde giysin cicilerini
Cok geçmiş olsun kaç aylık bebiş? Prospan bitkisel şurup var balgam sokturucu doktoruna bi danış istersen biz burun tıkanıklıgı ve balgamı peospan şurup ve x-lear damla ile atlatıyoruz ikisi de ilaç değil fayda gordukMinik kızım aksam rahatsızlandı boğazı doldu nefesi zor aldı çok korktum hemen hast götürdük buhar verdiler geldik balgam var zorluyor yavruyuözelin aciline götürdük 30 tl verdik
amin inşallahHerkese günaydın
Sağlıkla eşlin bebişler
Hasta evlatlar çabucak iyileşsin
Bir de atlamadan geçmek istemiyorum :
Havalar ısınsın doğalgaz faturaları son bulsun
Ha bir de hemencecik hamiş olayım inş
4 ay 10 günlükCok geçmiş olsun kaç aylık bebiş? Prospan bitkisel şurup var balgam sokturucu doktoruna bi danış istersen biz burun tıkanıklıgı ve balgamı peospan şurup ve x-lear damla ile atlatıyoruz ikisi de ilaç değil fayda gorduk
çok zor gerçekten çocuklar hasta oldumu hayat duruyor sankick tesekkur ederımm amin ınsAllah
bebişe de cok gecmıs olsn yaa bebekler cocuklar hiç hasta olmasın
sağol canım aminGeçmiş olsun canım Allah acil şifa versin.
Amin sağol canimgeçmiş olsun canım allah şifa versin kuzuna
Çok gecmis olsun canım bi an once iyi olsun insallahAmin sağol canim
İnşallah sağol canimÇok gecmis olsun canım bi an once iyi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?