Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar yarin bime yağ sıçratmaz geliyor. 8.50 tl.
Nasil birsey kullanan var mi. Kizartma yaparken işe yariyor mu

Temizligini nasil yapiyosun.
Kizartma yaparken kapatiyoruz.buharlanma vs oluyor mu
Aynen kızartma yaparken kızartma tenceremin üzerine kapatıyorum. Buharlanma vs olmuyor . Temizliği de üzerine hemen biraz cif döküyorum süngerin yeşil kısmını sürüp hemen duruluyorum.

Kizlar turkiye imf den borc alacakmis tabiki secimden sonra eger devlet odeyemezse memurlarin maasindan kesilecekmis anlasmayi onun uzerine yapiyorlar
Neden millet vekillerinden de kesilmiyor acaba onlar da devlete hizmet etmiyorlar mi
Zenginlerden kessinler vekillerden kessinler... olan bize olacak desene

Kizlar turkiye imf den borc alacakmis tabiki secimden sonra eger devlet odeyemezse memurlarin maasindan kesilecekmis anlasmayi onun uzerine yapiyorlar
Neden millet vekillerinden de kesilmiyor acaba onlar da devlete hizmet etmiyorlar mi
Bu haber bence doğru değildir.belki zam verilmez enflasyon farkı unutulur ama maaş kesintisi bilemiyorum

Tüm borcum 2900 k.kartina.
Bin lira maastan ayirdim k.kartima. 1900 de ekleyip kapatsam cok iyi olacak aslinda
Temmuz ayinda planlarimiz var.
Temmuz ayinda krediler kira aidat harclik vs haric elimizde birikime atmak icin 6000 kalacak.
Maşallah.bereketli olsun. kredi kartı borcu çok değilmiş.bence de en iyisi biran önce kapatmak

Devletin memur maaşlarını ödememesini hayal edemedim açıkcası . Memur maaşlarını ödemeyene kadar yatırımları durdururlar köprü havaalanı vs inşaatlarını bir şekilde ödenir .

Kizlar yarin bime yağ sıçratmaz geliyor. 8.50 tl.
Nasil birsey kullanan var mi. Kizartma yaparken işe yariyor mu
Benim vardı hiç kullanışlı bulmayıp attım, zaten ocakta yaglı kuzartma yspmıyorum pek fırın kullanıyorum genelde, yapacaksamda derin kızartma tenceresi kullanıyorum sorun olmuyor

Bu haber bence doğru değildir.belki zam verilmez enflasyon farkı unutulur ama maaş kesintisi bilemiyorum
Bana da gercekçi gelmedi, hersey kotuye gider zam yapılmaz onlar aynı ama maaştan kesme duyulmuş birsey değil. E hadi oldu maaştan kesecek bordronuzdan direk kaynaktan keser arkadaslar bankada altın para tutmayalıma kadar kasmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…