Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar abc matik kullanis var mu aranizda memnun kaldiniz mi
Ben matiğini kullanmadım ama deneyeceğim sıvı deterjan kullandığım için hiç denememiştim. Koyu kıvamlı çamaşır suyunu kullandım , konsantre yumuşatıcısını ve birkaç ürününü daha onlar gayet iyiydi . Denemekte fayda var indirim de mi şuan

A101 de 10 kg 39,95

Kizlar hic butce yapiyor musunuz hergun ne aldiginizi yazip ben gecen ay yaptim ama cok geldi gozume kira falan da yok isteklere de cok verilmiyor
Disarda yemek ve aburcubura(esim cok seviyor genelde disardan tatli veya aburcubur alip gelir) cok para gidiyor bizim evde kis oldugundan saglik icinde bir kac aydir cok gidiyor
Sizleri nasil

Kizlarr
Migrosta torku altin ekin aycicek yagi 33 lira. 2 adet aldim.

Esime a101den gillette mach3 4 bicak 30 liraya bulduk. Yanina tras kopugu hediye. Valla guzeldi fiyati .en uygun bu idi. 2 adet aldikk.

Yine a101den 45 liraya pazar arabasi aldim.
Cay ictik 2 lira.

Mazot alacagiz birazdan
Hadi bakalim maasa son 15 gun.
Ondan once 5i gibi 300 lira kadar bi harclik gelicek ek dersten

Sorma canim. Kuruyemis abur cubur da pahali. Hersey gereksiz bir sekilde pahali oldugu icin can sıkıcı geliyor.
Her ay tek tek yazmiyorum ben.
Mesela diyorum ki her hafta 5litre süt. 4×15=60
Pazar icin 70×4=280
Elektrik 60
Su 50
Internet 80
Gibi gibi uzuyor liste.
Bu s3kilde yapiyorum. Harcligi da ayirdiktar sonra ortalama bir tutar kaliyor. Onu da birikime atiyorum.

Marketten bugun 5 ekmek aldim. Ayda 40 ekmek yedik. Onceki ay 30du vs gibi yapmiyorumm

Ben yapıyorum bugun sunu hatcadım gibi değilde; kira, bes, yardım, dogalgaz vb. Kalemler bazında yspıyorum. Sabit gider dışındaki yakıt, gıda, giyim , eğlence bunlarda karttan alınıyor. Toplam kart borcu yazıyorum

Suveybe13 tatlım kış olunca doğalgaz hastalıklar eczane filan bizim de harcamalı geçiyor biz de dışarıda yemek yemeyi seviyoruz ama bir şekilde azalttık. ABur cubur eşim alıyor marketten maalesef ama onu da azalttı . Eşin şekerli şeyler seviyorsa sütlü tatlılar yapıp hafta içinde tüketebilirsiniz biz de işe yaradı baya Şubat ayı için haftalık 200tl hedefi ile başlayacağım

Bende oyle yapiyorum canim ama nereye cok harcaniyor onu gormek icin bir ay herseyi yazayim dedim yoksa surekli yazilmasi zor
Ben izne ayrildigimda zor gecinicez gibi gozukuyor ben birde yine birikim yaparim diyordum ama bu durumda zor gozukuyor

Evde de cok sik tatli yaparim canim ama esim oyle gezip bir seyler almasini seviyor
Bu zamanda tek maasla gecinmek zor onu anladim

Evde de cok sik tatli yaparim canim ama esim oyle gezip bir seyler almasini seviyor
Bu zamanda tek maasla gecinmek zor onu anladim
Aynen iyice zorlaştı. Aldığı şeylere dikkat et cips ise bir şekilde bıraktır evde kuru meyve kuruyemiş sürekli olsun bu şekilde : aaa evde şu var bitsin sonra alırım mantığı oluşsun

Bizde düzen şöyle ilerliyor ; faturalarımız gelmeye başlayınca liste oluşturuyorum gelir gider şeklinde . Zorunlu giderleri yazıp altını çizerim benzin kira fatura o ay kesin alınması gereken ihtiyaçlar gibi sonra gelirden çıkarır aradaki farklı bulurum. Ardından birikim yapmak için bir miktar ayırırım mantıklı şekilde tabiki. Kenara zor gün parası koyarım . Onun dışında kalan parayı da diyelim ki 2000 tl kaldı o ay maaşa kadar kaç hafta varsa bölerim haftalık bütçe oluşturur o hafta o bütçe dışına çıkmamaya özen gösteririm. Çok şükür öyle sağlık harcamamız olmuyor az hasta oluruz . Sıkışsak zor gün parasından kullanırız . Tabi stoklarım var buzluğum konservem reçel salça iyi durumda. Böyle böyle idare ediyoruz. A Alya_sura88 bende 200 tl haftalık bütçe denemesi yapacağım daha önce yaptım olmuştu . Şubatta yine başlamak istiyorum birbirimize destek olabiliriz

biz çok nakit kullanmıyoruz kredi kartı kullanıyoruz eşimle onunki mecbur işyerinde nakit geçmiyor.Maaşımı alınca kredi kartları el borcum varsa onları bitarafa yazıyorum alacağım gelecek para varsa onları diğer tarafa yazıp kalanı hesaplıyorum genelde benimki hep eksi oluyor sonra eşime yazarım gelir giderleri oda kartını ve krediyi yatırdıktan sonra kalan parasından kendine harçlık ayırır mesela 300 ayırdı onun içinde pazar parasıda oluyor ben kendime harçlık ayırdıgımda sütçüden aldıgım süt parası bide eve ekmek parası bırakıyorum annem alıyor yoksa kendi cebinden onada kıyamıyorum köye gidince yogurt falan alır parasını almaz.çok şükür böyle idare ediyoruz.borçlar bitince biraz daha rahat ederiz beklenmedik şeyler çıkmazsa

Bizim Kara kapli bir defterimiz var her ay oraya harcamalari kalem kalem yazariz 2010 dan beri boyle. Elektrik su internet telefonlar kredi karti vs vs sag taraf gider bolumu sol taraf da gelir bolumu sabit maaslar ekstra gelirler vs oraya yazilir. Kalan para da nakit bir miktar birakip gerisi havuza transfer edilir

butce derken yaptıgım butcemi bılmıyorum ama bi plan yapıyorum telefonumdaki uygulamayla kart taksıtı, kira faturalar ılave seyler vs yazıyorum gun gectıkce uzerine eklıyorum canım ay basında dıger ay kalan paramı gormus oluyorum
ayrıca excel listem var gunluk harcamalarımı dolduruyorum ama esımın aldıkları yok içinde zaten bensiz oyle meyve bı kac market harici bıse almaz

A101 de indirimden
10kg abc matik
Viking urunleride indirime girmisti banya,mutfak ve wc temizleyicisi aldim 1 lt her biri
2,5 lt peros yuzey temizleyicisi
Gliss sampuan 2 adet aldim oda 16,95 den 9,95 e dusmustu elidorda da indirim vardi ama bu sefer bunu denemek icin aldim
Bunlar bana evdekilerle birlikte artik dogumdan sonrasinda da 2-3 ay yeter o yuzden almam
Fairy bulasik tableti ,dis macunu,yumusatici,havlu kagit,tuvalet kagidi,cay, sivi yag,seker bunlardan da dogum sonrasini dusunerek stoklamam lazim

Buzluk hazirliklarina da baslamam lazim suanda bile fazla yemek yapamiyorum ama dinlene dinlene vaktim varken yapmam lazim
Sarma ve icli koftelerim var
Bu haftada 7-8 poset arkadaslarla manti yapicaz
1,5 kg kiymayla ic hazirlayip 60 tane lahmacun yaptiricam
2 kilo kiymayla kofte yapip aticam 125 tane falan cikiyor
1,5 kg kiymadan sulu kofte yapicam 250 gr kiymadan bir yemeklik cikiyor 6 posette ondan cikar
Tavuk doner
3-4 poset dolma
5-6 poset buzluk boregi peynirli ve patatesli
Kurabiye,pogaca ve islak kek bunlardan da yapabildigim kadar yapip koyucam insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…