- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #24.981
Buzluk hazirliklarin cok guzel ekran goruntusu aldim bende yapayim diyorum biselerBuzluk hazirliklarina da baslamam lazim suanda bile fazla yemek yapamiyorum ama dinlene dinlene vaktim varken yapmam lazim
Sarma ve icli koftelerim var
Bu haftada 7-8 poset arkadaslarla manti yapicaz
1,5 kg kiymayla ic hazirlayip 60 tane lahmacun yaptiricam
2 kilo kiymayla kofte yapip aticam 125 tane falan cikiyor
1,5 kg kiymadan sulu kofte yapicam 250 gr kiymadan bir yemeklik cikiyor 6 posette ondan cikar
Tavuk doner
3-4 poset dolma
5-6 poset buzluk boregi peynirli ve patatesli
Kurabiye,pogaca ve islak kek bunlardan da yapabildigim kadar yapip koyucam insallah
A101 den neler aldın cnmA101de 105tl
Migrosta 69 tl
Markette 10 tl salatalik malzeme.
245 mazot
30 hgs
25 yemek.
485 tl nakit gitti bugun
Canim gillette mach 3 (2paket)A101 den neler aldın cnm
Gecen sene ramazandan once yapmistim cok rahat etmistim canim benim dogum nisan sonu mayis basi gibi gozukuyor hem doguma hemde ramazan icin hazirlik olmus olucakBuzluk hazirliklarin cok guzel ekran goruntusu aldim bende yapayim diyorum biseler
evet dr de hava verdi sadece ilaç yazmadıAa cok kucukmuş, mudahale yapmak dogru değil gibi. Cok geçmiş olsun
Teşekkürler canım inş.
Sahil canım aminGecmis olsunZeynolin44 acil sifalar diliyorum
Canım paylaşırken resmi kenarlarından kırp ad soyad çıkmış. İnternet her türlü tehlikeye açık bir yer dikkat edelim :)Hoşuma gitti paylaşmak istedim
Finish quantumun fiyatı çok uygun iyi yapmışsınEki Görüntüle 2230748 Kızlar az önce A101 e gidip geldik finish quantum 30lu aldım uygundur umarım
kv nin kullandığı yağdan aldım belki başka sevmiyordur diye karadenizmarmarabirlik markasıTorku aycicek yagi 33 liraydi aslindaZeynolin44
su aralar cok dusuk canım ıns gununu alana kadar boyle devam ederde alırsın360dan ceyrek altin aldim 1 tane. Oglumun harcligi.
Düzeni tutturursam her ay 1 tane alabilirim.
Gün parami alacagim subatta.
Ya hepsini yatirima atarim ya da k. Kartimi kapatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?