- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.961
Ben kullandim canim. Cok iyi diyemem. Ama hani kiyafetlerimiz de cok kirli degil lekeli degil. Sadece hafif ter kokusu oluyor. Bu kiyafetlerde sorun yokKizlar abc matik kullanis var mu aranizda memnun kaldiniz mi
Ben matiğini kullanmadım ama deneyeceğim sıvı deterjan kullandığım için hiç denememiştim. Koyu kıvamlı çamaşır suyunu kullandım , konsantre yumuşatıcısını ve birkaç ürününü daha onlar gayet iyiydi . Denemekte fayda var indirim de mi şuanKizlar abc matik kullanis var mu aranizda memnun kaldiniz mi
A101 de 10 kg 39,95Ben matiğini kullanmadım ama deneyeceğim sıvı deterjan kullandığım için hiç denememiştim. Koyu kıvamlı çamaşır suyunu kullandım , konsantre yumuşatıcısını ve birkaç ürününü daha onlar gayet iyiydi . Denemekte fayda var indirim de mi şuan
Denenebilir bir kere baktık ki leke çıkartmıyor öyle az kirli terli şeylerle değerlendirilir purenin dediği gibi .A101 de 10 kg 39,95
Aa cok kucukmuş, mudahale yapmak dogru değil gibi. Cok geçmiş olsun4 ay 10 günlük
İlaç vermedi sırtını dinledi ciğerleri temiz dedi
Tonimer sprey kullanıyoruz sadece
Balgamida ya kusar yada kakayla çıkarır dedi çok küçük ilac vermiycem dedi
Sorma canim. Kuruyemis abur cubur da pahali. Hersey gereksiz bir sekilde pahali oldugu icin can sıkıcı geliyor.Kizlar hic butce yapiyor musunuz hergun ne aldiginizi yazip ben gecen ay yaptim ama cok geldi gozume kira falan da yok isteklere de cok verilmiyor
Disarda yemek ve aburcubura(esim cok seviyor genelde disardan tatli veya aburcubur alip gelir) cok para gidiyor bizim evde kis oldugundan saglik icinde bir kac aydir cok gidiyor
Sizleri nasil
Ben yapıyorum bugun sunu hatcadım gibi değilde; kira, bes, yardım, dogalgaz vb. Kalemler bazında yspıyorum. Sabit gider dışındaki yakıt, gıda, giyim , eğlence bunlarda karttan alınıyor. Toplam kart borcu yazıyorumKizlar hic butce yapiyor musunuz hergun ne aldiginizi yazip ben gecen ay yaptim ama cok geldi gozume kira falan da yok isteklere de cok verilmiyor
Disarda yemek ve aburcubura(esim cok seviyor genelde disardan tatli veya aburcubur alip gelir) cok para gidiyor bizim evde kis oldugundan saglik icinde bir kac aydir cok gidiyor
Sizleri nasil
Bende oyle yapiyorum canim ama nereye cok harcaniyor onu gormek icin bir ay herseyi yazayim dedim yoksa surekli yazilmasi zorSorma canim. Kuruyemis abur cubur da pahali. Hersey gereksiz bir sekilde pahali oldugu icin can sıkıcı geliyor.
Her ay tek tek yazmiyorum ben.
Mesela diyorum ki her hafta 5litre süt. 4×15=60
Pazar icin 70×4=280
Elektrik 60
Su 50
Internet 80
Gibi gibi uzuyor liste.
Bu s3kilde yapiyorum. Harcligi da ayirdiktar sonra ortalama bir tutar kaliyor. Onu da birikime atiyorum.
Marketten bugun 5 ekmek aldim. Ayda 40 ekmek yedik. Onceki ay 30du vs gibi yapmiyorumm
Evde de cok sik tatli yaparim canim ama esim oyle gezip bir seyler almasini seviyorSuveybe13 tatlım kış olunca doğalgaz hastalıklar eczane filan bizim de harcamalı geçiyor biz de dışarıda yemek yemeyi seviyoruz ama bir şekilde azalttık. ABur cubur eşim alıyor marketten maalesef ama onu da azalttı . Eşin şekerli şeyler seviyorsa sütlü tatlılar yapıp hafta içinde tüketebilirsiniz biz de işe yaradı baya Şubat ayı için haftalık 200tl hedefi ile başlayacağım
Aynen iyice zorlaştı. Aldığı şeylere dikkat et cips ise bir şekilde bıraktır evde kuru meyve kuruyemiş sürekli olsun bu şekilde : aaa evde şu var bitsin sonra alırım mantığı oluşsunEvde de cok sik tatli yaparim canim ama esim oyle gezip bir seyler almasini seviyor
Bu zamanda tek maasla gecinmek zor onu anladim
Bizim Kara kapli bir defterimiz var her ay oraya harcamalari kalem kalem yazariz 2010 dan beri boyle. Elektrik su internet telefonlar kredi karti vs vs sag taraf gider bolumu sol taraf da gelir bolumu sabit maaslar ekstra gelirler vs oraya yazilir. Kalan para da nakit bir miktar birakip gerisi havuza transfer edilirKizlar hic butce yapiyor musunuz hergun ne aldiginizi yazip ben gecen ay yaptim ama cok geldi gozume kira falan da yok isteklere de cok verilmiyor
Sizleri nasil
butce derken yaptıgım butcemi bılmıyorum ama bi plan yapıyorum telefonumdaki uygulamayla kart taksıtı, kira faturalar ılave seyler vs yazıyorum gun gectıkce uzerine eklıyorum canım ay basında dıger ay kalan paramı gormus oluyorumKizlar hic butce yapiyor musunuz hergun ne aldiginizi yazip ben gecen ay yaptim ama cok geldi gozume kira falan da yok isteklere de cok verilmiyor
Sizleri nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?