- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.001
sonradan farkettim :)))Canım paylaşırken resmi kenarlarından kırp ad soyad çıkmış. İnternet her türlü tehlikeye açık bir yer dikkat edelim :)
iyi yapmissin biz bu ay bisey yapamadik360dan ceyrek altin aldim 1 tane. Oglumun harcligi.
Düzeni tutturursam her ay 1 tane alabilirim.
Gün parami alacagim subatta.
Ya hepsini yatirima atarim ya da k. Kartimi kapatirim
Canim buradan da paylasir misin bende bebek alisverisine baslicamsu aralar cok dusuk canım ıns gununu alana kadar boyle devam ederde alırsın
benım dıger ay bırıkım falan mumkun degıl hatta kardesımın hesaptan takvıye yapıcam cnku ıslak mendıl falan ındırımlernden yararlanmak ıstıyorum kartla alıcam mecbur
çetinkaya çok indirimliydi bebek ürünleride vardı bugün kızıma alışveriş yapmıştım eksiği yok yoksa hoşuma giden şeyler oldu gereksiz almak istemedimCanim buradan da paylasir misin bende bebek alisverisine baslicam
Kizlar turkiye imf den borc alacakmis tabiki secimden sonra eger devlet odeyemezse memurlarin maasindan kesilecekmis anlasmayi onun uzerine yapiyorlar
Ay ohaa yani.Kizlar turkiye imf den borc alacakmis tabiki secimden sonra eger devlet odeyemezse memurlarin maasindan kesilecekmis anlasmayi onun uzerine yapiyorlar
Neden millet vekillerinden de kesilmiyor acaba onlar da devlete hizmet etmiyorlar mi
Benimde aklima o geldi bu saatten sonra bankalarda guvenli olmaz gibime geliyorAy ohaa yani.
Bankada filan para birakmamak mi lazim bu durumda acaba
Durum bu kadar mi vahimmis
Canim cok iyi bi miktar masallah . Bize niye söyledin nazar ederiz mazallahTüm borcum 2900 k.kartina.
Bin lira maastan ayirdim k.kartima. 1900 de ekleyip kapatsam cok iyi olacak aslinda
Temmuz ayinda planlarimiz var.
Temmuz ayinda krediler kira aidat harclik vs haric elimizde birikime atmak icin 6000 kalacak.
Kizlar turkiye imf den borc alacakmis tabiki secimden sonra eger devlet odeyemezse memurlarin maasindan kesilecekmis anlasmayi onun uzerine yapiyorlar
Neden millet vekillerinden de kesilmiyor acaba onlar da devlete hizmet etmiyorlar mi
Cok şükür kem gözlüler yok topigimizdeCanim cok iyi bi miktar masallah . Bize niye söyledin nazar ederiz mazallah
Pazar arabası ne renk aldınız canım :) yeşil aldık bizCok şükür kem gözlüler yok topigimizde
Burda söylemicem de nerde söylicem
Cok şükür kem gözlüler yok topigimizde
Hahaha pure maşallahCok şükür kem gözlüler yok topigimizde
Teşekkür ederim canım biraz bocaladım kendimi kötü hissediyorum toparlarım herhaldetuce_tuce Allah kavuştursun canım, hep iyi olsunlar inş,
pure hazel iyi yolculuklar size de,
Iskender yemek için avm ye gittik, bot çizme ayakkabı baktık almadık,
Yalovada özdilek te 94 tl ye aldığım çanta burada 269tl ye gördüm
Gündüz 80tl harcadı kızlar markette,
Fondu yaptılar onu yiyecez
Mavili aldik bizde . 4 rwnk vardi. 1i defoluydu.Pazar arabası ne renk aldınız canım :) yeşil aldık bizbir de mavi vardı başka da seçenek yoktu fişi yayınladım görmüşsündür
Bence kapat gitsin su borcu heray heray kafanı mesgul ettiğine değmez. Hem faiz işliyor boşuna hem de bankalar nezdinde kredi notun duserTüm borcum 2900 k.kartina.
Bin lira maastan ayirdim k.kartima. 1900 de ekleyip kapatsam cok iyi olacak aslinda
Temmuz ayinda planlarimiz var.
Temmuz ayinda krediler kira aidat harclik vs haric elimizde birikime atmak icin 6000 kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?