- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #25.021
Ben kullanıyorum güzel birşey fiyatı 4.95 ti o bile artmışKizlar yarin bime yağ sıçratmaz geliyor. 8.50 tl.
Nasil birsey kullanan var mi. Kizartma yaparken işe yariyor mu
Temizligini nasil yapiyosun.Ben kullanıyorum güzel birşey fiyatı 4.95 ti o bile artmış
Aynen kızartma yaparken kızartma tenceremin üzerine kapatıyorum. Buharlanma vs olmuyor . Temizliği de üzerine hemen biraz cif döküyorum süngerin yeşil kısmını sürüp hemen duruluyorum.Temizligini nasil yapiyosun.
Kizartma yaparken kapatiyoruz.buharlanma vs oluyor mu
Zenginlerden kessinler vekillerden kessinler... olan bize olacak deseneKizlar turkiye imf den borc alacakmis tabiki secimden sonra eger devlet odeyemezse memurlarin maasindan kesilecekmis anlasmayi onun uzerine yapiyorlar
Neden millet vekillerinden de kesilmiyor acaba onlar da devlete hizmet etmiyorlar mi
Esim duymus bizde internetten baktik bir suru haber cikiyor bununla ilgiliHaber kaynagi varmi ben nette bulamadim
Bu haber bence doğru değildir.belki zam verilmez enflasyon farkı unutulur ama maaş kesintisi bilemiyorumKizlar turkiye imf den borc alacakmis tabiki secimden sonra eger devlet odeyemezse memurlarin maasindan kesilecekmis anlasmayi onun uzerine yapiyorlar
Neden millet vekillerinden de kesilmiyor acaba onlar da devlete hizmet etmiyorlar mi
Maşallah.bereketli olsun. kredi kartı borcu çok değilmiş.bence de en iyisi biran önce kapatmakTüm borcum 2900 k.kartina.
Bin lira maastan ayirdim k.kartima. 1900 de ekleyip kapatsam cok iyi olacak aslinda
Temmuz ayinda planlarimiz var.
Temmuz ayinda krediler kira aidat harclik vs haric elimizde birikime atmak icin 6000 kalacak.
Zamaninda oldu diye biliyorum devlet odeyemezse nerden alabilirlerBu haber bence doğru değildir.belki zam verilmez enflasyon farkı unutulur ama maaş kesintisi bilemiyorum
Olmuş mu daha önce?o zaman eyvahZamaninda oldu diye biliyorum devlet odeyemezse nerden alabilirler
Rabbim o durumlara dusurmesin ama imf ye artislik yaparken en sonunda yine borc istemek hic iyi bir durumda olmadigimizi gosteriyorOlmuş mu daha önce?o zaman eyvah
tamam canım unutmassam yazarım ınsAllahCanim buradan da paylasir misin bende bebek alisverisine baslicam
Rabbim o durumlara dusurmesin ama imf ye artislik yaparken en sonunda yine borc istemek hic iyi bir durumda olmadigimizi gosteriyor
keske guvenlik ımkanımız olsa da hıc bulasmasak bankalaraÜfff valla bankada bilerek birşey bırakmıyorum işte . Fiziki ne güzeli valla
Doğru diyorsun valla ya seninle aynı fikirdeyimkeske guvenlik ımkanımız olsa da hıc bulasmasak bankalara
Sanırım ben kartsız yapamam herseyi onunla alıyoruz 15inde oduyoruz, toplu olarak goruyorum nereye ne gitmişHaklisin valla.
Bir de kapatmadikca her ay cogaliyor. Ben kart kullanamiyorum. O disiplin yok anladim
Benim vardı hiç kullanışlı bulmayıp attım, zaten ocakta yaglı kuzartma yspmıyorum pek fırın kullanıyorum genelde, yapacaksamda derin kızartma tenceresi kullanıyorum sorun olmuyorKizlar yarin bime yağ sıçratmaz geliyor. 8.50 tl.
Nasil birsey kullanan var mi. Kizartma yaparken işe yariyor mu
Bana da gercekçi gelmedi, hersey kotuye gider zam yapılmaz onlar aynı ama maaştan kesme duyulmuş birsey değil. E hadi oldu maaştan kesecek bordronuzdan direk kaynaktan keser arkadaslarBu haber bence doğru değildir.belki zam verilmez enflasyon farkı unutulur ama maaş kesintisi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?